sıcak kahveyi birdaha ki sefere kafasından aşağıya boşaltın.Eşimle yine kavga ettik ben haklı olduğum halde haksız duruma düştüm yine her zamanki gibi bugün olanlardan bassedeyim kahve yapmıştım dışardaydı kendisi kahveyi her zaman masaya koyarım birlikte içeriz hergun öyledir bardak altı koymuyorum bugünde eline vermemi istedi kahveyi biz çay bardağında içeriz kahveyi bende sıcak dedim bardak altı yok sen mi bunu dersin başladı beni rencide etmeye yok beni daha sonra annesine şikayet etmeye yok ben bıktım beni dinlemiyor falan filan gerçekten ben artık tükendim napmalıyım bana akıl verin lütfen eşim önceden böyle değildi şu aralar böyle oldu çok çaresizim
Ay iğrenç adam. İnsanın dinleyeceği bir tarafı yok ki dinlesin.yok ben bıktım beni dinlemiyor falan filan
O gücü kendimde bulamıyorum bi ayrılmak istiyorum bi istemiyorum sanırım sanırım düzen değişikliğine alışamam diye korkuyorumEvcil hayvan mi almis esiniz? Beni dinlemiyor falan?
Ben bosanirdim da, sizi bilemem.
Esler arasi en ufak huzursuzluğa/saygısızlığa/terbiyesizlige tahammülüm yok benim, hayat arkadasimla uymuyorsak direkt bosanirim.
Ama bunu yapmak için de güçlü bir insan olmalisiniz.
Konfor alanı. Halbuki sizinkinde konforda yok gibi duruyor. Cesaret lazım.O gücü kendimde bulamıyorum bi ayrılmak istiyorum bi istemiyorum sanırım sanırım düzen değişikliğine alışamam diye korkuyorum
Insan her seye alisir o sorun değil ve olmamali ama, maddi gücünüz var mi? Egitim durumunuz/mesleginiz? Bunlar okeyse gerisi boş.O gücü kendimde bulamıyorum bi ayrılmak istiyorum bi istemiyorum sanırım sanırım düzen değişikliğine alışamam diye korkuyorum
Eşim işleri düzenliydi gözünde bi sıkıntı yüzünden ağır vasıta ehliyeti alındı b düşürüldü servis işi yapıyordu tekrar ameliyat oldu iyileşme süreci devam ettiği için ehliyetini iki yıl olmadan tekrar alamazsın dendi 1 ay kadar zamanı kaldı 2 yıldır evde çalışmıyor babasının malı falan var onlara bakıyor arada yani 2 yıldır evde her ufak sorunu uzatıyor acaba çalışmıyor diyemi bana takıyor kafayı çalışmaya başlarsa düzelir mi bilmiyorumEsiniz önceden böyle degilmis. Arada ne degisti? Is stresi mi? Iliskinizde mi sorun cikti? Sizi rencide edemez tabi.
Normalde masada altlık kullanmazsınız da eline verirken bardağı,altlıkla verseniz de eli yanmasa mıydı,tabi bu hakaret etme ve annesine anlatmasını meşru kılmaz onun yaptığı çok ayıpEşimle yine kavga ettik ben haklı olduğum halde haksız duruma düştüm yine her zamanki gibi bugün olanlardan bassedeyim kahve yapmıştım dışardaydı kendisi kahveyi her zaman masaya koyarım birlikte içeriz hergun öyledir bardak altı koymuyorum bugünde eline vermemi istedi kahveyi biz çay bardağında içeriz kahveyi bende sıcak dedim bardak altı yok sen mi bunu dersin başladı beni rencide etmeye yok beni daha sonra annesine şikayet etmeye yok ben bıktım beni dinlemiyor falan filan gerçekten ben artık tükendim napmalıyım bana akıl verin lütfen eşim önceden böyle değildi şu aralar böyle oldu çok çaresizim
Maddi durumum iyi değil eğitim ortaokul terk ailemin durumu fena değil ama onlara yük olmak istemiyorumInsan her seye alisir o sorun değil ve olmamali ama, maddi gücünüz var mi? Egitim durumunuz/mesleginiz? Bunlar okeyse gerisi boş.
Aileniz ne durumda?
Masaya koyduğum için eline vermemi istemişti sıcak dedim bardak altı koymadım dedim masayada uzakta değildi işte tek derdi benim morelimi bozmak başka bir şey değilOlayı hiç anlamadım ben. Kahve sıcak dediğiniz için mi kavga çıktı?
Her zaman öyle içiyorduk masaya geliyordu bende masaya koyuyorum diye bardak altı koymadım sorun buNormalde masada altlık kullanmazsınız da eline verirken bardağı,altlıkla verseniz de eli yanmasa mıydı,tabi bu hakaret etme ve annesine anlatmasını meşru kılmaz onun yaptığı çok ayıp
Iste bu yuzden ozellikle her kadinin okumasini/ okumasa bile bir meslek ogrenmesini ve gerek kalmasi durumunda o meslekle ben ac kalmam/ her turlu gecinirim raddesine getirmesini isterim kendisini..Maddi durumum iyi değil eğitim ortaokul terk ailemin durumu fena değil ama onlara yük olmak istemiyorum
Boşver bacım canını sıkma çatacak yer aramış belli ki,hepimizin ters zamanları olur ama bence uzunca konuş,hakaret falan edemez bide annesine niye anlatıyor bizim evliliğimize kimseyi karıştırma deHer zaman öyle içiyorduk masaya geliyordu bende masaya koyuyorum diye bardak altı koymadım sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?