Her zaman psikolojimi bozan eşim boşanmalımıyım sizce 😭

Biricik popişini yaydığı yerden kalkıp da bardak altlığı mı alamadı bu adam? Sorun ne tam olarak anlayamadım ben. Annesine şikayet nedir ya? Balkonda kapı arkasında tek ayak cezası da verselerdi bari!
Kendinize saygınız olsun, bir duruşunuz olsun. Bana kimse böyle davranamaz yahu.

Param olsa çalışmasam bile evde durmam ki yok şurada gezerim, yok burada gezerim, yok keyfime bakarım diyen kişiler oluyor ama çalışmak, emek vermek, hesap kitap yapmak da bir ihtiyaç.ee madem sadece gezip tozacaktık, bu muhteşem beyin bize neden verilmiş ? Koca gün neler neler yapılıyor.hepsi para kazanalım diye mi yani? Nereyi gezersen gez, ne yaparsan yap işin verdiği iyi hissetme hissini vermiyor bence.

Bugün yeni bişey daha öğrendik oh be valla çok iyi oldu :)
Ben seviyorum böyle pörtleyip bilgi aşığı insanları ve hallerini :)

Annesine beni şikayet etmesi falan
Bizde süvari deriz evet çay bardağına misafir olsa süvari mi fincanda mı içersiniz diye sorarız bizim burda hep Süvari içerler genel olarak

Bizim toplum anne sürekli çocuğun başında durunca çocuk daha iyi yetişir sanıyor da ondan bırakıyorlar. Eee sonra bakıyorsun ki belli bir yaşa gelmiş ama ruhen bağımsız olamamış ana kuzusu insanlar ve toksik anneler olarak hayatlarına devam ediyorlar.

Hayy aklına bin yaşa.bu sitenin ve koca ülkenin en büyük sorunu annesine bağımlı erkekler.... boşanma nedenlerinin neredryse tamamı aile kaynaklı. Daha çok da psikolojisi bozuk erkek anneleri.... eee kadının kocada hayır yok, ilgi, sevgi yok.boşanacak dayanak, meslek yok.eve tıkılı kalmış, psikolojisi bozuk kendi hayatı yok.istiyor ki kocasının yapmadığı kocalığı ona oğlu yapsın.oğluyla sevgili hayatı yaşamaya çalışan milyonlarca anne.ve yıkılan milyonlarca yuva.
Yeni nesilde de şu var. neo o, Çocuğu kadın işe giderken ağlamışmış, onun da vicdanı el vermemişmiş, çocuğunu kendi büyütmek istemişmiş.çocuk bu ağlar yani.doğası bu.

Toplum olarak boyleyiz ya maalesef, bunun degisecegine inanmiyorum nedense.
Erkekleri agam pasam buyutmeye devam ediyorlar.
Hala sunnet dugunu yapanlar var.

Ulkemizde çoğunluk olarak bireysellige gecis yok, evlenmek ister ama ailesinden ev almasini, esyasini almasini, altin almasini ister:) neyine senin evlenmek o zaman?
Otur oturduğun yerde.
Kizlarda da durum ayni yok çeyizdi oydu buydu, ceyiz mi kaldi ya.
Bir tane çeyizim de esyam da yoktu valla, zamanla butcemize gore aldik yaptik.
Simdikiler cay kaşıgini almadan evlenmiyorlar.
Zaten sözdü nisandi kinaydi dugundu butun sulaleyi birbirine dusman ediyorlar önce, sonra evlendik

Size inanılmaz derecede katılıyorum. Bizim toplumda bireyselliğe izin yok. Eğer bireyselliğe biraz düşkünsen toplumdan tut ailene kadar inanılmaz bir tepki görüyorsun. Ne bencilliğin kalıyor ne hayırsızlığın.

Diğer taraftan artık evlenen insanlar her şeyi dört dörtlük olarak evlenmek istiyorlar. Asla birlikte ve zamanla inşa etme kültürü yok. Hem ailelerden beklenti içine giriyorlar hem de aileler hiç karışmasın istiyorlar. :)) Eee parayı veren adamda karışır. Yapacak bir şey yok.

Sülale olayına hiç girmiyorum Allah'ım düşünmesi bile kabus. Elti , görümce kavgası vırt zırt... Erkek çocuğu yetiştirme konusu da keza öyle. Sonra buralarda okuyoruz kvler ağlıyor benim evimde oğluma bardak bile yıkatmazdım diye. Övünüyorlar bir de bununla ya !

Evleniyorlar dediğiniz gibi ama sürmüyor işte. O şaşaalı düğünler sonrası bir iki yıla boşanma haberleri geliyor.

Çocuklar zaten dikkat ederseniz bizim toplumda ağlayarak istediklerini yaptırırlar. Yurt dışında böyle bir durumu çoook nadir görürsünüz. Kadınlarımıza bakıyorum hayatı ev işi çocuk olmuş. Çocuk büyümüş bağımsız olmak istiyor. Burada kayış kopuyor işte. Çünkü kadın çocuğu tüm hayatı yapmış. Halbuki çocuk kadının hayatına dahil oldu. Burada birine yazmıştım hatırlıyorum. Çocuk tayin isteyip gidecek anne karşı çıkıyor. Okuttum ettim nasıl gider diye ? E ama normal olan bu. Bizim aile yapımız toksik direkt. Fiziksel olarak yanyana olmayı aile olmak sanıyoruz. Ama mesela kız evlenip dayak yese elimizi uzatmıyoruz. Niye yuva yıkmaya karşıyız çünkü ! Sadece şekilciyiz başka bir şey yok bizde.

Gözündeki sorun nedir acaba

Çalışmadığı zaman evde bir şeylere hırlayan bir akrabamız vardı. Çalışınca yumuşuyor. Belki de işe dönünce yumuşar sizinki de.

Çalışmadığı zaman evde bir şeylere hırlayan bir akrabamız vardı. Çalışınca yumuşuyor. Belki de işe dönünce yumuşar sizinki de.
Dün bu konuda geldi ortaya evet çalışmadığından sinirleri bozuluyormuş evde kalmaktan hiç alışkın değil biraz beni alttan al şu sıralar dedi her şeyi telefi edeceğim dedi umarım işe dönünce düzelir

Ufak çaplı bir sinir krizi geçir öyle ambulansı falan olsun. Bayıl, ayılma. Biraz telaş yaptır sonra da senin yüzünden ne hale geldim diye başına ekşi. Mecbur alttan alacak korkudan

Ufak çaplı bir sinir krizi geçir öyle ambulansı falan olsun. Bayıl, ayılma. Biraz telaş yaptır sonra da senin yüzünden ne hale geldim diye başına ekşi. Mecbur alttan alacak korkudan
Sağlıkçılar sizin oyuncağınız değil. Bir sürü acil durum oluyor, ambulanslari saçma sapan şeylerle meşgul etmeyi tavsiye ediyorsunuz şu an. İşin ucunda insan hayatı var ya. Biraz dur durağınız olsun

Ambulanslik yazacaktım ambulansı yazmış. Ambülans cagirmayacak tabiki. O kadar ciddi olduğunu düşündürecek.

Kavga problemine bakın

2 yildir araba kullanmiyorsa markete girseydi
Illa o isi mi yapacakti yani?
Ayrica anasini arayip sikayet ediyorsa "bundan sonra yaptigim seyleri yer icerken bi daha dusun, ekstra neler ekledim acaba diye? Ayarimla oynama benim" diyemiyor musun cidden? Bundan sonra git kahveni sikayet ettigin annenin evinde ic vs?
Neden?

ben eşime kahve yapıp götürdüğümde 1 saat övgü beklerim değil bana bunun için laf edecek. ömrü hayatında elimden içeceği son kahve olur.

Dün eşimle konuştuk iş stresi yüzünden evde çok bunalıma girmiş geldi özür diledi falan
sonra kendisi baktım kahve yapmış falan
bende onun yaptığını yapamadım işte

Düzeldik şimdi iyiyiz umarım biran önce işine dönerde daha iyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…