Saç Uzatma Yöntemleri Herbal hair care complesa Hc deneyen oldu mu?

menekşe yağı kuruluğa iyimiymiş bunu duyduğum iyi oldu yağım bitmek üzere aktar alışverişine çıkmam lazım bi ara menekşeyle avakadoyu bende alıyım sen yaz ama burdan etkilerini sonuçları canım.Bitlenmessin hiç birşeycik olmaz ben dün akşam yağladım kafamı bi güzel annemin bonelerinden bone taktım üzerinede yazma doladım öyle sabaha kadar uyudum az önce de yıkandım bit mit yok kırıklarımıda aldım yağlıyken (kırıklarımı kendim alıyorum artık kuaför falan yok) canlandı saçlarım hiçte kısalmadı bikaç arkadaşımada öğrettim onlarda kendileri alıyolar kırıklarını artıkın kuaförlerin mesleğini aldım ellerinden biçilmeye SON

Son düzenleme:
yazaRım Tabikide caNımmm ayıPsınnn sinemaki kuLLanıyorum yaa ara verDim TebeLLik yapmadın diye o aRayııı değerLendirmek iÇindee aktardan saçLarımı uzaTmak isTiyorum faLan dedim biiiR yağ verdi kaDın bunu kuLLan eTkisi hemen görmeye başLarsın çok doğaL bir yağ dedii bende aLdım içiNe avakado ve yıLan yağınıda koyucammm kaFama sıkcamm hafTada 2 gün bakaLım noLcak : )))

kızlar cidden saçlarınızı uzatmadımı??
ben kullandım şuan 3. şişedeyim ve mükemmel şekilde uzuyolar ki saçımda kaynak vardı çıkardık döküldüler süper derecede çıkardı saçlarımı ve uzatıyo açıkçası çook şaşırdım ben çok memnunum çünkü :44:

arkaşlar bana kesın bısey söyliye bılırmısınız saçlarım suan kısa denılcek gıbı bısey ve ben uzatmak ıstıyorum. Bu hc haır care ürününü kullnıp memnun kalan varmı ? Varsa etkısını ne kadar sürede görüyosunuz ? lütfenn acıl cevap verın

arkaşlar bana kesın bısey söyliye bılırmısınız saçlarım suan kısa denılcek gıbı bısey ve ben uzatmak ıstıyorum. Bu hc haır care ürününü kullnıp memnun kalan varmı ? Varsa etkısını ne kadar sürede görüyosunuz ? lütfenn acıl cevap verın

canım son mesajımı nerdeyse 1 sene önce yazmışım düşün kaynak hayatımın hatasıydı o yüzden saçlarım parça parça o kadar çok döküldü ki hcyide aile dostumuz önermişti bunu daha öncede yazmıştım birçok yorumda dökülen saçlarımın yerine minik minik saçlar çıktı hep sonrada uzamaya başladı onarma diye birşey olamaz kırılan saçı hiçbir şey onaramaz kırılan üç artık ölü uçtur zaten onu kesersiniz veya kestirirsiniz temizlenir. Ama bu gerçekten benim saçlarımı uzattı ki benim saçlarım çok nazlıdır annemler küçükken doktora bile götürüp saç köklerime baktırtmışlar yavaş uzuyo demişler. ben hala kullanıyorum 2010dan beri
hatta buda saçlarımın uzunluğu tam belimdeler arkadan fotoğrafı olsaydı onu koyardım saçlarım omuz hizasında ve çok inceydi şimdi hem o inceliğe göre gür hemde uzun ama hala kullanıyorum çünkü daha gür olmasını istiyorum

Ay saçların çok güzelmıs canım rengıne özellikle bayıldım. Saol soruma cevap verdigin için, bu ürünü sipariş ettim umarım işe yarar Cidden uzun saç hastasıyım. ilk kullandıgında uzama ne kadar olmustu saçların önceden nerelerındeydı ?

teşekkür ederim canım, kullanmaya başlamadan önce saçlarım omzuma gelmiyordu arkaları ense hizasındaydı kaynaktan dolayı yanlar ve önlerim daha uzundu kulak arkası hep dökülmüştü 1. şişenin bitimine doğru zaten o çıkan saçları görüceksin minik minik bir sürü saç çıkıyor kıl tüy şeklinde de değil saç olarak çıkıyor direk(bazı ürünler tüylenme yaparak kandırıyorda:)) sonra baktım iyi geldiğini gördüm 2.ye sipariş verdim düzenli yaptm o minik saçlarda bayağı bir uzadılar derken hep kullandım bu hale geldi saçlarım çok şükür :)

bence hc harıka bırsey hatta mukemmel bırıncı sısenın 2 ci yagı surusumden sonra boya yaptım ve 1 hafta sonra sacım tam 2 cm uzadı ve gercekten fayadasını gordum 1 haftada 2 cm benım ıcın mucıze cunku 1 ayda 1 cm uzayamayan sacıma cok ıyı geldı az once 2 kutu daha sıparıs ettım bence kullanmaya ve verdıgım paraya degıyor

bencede işe yarıyor bende kullanmıstım hatta duzenlı bıle kullanmadım işimden dolayı ama belime kadar uzadı saclarım bı kac ayda

Hangi sıklıkta kullanmak lazım HCyi? Haftada 1 kez yeterli olur mu? Diğer yağlara oranla daha mı iyidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…