Her zaman psikolojimi bozan eşim boşanmalımıyım sizce 😭

Konu sahibi detay vermemiş ama kesin hamiledir ve yanlışlıkla hamile kalmıştır :)
İkincisi kesinlikle ailesinin karşı çıktığı biriyle evlenmiştir
Üçüncüsü ve en vahimi toksik ilişkisini sonlandiramiyor ve kendine bir hayat kuracak maddi durumu yoktur çalışmak zor geliyordur (bu üzücü tabi)
Sonuncusu işsiz güçsüz baba parası yiyen asalak adamla nereye kadar devam ediceksin kendini sorgula bı kardesim

Muhtemelen psikolojik olarak yipranmistir. Erkekler "evin erkegi rolünü" kendi gözlerinde tam yerine getiremeyince komplekse girebiliyor. Muhtemelen size sarmasi da ondan. Hakli mi? Tabi ki haksiz. Ama kendine stresini atacak baska bir ugras bulmali. Psikolojik destek de alabilir. Size sararak sadece evliliginize zarar veriyor

Okumayı çok istedim ailemin durumu iyi değildi önceleri fazla o yüzden okulu bıraktım keşke napıp edik okusaydim

Okumayı çok istedim ailemin durumu iyi değildi önceleri fazla o yüzden okulu bıraktım keşke napıp edik okusaydim
Gec degil, kendiniz icin her zaman yatirim yapabilirsiniz.
Kurslara gidin.
Bilgisayar uzerine bir seyler ogrenebilir sertifika alabilirsiniz. Dil ogrenin ne bileyim bunlar da biraz daha iyi bir is bulmaniz icin yardimci olan şeyler

Hamile değilim Eylül ayında trasfer düşünüyorduk işte ama bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum ailem ayrılmamdan yana ayrıl diyorlar maddi durumum iyi değil ve aileme yük olmak istemiyorum bende belki işe dönerse düzelir diye düşünüyorum

O gücü kendimde bulamıyorum bi ayrılmak istiyorum bi istemiyorum sanırım sanırım düzen değişikliğine alışamam diye korkuyorum
Düzen değişikliğinden kasıt yalnızlık ya da başkasını bulamam korkusu olmasın.yoksa yemişim düzeni.kirasını vereceksin, geçeceksin bir eve.

Maddi açıdan muhtaç durumda olmayan bir sürü kadın da bu durumlara katlanıyor.yalnızlık korkusu, başkasını bulamazsam endişesi, erkeksiz kalmak istememe.... biz hep maddi açıdan kendi ayaklarının üzerinde dursun diyoruz, oysa ki manevi açıdan ayakları üzerinde duran kadın olmayınca, işle güçle de olmuyor.ikisi de olmalı.

Kesinlikle.

Çalışmak bence zor gelmiyor.içten içe bazı kadınlar bu tarz muameleden hoşlanıyor.hoşlanmasa bile ilişkiyi biterecek kadar şikayetçi değil.ama bilinçaltı hoşlansa bile kişiye öğretilen kendine saygılı olma, kötü muameleyi haketmeme duygularıyla birlikte çatışmalı bir durumda kalıyorlar.içlerinde bir taraf durumdan gayet memnunken, diğer taraf olmaması gereken şeyler olduğunu bildiği için bu duruma karşı çıkıyor.sonuç olarak kişi içinde bulunduğu bu duruma kılıf uydurmak için aslında bile isteye hamile kalıyor ama bu durumu kendine bile itiraf etmek istemiyor.yok dışarı boşalmıştık, yok farketmemişim, yok bilmemm ne delinmiş falan filan... sonuç olarak hamileliği ve bebeği bahane ederek bu iç çatışmasından kurtulmaya çalışıyor.hem de ilişkisini devam ettirebiliyor.yani benim tespitim.ee bize de böylr anlatınca yemiyoruz tabi ki.

Araya girip ,gereksiz bir bilgi vericem :) Bazı şehirlerde Türk kahvesi çay bardaginda içiliyor . Bende görünce çok şaşırmıştım Bu icim şekline de tarsusi ya da süvari deniyor . Konuyla bir ilgisi var mı yok tabi

Gerek kalması durumunda diye düşündüğümüz için bu hâller devam ediyor zaten.çalışmak ömür boyu gereklidir.paran olsa bile temel ihtiyaçlardandır.evlilikle, çocukla falan bırakılacak bir şey olarak görmeyi bırakmalıyız.bırakılacak, vazgeçilecek bir şey olarak bile görülmemeli.yani gerektiğinde demişsiniz yani evlenince falan gerek olmayabiliyor mu ? Olmaz öyle şey.erkekler için çalışmama durumları yoksa kadın için de olmamalı.

Ailenizin maddi durumuyla ne alakası var? Çocuğunuz da yok. Sofraya 1 tabak fazla koyacaklar. Siz de bir işe girer çalışırsınız, açıktan da ortaokulu bitirin. Buraya yazacak kadar kırılmışsınız, nasıl çekiyorsunuz cidden şu adamları

Ben oyle düşünmüyorum da, meslegi olan bile evlenince birakiyor, neden bilmiyorum
Ayni fikirdeyiz, hayat devam ettigi surece calismaliyiz.
Benim ihtiyacım olmadigi halde isimi hic birakmadim, birinci sebebi bana iyi geliyor olmasi. Ben evde duramam.
Uzgunum ama hayatinda hic calismamis birinin de çocuklarına ne katacağını düşünmüyor değilim:)
Bos bir hayat gibi geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…