Her zaman en iyisi;(((

Mrb arkadaşlar ben çok bıktım bu huyumdan. Her zaman en ıyısı benım olsun demekten .Sahıp olduğum her şeyın en ıyısı oldu .Eşim ,evım, çevrem, giyimim, yemem, içmem ......Of daha bır sürü şey ama artık bıktım bu huyumdan neden küçük şeylerle mutlu olamıyorum;( Bazen mıllete bakıyorum ya en ufak bır şeyden mutlu oluyor ben neden olamıyorum;( Bir şey kafaya taktım mı mutlaka olsun istiyorum . Istıyorum o olmadan da ben mutlu oluyum ama... .;(Lütfen bana bır yol gösterin ;(
Canım hayatın iyi değil demek ki bak dert yanıyorsun. Evet herşeye sahip olmak iyi birşey ama belli bir süre sonra değerini kaybediyor. Belki aradığın şey kolay sahip olmak istemeyisindir bu durumda bende zevk almazdım hayatimdan. Çünkü zamanla herşey heyecanını yitiriyor ve özel olmaktan çıkıyor bu huyunu frenlemelisin istersen eşinden ailenden destek alabilirsin.

Mune Mune ablacım konumu kapatır mısın? Anlaşılan kımsenın bana hayrı yok.Ve buraya bır şey yazınca hemen yargılıyorlar.Reklam fılan dıyolar ve gerçekten yardım amaçlı sordum .Hamıleyım yorumlara fazla keyfım kaçmasını ıstemıyorum. Tşk.

Mrb arkadaşlar ben çok bıktım bu huyumdan. Her zaman en ıyısı benım olsun demekten .Sahıp olduğum her şeyın en ıyısı oldu .Eşim ,evım, çevrem, giyimim, yemem, içmem ......Of daha bır sürü şey ama artık bıktım bu huyumdan neden küçük şeylerle mutlu olamıyorum;( Bazen mıllete bakıyorum ya en ufak bır şeyden mutlu oluyor ben neden olamıyorum;( Bir şey kafaya taktım mı mutlaka olsun istiyorum . Istıyorum o olmadan da ben mutlu oluyum ama... .;(Lütfen bana bır yol gösterin ;(

Doyumsuzluk gibi bi durum mu?? Size tavsiyem sukredin. Annesi olmayan cocuklari, evsizleri, esi tarafindan siddet gorenleri, savas icindeki cocuklari dusunun ve sukredin elinizdeki nimetler icin. Kotu seyleri dusununce insan elindekilerle mutlu olur

benim de eksiklerim var mesela Erbilgin Yalısını istiyordum param yetmedi, sanırım siz aldınız, bi de Bugatti Veyronum yok diye ağlıyorum ara ara, ama onu da alıcam, binicem üstüne vurucam kırbacı :KK70:
Canım YÖK Turkıye de yaşamıyorum kı o yalıyı alıyım;) Offf yarabbım ya gıt başka yere kafa bul.

Mune Mune ablacım konumu kapatır mısın? Anlaşılan kımsenın bana hayrı yok.Ve buraya bır şey yazınca hemen yargılıyorlar.Reklam fılan dıyolar ve gerçekten yardım amaçlı sordum .Hamıleyım yorumlara fazla keyfım kaçmasını ıstemıyorum. Tşk.
Hemen kapatılmıştır ;)

Back
X