- Konu Sahibi DepResiFPoLyaNa
-
Bitkiselse ne zararı olurki içeriğine bak öyle aL..
ben kullanıyorum cnm 3 haftadır falan ama uzama da onun pek bi fyadası oldugunu sanmıyorum sadece kırıkları onarıyor ve yumuşacık yapıyor. Ben sinemaki kürü yapıyorum o uzatıyor ama kesin yağı haftada 1 kullanıyorum kürü hafta 3 gün yapıyorum.Sadece HC ile uzayacağını hiç sanmıyorum onada okadar cok para vermdiğime yandım doğrusu.45 TL ona vereceğime aktardan saça iyi gelen 5 -6 yağ alıp karıştırsaydım bin kat daha fayda sağlardı diyede düşünüyorum.Benim Fİkrimcea.s.
sinemakinin Yaqııı mıı :S
sinemakinin Yaqııı mıı :S
hc yağı kullandım hiç uzatmadı boşuna bi ton param gitti:dilcikar:
arkadaşlar bende herbal hc aldım kuulanıyorum.şampunaından hiç memnun değilim çok sert yapıyor saç kremi sürmesem tarayamıyorum.dedikleri gibi değil hayal kırıklıına ağradım açıkçası.
kesinlikle katılıyorum saç maç uzatmıyor ben sinemakiyle uzattığım saçı onda bulamadım boşuna aldım yani , bitti şimdi badem yağım hint yağım jojoba yağım neyime yetmiyor ki :)) birde sinemaki kürüm var kürümede bu yağlardan katıyorum zaten mükemmel bir bakım al sana herbal hair care (doğal saç bakımı) kaydirigubbakcemile3
Ne kadar bi uzama oldu saçlarında canım bende sinemaki kullanıyorumda ama içine dediğin yağlardan katmıyorum :kedi:
canım bende o yağlardan var onların cok faydasını görüyorum ben oyüzden kullnıyorum badem yağı ve bemix de yeterli gelir sanırım bende 1.5 ayda 5 parmak kadar uzadı yani şöyle anlatıyım omuzlarımın üzerindeydi şimdi kopçama geliyorlar opuyorumnanaktan[/QUOHmmm anLadım canım alam bare o yağlardan ben sadece badem yağlı deniyordumm
Hmmm anLadım canım alam bare o yağlardan ben sadece badem yağlı deniyordummcanım bende o yağlardan var onların cok faydasını görüyorum ben oyüzden kullnıyorum badem yağı ve bemix de yeterli gelir sanırım bende 1.5 ayda 5 parmak kadar uzadı yani şöyle anlatıyım omuzlarımın üzerindeydi şimdi kopçama geliyorlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?