Param olsa çalışmasam bile evde durmam ki yok şurada gezerim, yok burada gezerim, yok keyfime bakarım diyen kişiler oluyor ama çalışmak, emek vermek, hesap kitap yapmak da bir ihtiyaç.ee madem sadece gezip tozacaktık, bu muhteşem beyin bize neden verilmiş ? Koca gün neler neler yapılıyor.hepsi para kazanalım diye mi yani? Nereyi gezersen gez, ne yaparsan yap işin verdiği iyi hissetme hissini vermiyor bence.Ben oyle düşünmüyorum da, meslegi olan bile evlenince birakiyor, neden bilmiyorum
Ayni fikirdeyiz, hayat devam ettigi surece calismaliyiz.
Benim ihtiyacım olmadigi halde isimi hic birakmadim, birinci sebebi bana iyi geliyor olmasi. Ben evde duramam.
Uzgunum ama hayatinda hic calismamis birinin de çocuklarına ne katacağını düşünmüyor değilim:)
Bos bir hayat gibi geliyor bana...
Bugün yeni bişey daha öğrendik oh be valla çok iyi oldu :)Araya girip ,gereksiz bir bilgi vericem :) Bazı şehirlerde Türk kahvesi çay bardaginda içiliyor . Bende görünce çok şaşırmıştımBu icim şekline de tarsusi ya da süvari deniyor . Konuyla bir ilgisi var mı yok tabi
Bizde süvari deriz evet çay bardağına misafir olsa süvari mi fincanda mı içersiniz diye sorarız bizim burda hep Süvari içerler genel olarakAraya girip ,gereksiz bir bilgi vericem :) Bazı şehirlerde Türk kahvesi çay bardaginda içiliyor . Bende görünce çok şaşırmıştımBu icim şekline de tarsusi ya da süvari deniyor . Konuyla bir ilgisi var mı yok tabi
Bizim toplum anne sürekli çocuğun başında durunca çocuk daha iyi yetişir sanıyor da ondan bırakıyorlar. Eee sonra bakıyorsun ki belli bir yaşa gelmiş ama ruhen bağımsız olamamış ana kuzusu insanlar ve toksik anneler olarak hayatlarına devam ediyorlar.Ben oyle düşünmüyorum da, meslegi olan bile evlenince birakiyor, neden bilmiyorum
Ayni fikirdeyiz, hayat devam ettigi surece calismaliyiz.
Benim ihtiyacım olmadigi halde isimi hic birakmadim, birinci sebebi bana iyi geliyor olmasi. Ben evde duramam.
Uzgunum ama hayatinda hic calismamis birinin de çocuklarına ne katacağını düşünmüyor değilim:)
Bos bir hayat gibi geliyor bana...
Hayy aklına bin yaşa.bu sitenin ve koca ülkenin en büyük sorunu annesine bağımlı erkekler.... boşanma nedenlerinin neredryse tamamı aile kaynaklı. Daha çok da psikolojisi bozuk erkek anneleri.... eee kadının kocada hayır yok, ilgi, sevgi yok.boşanacak dayanak, meslek yok.eve tıkılı kalmış, psikolojisi bozuk kendi hayatı yok.istiyor ki kocasının yapmadığı kocalığı ona oğlu yapsın.oğluyla sevgili hayatı yaşamaya çalışan milyonlarca anne.ve yıkılan milyonlarca yuva.Bizim toplum anne sürekli çocuğun başında durunca çocuk daha iyi yetişir sanıyor da ondan bırakıyorlar. Eee sonra bakıyorsun ki belli bir yaşa gelmiş ama ruhen bağımsız olamamış ana kuzusu insanlar ve toksik anneler olarak hayatlarına devam ediyorlar.
Toplum olarak boyleyiz ya maalesef, bunun degisecegine inanmiyorum nedense.Bizim toplum anne sürekli çocuğun başında durunca çocuk daha iyi yetişir sanıyor da ondan bırakıyorlar. Eee sonra bakıyorsun ki belli bir yaşa gelmiş ama ruhen bağımsız olamamış ana kuzusu insanlar ve toksik anneler olarak hayatlarına devam ediyorlar.
Size inanılmaz derecede katılıyorum. Bizim toplumda bireyselliğe izin yok. Eğer bireyselliğe biraz düşkünsen toplumdan tut ailene kadar inanılmaz bir tepki görüyorsun. Ne bencilliğin kalıyor ne hayırsızlığın.Toplum olarak boyleyiz ya maalesef, bunun degisecegine inanmiyorum nedense.
Erkekleri agam pasam buyutmeye devam ediyorlar.
Hala sunnet dugunu yapanlar var.
Ulkemizde çoğunluk olarak bireysellige gecis yok, evlenmek ister ama ailesinden ev almasini, esyasini almasini, altin almasini ister:) neyine senin evlenmek o zaman?
Otur oturduğun yerde.
Kizlarda da durum ayni yok çeyizdi oydu buydu, ceyiz mi kaldi ya.
Bir tane çeyizim de esyam da yoktu valla, zamanla butcemize gore aldik yaptik.
Simdikiler cay kaşıgini almadan evlenmiyorlar.
Zaten sözdü nisandi kinaydi dugundu butun sulaleyi birbirine dusman ediyorlar önce, sonra evlendik
Çocuklar zaten dikkat ederseniz bizim toplumda ağlayarak istediklerini yaptırırlar. Yurt dışında böyle bir durumu çoook nadir görürsünüz. Kadınlarımıza bakıyorum hayatı ev işi çocuk olmuş. Çocuk büyümüş bağımsız olmak istiyor. Burada kayış kopuyor işte. Çünkü kadın çocuğu tüm hayatı yapmış. Halbuki çocuk kadının hayatına dahil oldu. Burada birine yazmıştım hatırlıyorum. Çocuk tayin isteyip gidecek anne karşı çıkıyor. Okuttum ettim nasıl gider diye ? E ama normal olan bu. Bizim aile yapımız toksik direkt. Fiziksel olarak yanyana olmayı aile olmak sanıyoruz. Ama mesela kız evlenip dayak yese elimizi uzatmıyoruz. Niye yuva yıkmaya karşıyız çünkü ! Sadece şekilciyiz başka bir şey yok bizde.Hayy aklına bin yaşa.bu sitenin ve koca ülkenin en büyük sorunu annesine bağımlı erkekler.... boşanma nedenlerinin neredryse tamamı aile kaynaklı. Daha çok da psikolojisi bozuk erkek anneleri.... eee kadının kocada hayır yok, ilgi, sevgi yok.boşanacak dayanak, meslek yok.eve tıkılı kalmış, psikolojisi bozuk kendi hayatı yok.istiyor ki kocasının yapmadığı kocalığı ona oğlu yapsın.oğluyla sevgili hayatı yaşamaya çalışan milyonlarca anne.ve yıkılan milyonlarca yuva.
Yeni nesilde de şu var. neo o, Çocuğu kadın işe giderken ağlamışmış, onun da vicdanı el vermemişmiş, çocuğunu kendi büyütmek istemişmiş.çocuk bu ağlar yani.doğası bu.
Gözündeki sorun nedir acabaEşim işleri düzenliydi gözünde bi sıkıntı yüzünden ağır vasıta ehliyeti alındı b düşürüldü servis işi yapıyordu tekrar ameliyat oldu iyileşme süreci devam ettiği için ehliyetini iki yıl olmadan tekrar alamazsın dendi 1 ay kadar zamanı kaldı 2 yıldır evde çalışmıyor babasının malı falan var onlara bakıyor arada yani 2 yıldır evde her ufak sorunu uzatıyor acaba çalışmıyor diyemi bana takıyor kafayı çalışmaya başlarsa düzelir mi bilmiyorum
Çalışmadığı zaman evde bir şeylere hırlayan bir akrabamız vardı. Çalışınca yumuşuyor. Belki de işe dönünce yumuşar sizinki de.Eşim işleri düzenliydi gözünde bi sıkıntı yüzünden ağır vasıta ehliyeti alındı b düşürüldü servis işi yapıyordu tekrar ameliyat oldu iyileşme süreci devam ettiği için ehliyetini iki yıl olmadan tekrar alamazsın dendi 1 ay kadar zamanı kaldı 2 yıldır evde çalışmıyor babasının malı falan var onlara bakıyor arada yani 2 yıldır evde her ufak sorunu uzatıyor acaba çalışmıyor diyemi bana takıyor kafayı çalışmaya başlarsa düzelir mi bilmiyorum
Kayma vardı canım eskiye dayalı şimdi ameliyat oldu düzeldi 1 ay kadar ehliyeti tekrar yükselecek işinin başına dönecek inşallahGözündeki sorun nedir acaba
Dün bu konuda geldi ortaya evet çalışmadığından sinirleri bozuluyormuş evde kalmaktan hiç alışkın değil biraz beni alttan al şu sıralar dedi her şeyi telefi edeceğim dedi umarım işe dönünce düzelirÇalışmadığı zaman evde bir şeylere hırlayan bir akrabamız vardı. Çalışınca yumuşuyor. Belki de işe dönünce yumuşar sizinki de.
Sağlıkçılar sizin oyuncağınız değil. Bir sürü acil durum oluyor, ambulanslari saçma sapan şeylerle meşgul etmeyi tavsiye ediyorsunuz şu an. İşin ucunda insan hayatı var ya. Biraz dur durağınız olsunUfak çaplı bir sinir krizi geçir öyle ambulansı falan olsun. Bayıl, ayılma. Biraz telaş yaptır sonra da senin yüzünden ne hale geldim diye başına ekşi. Mecbur alttan alacak korkudan
Kavga problemine bakınEşimle yine kavga ettik ben haklı olduğum halde haksız duruma düştüm yine her zamanki gibi bugün olanlardan bassedeyim kahve yapmıştım dışardaydı kendisi kahveyi her zaman masaya koyarım birlikte içeriz hergun öyledir bardak altı koymuyorum bugünde eline vermemi istedi kahveyi biz çay bardağında içeriz kahveyi bende sıcak dedim bardak altı yok sen mi bunu dersin başladı beni rencide etmeye yok beni daha sonra annesine şikayet etmeye yok ben bıktım beni dinlemiyor falan filan gerçekten ben artık tükendim napmalıyım bana akıl verin lütfen eşim önceden böyle değildi şu aralar böyle oldu çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?