Hereyi konuabiliyor musunuz?

nişanlınızla herşeyi konuşurmusunuz

• evet hemde herşeyi

OY: 123 77,4%
  • bazen oda üstünkörü

OY: 26 16,4%
  • hayır asla konuşamam

OY: 14 8,8%

• Ankete Katılan
    159
bende nısanlı degılım sevdıgım var ona kalsa herseyı konuscak ama ben utanıp sıkılıyorum kapatıyorum konuyu ....konu accam yorumları beklıyorum kızlar...

bende herşeyi konuşurum
ama bununda edep dışına çıkmaması gerekir
yani aladtılmalar karşı erkeğinmin ne istediğini bilip gardını ona göre almak elbet gerekeir.
ayrıca bizde istemediğimiz şeyleri açıkça beyan ederiz.
neticede iki tarafta mutlu olur,kendini kötü hissetmez.
ben nişanlı değilim ama 5 yıllık bir ilişkim var
ilk 2 yıla kadar utanıp sıkılıp kız<ardığım günlere acıyorum
şimdi daha özgür ve kadın gibi hissediyorum.

ciddi bir beraberligim olan sewgülümle evet bende herşeyi konusuyorum cok iyi bi dinleyici her konuda Şeniz

nişanlıyım
elbette konuşuyoruz
bence konuşmamız bilmemiz gereken şeyler bunlar
bu da hayatımızın bir parçası sonuçta
rahat olmalıyız bence​

biz de konuşuyoruz aşkımla bence çiftler özellikle nişanlılık döneminde birbirlerini iyice tanımalılar tüm yönlerini bilmeliler ki evlilikler sağlıklı bir ömür boyu sürebilsin.istekleri çekinmeden karşı tarafa söylemek lazım ki hayaller gerçeğe dönüşebilsin

konuşulsa iyi olur sanki o da bi ihtiyaç sadece yatakta yaşanması bazı şeylerin eksik kalır gibi
nişanlım benle konuştuğunda ben durduramıyorum zaten
çünkü çok etkileyici oluyor bende istiyorum galiba...

konuştum konuşuorum konuşacağızz. . .a.s. yani anlayacağın ister istemez konuşuluo canımmm Şeniz .

sonuçta nişanlılık birbirini tanıma devresi hangi konuda olursa olsun açık açık konuşman gerekir cinselliğe gelince onuda konuşman gerekir belki beklentileriniz farklı olabilir uyuşmayabilir rahat olmalısın bu çok normal sonuçta eşin olduğunu düşün ve çekinme

ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh ben 20 yılık evliyim hala daha konuşamıyorum.Karşındaki insanın ne kadar olmasına bağlı söyleyecek oldum bana sen değişmeye başladın dedi halbuki özel bazı sıkıntılarım var dile getirememek beni hakikaten incitiyor.Ama artık söylemek bile istemiyorum.Ne olacaksa olsun bir an önce diyorum.Konuşmayı çok isterdim konuşulması taraftarıyım.Her ne kadar ben başaramasam da bunu

Nişanlimla konuşuyoruz ama daha çok o anlatiyor isteklerini beklentilerini benim beklentilerimi sorduğunda ben kaçamak cevaplar veriyorum çünkü ister istemez utaniyorum.

bende sozluyumm birbirimize karsi baya rahatizz
buda bence avantajli bsy cekinnmeden dusuncelerini soyeyebilmek

Back
X