Hereyi konuabiliyor musunuz?

nişanlınızla herşeyi konuşurmusunuz

• evet hemde herşeyi

OY: 123 77,4%
  • bazen oda üstünkörü

OY: 26 16,4%
  • hayır asla konuşamam

OY: 14 8,8%

• Ankete Katılan
    159
ne demişler insanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa (gerçi biz her ikisini de yapıyoruz)arkadaşlar eğerki özellikle de cinsellikle ilgili konuları birbirinizle konuşun birbirinize yol gösterin,isteklerinizi dile getirin hoşistemediğiniz bir şeyi sırf o istiyor diye yapmayın anlatın derdinizi bakın anlayacaktır sizi evli olun yada olmayın ama konuşun!!!...:içelim:-tatlicadiarzu-

iki yıllık bir beraberliğim var yakında inş. sözlencez canım.
evet herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorum. sonuçta evlenmeyi düşünüyorum bir hayatı paylaşıcam aklımıza geldikçe birbirmize soruyoruz belki onun istediği benim yapmak istemediğim bazı şeyler olucak herşeyi konuşmamız gerekiyor. sonradan sorun olucaksa şimdiden öğrenmek çok daha iyi tabi ilk sene böle değildim çok utanırdım ama tabi zamanla alakalı bişey bu zamanla açılıyosun benimsiyosun birbirni konu evlenmekte olunca.
bence doğal şeyler bunlar helede nişanlınla konuşmak sonuçta bir yatağı paylaşıcaksın evlenince.

ben konuşamıyordum hemde hiç ama evlendikten sonra pişman oldum meger ikimzde de o niyet varmış ama cesaret edemiyormuşuz eşime söledim neden konuşmadın dedi :)

Evet konuşuruz. benim bazen (çok olmaz ama) rahat olamadığım konularda hatta o çok ısrarcıdır. Bbenim çok hoşuma gider....:asigim:

evet bazen ben kendimi kötü hissediyorum çünkü o konuşmak istiyo ben istemiyorum derken tabi onun dedigi oluyo ısrara dayanamıyorum ama kendimi kötü hissederdim allahtan konuşanlarınız varmış şimdi rahatladım valla...
evet bencede normal bişey ama işte insanın garibine gidiyo

BİZ NİŞANLIYKEN HİÇ KONUŞMADIK cinsellikle ilgili şeyleri sadece bana gögüs ölçümü sordu ve penis boyunu söledi o kadar o da kaçamak bi konuşma idi :)

Back
X