Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekarlar da cevaplayabilir mi :kedi:
Ben erkek arkadaşım ile çoğu şeyi paylaşırım hatta hemen her şeyi.
Ama bazı şeyler de var ki, ona söylenmez.
Bana kalsa söylerim ama annem beni hep uyarır her şeyi söyleme, bazı şeyleri sakla diye.
E haklı da ne diyeyim :kedi:
bende anlamadım zaten annelerimiz herşeyi yansıtma derler ama eşlerimiz bişeyi bilmedikleri zaman öğrendiklerinde derhal kavga çıkarmaya yer arıyorlar kafamçokkarıştı
Ben olan biteni, duygularımı vs anlatırım
Ama mesela ailemle ilgili olan, aramızda gizli kalması gereken şeyleri anlatmam
Yani onun öğrenmesi mümkün olmayan şeyleri anlatmam
Dolayısı ile kavga da çıkmazzz opuyorumnanaktan
Her şeyimi anlatmam imkansız çünkü benim kendime ait kocaman bir dünyam var.. öyle az buz değil...
Bunların hepsini bilse eşimin aklı şaşardı kafamçokkarıştı Beni tanıdığını biliyorum ama genel anlamda..
Daha detayları anlatamam ; yaşaması ve görmesi lazım... Kendi kendimi ifşa edersem beni keşfetmesini engellemiş olurum.. Varsın biraz uğraşsın , yok öyle kolaya kaçmak :icecream:
Yok sekerim erkek milletine hersey anlatilmaz ben bunu bilir bunu soylerim, herseyi bilmek isterler, herseyi bilcek degiller ya onlar da bizden gizlemedigi seyler yok mu ? vardir tabi o zaman ben niye herseyimi ona soyleyim ki yok oyle yama
benımle ılgılı olan seylerı paylasırım tabııkı.. zemuszemus ama bılmesı gereken seyler oluyor gerekmeyen seyler oluyor.. lmaz: ozelllıkle arkadaslarımla kendı aılemle olan seylerı anlatmam.. :umursamaz: bılmesıne de gerek yok zaten.. benımle ılgılı olan seyler yeter ona.. zemuszemus
bende ailemle olan birçok konuyu anlatmıyorum bencede bir daha beni yollamaz kendide asla gelmelerini istemez gibime geliyo demek hemen hemen tüm kadınlar hem fikirizzz :jeyyar: