Saç Uzatma Yöntemleri Herbal hair care complesa Hc deneyen oldu mu?

DepResiFPoLyaNa

A$qıM ^ sErCan'ım ^
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
220
0
46
İzmir
Bu biTkiseL iLaçdan aLmak isTiyorum ama saçLarıma bi zararı oLurmu diyede korkmuyor diğilim saçlarımın hızlı uzamasını çok ama çok istiyorum yaaa lütfen yardımcı olunn :a015:

ben kullanıyorum cnm 3 haftadır falan ama uzama da onun pek bi fyadası oldugunu sanmıyorum sadece kırıkları onarıyor ve yumuşacık yapıyor. Ben sinemaki kürü yapıyorum o uzatıyor ama kesin yağı haftada 1 kullanıyorum kürü hafta 3 gün yapıyorum.Sadece HC ile uzayacağını hiç sanmıyorum onada okadar cok para vermdiğime yandım doğrusu.45 TL ona vereceğime aktardan saça iyi gelen 5 -6 yağ alıp karıştırsaydım bin kat daha fayda sağlardı diyede düşünüyorum.Benim Fİkrimcea.s.

sinemakinin Yaqııı mıı :S

arkadaşlar bende herbal hc aldım kuulanıyorum.şampunaından hiç memnun değilim çok sert yapıyor saç kremi sürmesem tarayamıyorum.dedikleri gibi değil hayal kırıklıına ağradım açıkçası.

kesinlikle katılıyorum saç maç uzatmıyor ben sinemakiyle uzattığım saçı onda bulamadım boşuna aldım yani , bitti şimdi badem yağım hint yağım jojoba yağım neyime yetmiyor ki :)) birde sinemaki kürüm var kürümede bu yağlardan katıyorum zaten mükemmel bir bakım al sana herbal hair care (doğal saç bakımı) kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Ne kadar bi uzama oldu saçlarında canım bende sinemaki kullanıyorumda ama içine dediğin yağlardan katmıyorum :kedi:

Ne kadar bi uzama oldu saçlarında canım bende sinemaki kullanıyorumda ama içine dediğin yağlardan katmıyorum :kedi:

canım bende o yağlardan var onların cok faydasını görüyorum ben oyüzden kullnıyorum badem yağı ve bemix de yeterli gelir sanırım bende 1.5 ayda 5 parmak kadar uzadı yani şöyle anlatıyım omuzlarımın üzerindeydi şimdi kopçama geliyorlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

olur canım bütün bitki yağları olur badem ,hint, susam, jojoba(saçın kendi yağına en yakın yağmış), zeytinyağı bunlarıda ekleyebiliyosun sinemakiye istediğini ekle hiç bir zararı olmuyor zemuszemus opuyorumnanaktan

Teker Teker TopLucam büTün yağLardan :dance:
Jojoba yağı aLmaya giTTimm akTara saÇ uzaTmak içinde bir yağ var mı dedim avakaDo yağını verDii onuda kaTıcam sinemakini içiNee Jojoba aLmadan geLdim : )) yaRın Bir daha gidiceM bu sefeR susam Ve HinT aLıcam ondan snRaki günDe DeFne iLe menekşe yağı aLıcam menekşe yağı saÇ kuruLuğuna iyi geLiyormuşda sırnaşık şey yağ süRe süRe kaFaN biTLenceK diyor aNNem sırnaşık şey

HC'yi kullanıyorum, tanıtım yazısında yazdığı gibi, hemen mucize beklemek elbette yanlış. Bir buçuk hafta oldu alalı ve gözle görülür derecede büyüme sağladığı belli. Saçlarım da pırıl pırıl parlıyor. Fakat, şampuanı saçımı kurutuyor. İstediğim saçı nemli tutan bir şampuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…