her zaman işe yarayan bir yöntemden bahsetmek istiyorum

"yeliz sen benle dalga mı geçiyosun derdn ne? baştan kabul edip şimdi yok sevmiyorum yok istemiyorum durumları nedir? hem telefonu neden meşgule alıyosun seni mi yiycem ben, hayret bi şeysin. aradığın kişi olmadığımı şimdi mi anladın yok baştan biliyosan neden evet dedin, ne tür bi problemlisin anlamadım seni, neyse sen bilirsin kendine iyi bak"

bunu yazmış tanımadığım bir numaradan :))) hihihihihihihi

Kendi numaranı ver uyanık beyefendiye anlasın orda sonrada hiçbişey yazma sessiz kal
Stalk konusuna gelince bence bu kadarı fazla paranoyaklık ama zaman bunu gerektiriyor bende yapıyorum :))

"yeliz sen benle dalga mı geçiyosun derdn ne? baştan kabul edip şimdi yok sevmiyorum yok istemiyorum durumları nedir? hem telefonu neden meşgule alıyosun seni mi yiycem ben, hayret bi şeysin. aradığın kişi olmadığımı şimdi mi anladın yok baştan biliyosan neden evet dedin, ne tür bi problemlisin anlamadım seni, neyse sen bilirsin kendine iyi bak"

Koymuş :cool::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK39:

Ohhh, canima degsin. Iyi oldu. :halay:

Çok eglendim ya. :-)Bence cevap yazacaksan : " Ya ilk başlarda olur sandım ama olmuyor işte. Tanıdıkça olmayacağını anladım. " Bunun gibi birşey yazabilirsin

Bu arada bence fake' den de bir süre konus. Oradan da hiç beklemediği bir anda bırak gitsin. Ya da buluşma ayarlayıp gitme :KK71:

Sana güvenim yok içimdeki bi his beni rahat bırakmıyor üzgünüm devam edemicem de ayrıl.
Fake hesaptan da bi gün daha konuş sen nerde oturuyordun? Heh bende yakınlardayım buluşalım mı de bi kafe söyle şöyle pahalıca bi yer olsun beklet ah ya bi arkadaşa rastladım da gecikicem yarım saat kadar sen birşeyler iç geliyorum de taksi bulamadım ya 5 dkya ordayım de sonra da ay ben gelemiyorum ya istanbulda değilmişim şu an farkettim de ahaha:KK70:
+1000

Bence de faketen de benzer bir söylemle şutla birkaç gün sonra, özgüveni magmanın derinliklerinde kaybolsun :)))

Kendilerini pek akıllı sanıyorlar ama cıks...

ya şimdi seni sevmiyorum falan diyerek ayrıldığım için pek ilgi çekici bir şeyler yazamaz. ne diyecek allah aşkına, zorla sev beni falan diyemez ya:)
Çok ergence olmuş 27 yaşındayım demişsiniz bir konuda madem onu denediniz diyip utandıracaktınız.

güvenilir bi erkek kaldıysa onu fanusa koyup donduralım gelecek yıllara kalsın numune olarak...

uzun zamandır tanıştığım (3 sene) ancak aramızda bir şey geçmeyen, çok yoğun duygular beslemesem de beğendiğim bir çocuk var. ilk tanıştığımız zamanlarda sık sık benle görüşmeye çalışırdı, yani kahve içmeye gidelim, yemeğe gidelim vs gibi tekliflerini geri çevirmiştim. çünkü o dönemler hem yoğun ders çalışıyordum hem de kimseyle görüşmek vakit ayırmak istemiyordum.

geçenlerde ben kızılayda yürürken o da bir mağazadan çıktı. arabayla gideceğim yere bıraktı beni. sonra mesajlaşmaya başladık. çocuk çok hoş, efendi, nazik. işi gücü de var. kısaca her kızın isteyeceği bir tip işte. ama o çocuğu ilk gördüğüm günden beri içimden bir ses onun güvenilmez biri olduğunu söyledi. hani olur ya, bazı insanlar vardır hiçbir şey yapmasa da var bunda bir iş dersiniz o hesap işte.

neyse birkaç gün içinde ben denemeye şans vermeye karar verdim. işte başladık. ama ben hiç güvenmiyorum. çünkü o kadar ilgili davranıyor ki, yakışıklı da çocuk, kesin başkalarına da yazıyordur modundayım. bilemiyorum güvenemedim işte. neyse dün gece şeytan dürttü beni. fake bir hesabım var, ama fake olduğuna inanmazsınız 2 senedir aktif tutuyorum ki böyle günler için kullanayım. şimdi bana çocuk diyecekler olabilir, yaptığım işin saçma olduğunu söyleyip linç edecekler de olabilir ama eğer beni söylediği kadar seviyorsa bu kızı kabul etmez diye düşünerek ekledim.

naptı dersiniz. ben arkadaşlık isteğini gönderdikten sonra resmen havada yakalayıp kabul etti, aradan 5-10 sn bile geçmeden:) işte beni neden eklediniz diye mesaj attı. ben de "bilmem... farklı birileriyle konuşmak istedim" yazdım. muhabbet uzadı da uzadı. sonra tahmin edersiniz ki olay "numaranı verir misin? buralardaysan görüşelim:) yoo sevgilim falan yok"a geldi. aynı anda da bana whatsapptan "aşkım seni şu kadar seviyorum bu kadar seviyorum" diye yağ yakıyor.:KK70:

neyse ben bir şey belli etmedim. zaten öyle bir sevgim falan da olmadığı için üzülmedim de. şimdi ben diyeyim mi o hesaptaki kız benim diye, yoksa direkt seni sevmiyorum ayrılalıma mı getireyim olayı? akıl verin.
Resmini istediginde kendi resmini gònder :)

uzun zamandır tanıştığım (3 sene) ancak aramızda bir şey geçmeyen, çok yoğun duygular beslemesem de beğendiğim bir çocuk var. ilk tanıştığımız zamanlarda sık sık benle görüşmeye çalışırdı, yani kahve içmeye gidelim, yemeğe gidelim vs gibi tekliflerini geri çevirmiştim. çünkü o dönemler hem yoğun ders çalışıyordum hem de kimseyle görüşmek vakit ayırmak istemiyordum.

geçenlerde ben kızılayda yürürken o da bir mağazadan çıktı. arabayla gideceğim yere bıraktı beni. sonra mesajlaşmaya başladık. çocuk çok hoş, efendi, nazik. işi gücü de var. kısaca her kızın isteyeceği bir tip işte. ama o çocuğu ilk gördüğüm günden beri içimden bir ses onun güvenilmez biri olduğunu söyledi. hani olur ya, bazı insanlar vardır hiçbir şey yapmasa da var bunda bir iş dersiniz o hesap işte.

neyse birkaç gün içinde ben denemeye şans vermeye karar verdim. işte başladık. ama ben hiç güvenmiyorum. çünkü o kadar ilgili davranıyor ki, yakışıklı da çocuk, kesin başkalarına da yazıyordur modundayım. bilemiyorum güvenemedim işte. neyse dün gece şeytan dürttü beni. fake bir hesabım var, ama fake olduğuna inanmazsınız 2 senedir aktif tutuyorum ki böyle günler için kullanayım. şimdi bana çocuk diyecekler olabilir, yaptığım işin saçma olduğunu söyleyip linç edecekler de olabilir ama eğer beni söylediği kadar seviyorsa bu kızı kabul etmez diye düşünerek ekledim.

naptı dersiniz. ben arkadaşlık isteğini gönderdikten sonra resmen havada yakalayıp kabul etti, aradan 5-10 sn bile geçmeden:) işte beni neden eklediniz diye mesaj attı. ben de "bilmem... farklı birileriyle konuşmak istedim" yazdım. muhabbet uzadı da uzadı. sonra tahmin edersiniz ki olay "numaranı verir misin? buralardaysan görüşelim:) yoo sevgilim falan yok"a geldi. aynı anda da bana whatsapptan "aşkım seni şu kadar seviyorum bu kadar seviyorum" diye yağ yakıyor.:KK70:

neyse ben bir şey belli etmedim. zaten öyle bir sevgim falan da olmadığı için üzülmedim de. şimdi ben diyeyim mi o hesaptaki kız benim diye, yoksa direkt seni sevmiyorum ayrılalıma mı getireyim olayı? akıl verin.
Ben olsam numarami veriyorum diyip kendi numarami verirdim

Oğlan çok karektersizmiş bu aşık olup evlensede başka kızlarla muhabete debam eder gibi çapkın bir tip

Hissettigin duyguyu notere onaylatmissin. Sakin ola ki fake hesabin sana ait oldugunu soyleme. Senden ayrilinca ona yonelecektir. Al sana en dogal terketme yontemi.

Ben olsam bi muddet konusurum sonra bulusma ayarlarim.. sende ayrilmiycan ama daha.. ikinizi idare etcek yani.. bulusunca baaammmm:)))

Eğer açıklarsan erkek arkadaşına göre öyle güzel başlamış! bir ilişkiyi onu deneyip bu hale getirdiğin için çocuk olursun, saçma sapan davranmış olursun ama o asla güvenilmez, birlikte yola çıkılamayacak biri olmaz!..

Bence açıklayacaksan da madem bu kadar uğraşmışsın fake adresler falan, buluşma için randevu ver oraya git tesadüfen gitmiş gibi, biraz paniklesin ve senin güvenilmez olduğunu en başından beri hissetmiştim hislerim yine yanıltmadı beni de ve terket! Bu sahneye tokat da yakışır, mutlu son :)

Konu sahibi ne yapti bilmiyorum ama ben zaten sen oldugunu bilerek oyle yazdim yalanina hazir olsun :D
Hep ayni palavra,biri de ozgun olsun ama yoook:D

Back
X