• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heran korkuyla yaşamaktan yoruldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.bugün erkek arkadaşım geldi,görüştük.tam yemek yemeye gidiyorduk ki erkek kardeşim bizi gördü.ama yanyanaydık elele tutuşmamıştık o an.ama yinede arkek arkadaşım,"eyvah kardeşim" dedim o da gitti önden sonra arkadaşım falan dedim biz gittik kardeşimde okula gitti.beni üniversitede derste zannediyorlardı.ama kardeşim görünce kıvırmak zorunda kaldım tam vizeler öncesi sorun çıksın istemedim.ve ben artık yoruldum arkadaşlar ya durmadan yalan söylemekten heran görüştüğümüzde yakalanmaktan.aman annem görecek aman babam görecek diye aman kardeşim.ailem okurken sevgili yapmamı da istemiyor.ve ben artık yoruldum arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım her an korkuyla yaşamaktan o geldiğinde benim bulunduğum şehirde kaçak göçek görüşmekten.bulunduğum şehir o kadar büyük bir yerde değil.herkes belli bi yere gidiyor bilirsiniz.ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum sizce söylesem mi söylemesem mi?söylesem bi türlü söylemesem 2 türlü off off :(

Erkek kardeşinle aran iyiyse eğer bence söyleyebilirsin...Üniversitede okuyorsan eğer bunu anlayacağını düşünüyorum....Sonuçta elele de görmemiş herhangi bi arkadaş da olabilir ama başbaşa olunca tabi anlamıştır...

Erkek kardeşinle aran iyiyse eğer bence söyleyebilirsin...Üniversitede okuyorsan eğer bunu anlayacağını düşünüyorum....Sonuçta elele de görmemiş herhangi bi arkadaş da olabilir ama başbaşa olunca tabi anlamıştır...

işte onun sevgilisi var zaten dedim o benim arkadaşım falan dedim.kardeşime güvensem herşeyi anlatırım ama bana anlat diyor.küs olduğumuzda koz olarak kullanıyor bana karşı biraz kindar ve fesat.arası kötü olsun hemen herşeyi söyler bende geçiştirmek için böyle bir yalana başvurdum bu aralar bu sorunlar olsun istemiyorum.sınavlarım yaklaştı bayramdan sonra sınavlar var ve kafamı takmakta istemiyorum. anlayacağın ne yapacağımı şaşırdım.anneme söylesem o da hemen babama söyler.

Ne Olursa Olsun Doğruyu Söyle..
En Azından Babana Değil de Anne Söyle..
Anneler Kızlarının Tek Dostudur..:16:

Ufaktan Babana Çıtlatır..:34:
Atıyorum Gece Yatarken t24'dün Bir Arkadaşı Var, Beraber Ders Çalışıyorlar, Çocuğun Dersleri Çok İyiymiş Gibilerinden...:1:
Zamanla Annen Babanı Alıştırır Bu Duruma..:34:
Kaç Yaşına Geldi Elbette Konuştuğu Görüştüğü Olacak Der..
Bu Şekilde Konuşur..:34:

Sende Rahatlarsın..:34:

işte onun sevgilisi var zaten dedim o benim arkadaşım falan dedim.kardeşime güvensem herşeyi anlatırım ama bana anlat diyor.küs olduğumuzda koz olarak kullanıyor bana karşı biraz kindar ve fesat.arası kötü olsun hemen herşeyi söyler bende geçiştirmek için böyle bir yalana başvurdum bu aralar bu sorunlar olsun istemiyorum.sınavlarım yaklaştı bayramdan sonra sınavlar var ve kafamı takmakta istemiyorum. anlayacağın ne yapacağımı şaşırdım.anneme söylesem o da hemen babama söyler.

Umarım doğru bi karar verebilirsin....Zor bi durum gerçekten....Söyleme o zaman kimseye...Bi ara arkadaş grubunla erek kardeşini de yemeğe falan götür yada kafeye....Sevgilinle hiç ilgilenme....O da inanır o zaman belki...

Ne Olursa Olsun Doğruyu Söyle..
En Azından Babana Değil de Anne Söyle..
Anneler Kızlarının Tek Dostudur..:16:

Ufaktan Babana Çıtlatır..:34:
Atıyorum Gece Yatarken t24'dün Bir Arkadaşı Var, Beraber Ders Çalışıyorlar, Çocuğun Dersleri Çok İyiymiş Gibilerinden...:1:
Zamanla Annen Babanı Alıştırır Bu Duruma..:34:
Kaç Yaşına Geldi Elbette Konuştuğu Görüştüğü Olacak Der..
Bu Şekilde Konuşur..:34:

Sende Rahatlarsın..:34:

aslında haklısın ben de yalan söylemek istemiyorum.onu tanımalarını isterim ama hemen önyargıyla yaklaşacaklar ve anneme şimdiye kadar ne anlattıysam başıma kakmaya kalktı.ve hep önüme getirdi bu konuları annem çok anlayışlı değil bu konularda malesef ben söylesem hemen babama dirk diyecek babamda ciddiyse söz nişan yapalım ben daha 2.sınıftayım .ve tersler biraz herşeyi anlayışla karşılayamoyorlar öyle olsa ben herşeyimi anneme anlatıp dertleşmek istemem mi? :(

aslında haklısın ben de yalan söylemek istemiyorum.onu tanımalarını isterim ama hemen önyargıyla yaklaşacaklar ve anneme şimdiye kadar ne anlattıysam başıma kakmaya kalktı.ve hep önüme getirdi bu konuları annem çok anlayışlı değil bu konularda malesef ben söylesem hemen babama dirk diyecek babamda ciddiyse söz nişan yapalım ben daha 2.sınıftayım .ve tersler biraz herşeyi anlayışla karşılayamoyorlar öyle olsa ben herşeyimi anneme anlatıp dertleşmek istemem mi? :(

Tabi İstersin..
Fakat Bir Gün Bu Ortaya Çıkacak ve Dayak Yemekten Beter Olacaksın..:50:
2 Çift Laf Söyleyecekler, Gücüne Gidecek..:31:

En Azından Annene Ben Söylemiştim, Senin Haberin Vardı Deyip Topu Atabilirsin..:34:
Birazda Kendini Acındır..:27:
Anne Diğer Arkadaşlarım Gibi Neden Sende Anlayışlı Bir Anne Değilsin..:17:
Ben Seninle Arkadaş Gibi Olamayacak mıyım ?:17:
Derdimi Senden Başka Kime Anlatayım..:17:
Senden Başka Kimim Var Gibi Cümleler Kullanırsan..:34:
(Tabi Bunları Kısık Bir Ses Tonuyla Söyle, Azarlama Kadıncağızı..)

Bence Paşalar Gibi Bu Olayın Üstesinden Gelirsin ve Kral Faysal Gibi de Yaşarsın..:1:

Tabi İstersin..
Fakat Bir Gün Bu Ortaya Çıkacak ve Dayak Yemekten Beter Olacaksın..:50:
2 Çift Laf Söyleyecekler, Gücüne Gidecek..:31:

En Azından Annene Ben Söylemiştim, Senin Haberin Vardı Deyip Topu Atabilirsin..:34:
Birazda Kendini Acındır..:27:
Anne Diğer Arkadaşlarım Gibi Neden Sende Anlayışlı Bir Anne Değilsin..:17:
Ben Seninle Arkadaş Gibi Olamayacak mıyım ?:17:
Derdimi Senden Başka Kime Anlatayım..:17:
Senden Başka Kimim Var Gibi Cümleler Kullanırsan..:34:
(Tabi Bunları Kısık Bir Ses Tonuyla Söyle, Azarlama Kadıncağızı..)

Bence Paşalar Gibi Bu Olayın Üstesinden Gelirsin ve Kral Faysal Gibi de Yaşarsın..:1:

inşallah ya bakalım şu sınavlar bir geçsin.

benim ailem o konularda çok sıkıdır.ve arkadaşlar bazen o kadar canım sıkılıyor ki bazı gecelerde oturup ağlıyorum.belki bilseler okulu da yasaklayabilirer,getir tanışalım da diyebilirler o kadar zor durumdayım ki :(onu da çok seviyorum.bi kere onu öğrenmişlerdi ama görmemişlerdi.başka isimle biliyorlardı onu.ve elimden teli aldılar bi daha yasak dediler görüşmek günlerce ağladım.onlarsız bir yere gidemedim,sonra sürekli telim kontrol edildi verdiklerinde o kadar zor güner geçirdim ki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.psikolojik şiddet görüyorum sanki.bazen alıp başımı gidesim var :(

dakika başı bunları düşünmekten yoruldum arkadaşlar,diken üstündeyim sanki ne yapsam çare yok sanki başka fikri olan varsa yazarsa sevinirim yorum yapanlara teşekkürler :( bende ailemle herşeyi paylaşmak istemem mi kaç yaşına geldim hala ama hala yalan söylemek çok zoruma gidiyor ve artık yoruldum ben yaa..

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Aileniz sevgiliniz olmasına izin vermiyor tamam anladım da normal erkek arkadaşa da mı kızıyor?
En iyisi,erkek arkadaşınızla samimi olmadan görüşün,böylece görenler yanlış anlamaz.

Aileniz sevgiliniz olmasına izin vermiyor tamam anladım da normal erkek arkadaşa da mı kızıyor?
En iyisi,erkek arkadaşınızla samimi olmadan görüşün,böylece görenler yanlış anlamaz.

ona da şöyle bakarlar normal erkek arkadaş olursa işte aman biri yanlış anlar görüşme kızım anlamına getirirler. erkek arkadaşım zaten başka şehirde ama geldiği zaman görüştüğümüz zaman gideceğimiz yerler bellidir ve orayada herkes gider haliyle anlayacağın işim çok zor arkadaşım yinede ilgin için çok teşekkürler.

yani arkadaşlar benim durumumu yaşamış zamanında,ya da yaşayan arkadaşlarınız varsa onların tecrübesini almak isterim anneme bir şekilde anlatmam lazım artık diye düşünüyorum çünkü başkalarından duymaları benim için iyi değil malesef:( o zaman söyledikleri sözler çok ağarıma gidecek ama bir taraftanda ailem öğrendi diyelim söyledim tanışalım dedi.daha okulum bitmedi beni nişanlanmadan söz kesmedende görüştürmezler.nişan söz oldu diyelim o zamanda evlilik uzadı diye arada kalacam ne yapacağımı şaşırdım off ne zormuş yaa anlatsam bir dert anlatmasam bir dert :(

ona da şöyle bakarlar normal erkek arkadaş olursa işte aman biri yanlış anlar görüşme kızım anlamına getirirler. erkek arkadaşım zaten başka şehirde ama geldiği zaman görüştüğümüz zaman gideceğimiz yerler bellidir ve orayada herkes gider haliyle anlayacağın işim çok zor arkadaşım yinede ilgin için çok teşekkürler.

yani arkadaşlar benim durumumu yaşamış zamanında,ya da yaşayan arkadaşlarınız varsa onların tecrübesini almak isterim anneme bir şekilde anlatmam lazım artık diye düşünüyorum çünkü başkalarından duymaları benim için iyi değil malesef:( o zaman söyledikleri sözler çok ağarıma gidecek ama bir taraftanda ailem öğrendi diyelim söyledim tanışalım dedi.daha okulum bitmedi beni nişanlanmadan söz kesmedende görüştürmezler.nişan söz oldu diyelim o zamanda evlilik uzadı diye arada kalacam ne yapacağımı şaşırdım off ne zormuş yaa anlatsam bir dert anlatmasam bir dert :(

O zaman yanınızda bir kaç kişi daha alın. Öyle görüşün.
Grup halinde görürlerse artık karışmazlar sanırım.
Ben ilk erkek arkadaşımla uzun bir dönem yazlık grubumuzla hep beraber çıkmıştık.
Hemen nişana kalkışacaklarsa anlatmamanız daha doğru bence.

O zaman yanınızda bir kaç kişi daha alın. Öyle görüşün.
Grup halinde görürlerse artık karışmazlar sanırım.
Ben ilk erkek arkadaşımla uzun bir dönem yazlık grubumuzla hep beraber çıkmıştık.
Hemen nişana kalkışacaklarsa anlatmamanız daha doğru bence.

malesef haklısın böyle olur büyük ihtimalle.ve zor bir durum benim için umarım okul bitene kadar herşey yolunda gider,ancak o zaman söyleyebileceğim zaten bu gidişle.teşekkürler.

annemle noralde zaten hiç anlaşamayız.hele böyle bir konuda söylesem bile birşey olsa hemen başıma kakar.keşke biraz anlayışlı olabilseler.neden böyle bu aileler ya arkadaşlarıma o kadar çok özeniyorum ki ailesi ile herşeyi paylaşıyorlar.herşeyi anlatıyorlar.en azından doğruyu ve yanlışı aileleri ile birlikte görüyorlar.bunu bana keşke sağlayabilseler.

anne ile tam olarak arkadaş gibi olunamaz belki ama anlayışla karşılayan anneler olabilir,inşallah herşey yoluna girer ne diyeyim canım hala yanıyor hala heran ağlama geliyor bana o kadar çok canım sıkılıyor ki...

Son düzenleme:
arkadaşlar kardeşim o günden sonra gelip bana laf çarpıtıp duruyor off ne zor işmiş bu yaa,sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki düşünmekten artık :(

Son düzenleme:
Back
X