hergece sokak düğünümüz var bekleriz

gece 12 den sonrası yasak arkadaşlar
12:01 olur olmaz bitirmek zorundalar, bitirmezlerse polisi arayın derhal düğünü durduruyolar

bi düğün salonu kaç para Allah aşkına o bile yoksa nikah yapsınlar hadi kapı önünde de iki davul çalsın oynasınlar tamam ama bizim mahalledekiler cuma akşam 5 gibi başlayıp gece 12 ye kadar devam ediyor, aynı düğün cmt ve pazarda tekrar yapılıyor ve müzik son ses, resmen evde birbirimizi duyamıyoruz tv falan izleyemiyoruz.. he birde pazar günleri 13-14 gibi başlıyorlar.

polisler hiç birşey yapmıyor saat 12yi geçmişse bile uyarıya geliyorlar ama onlar son iki şarkı be abii, son bi şarkı daha tamam bitiyor bitecek diye polislerle pazarlık yapıyorlar. bitmesi 12.30'u buluyor. ne kadar uzatırsak o kadar marifet sayıyorlar maalesef..

Bizim burada 23.00 kadardır canım polisler ilgileniyor o konuda bir sorun yok bir ara saat 23:15 civarı idi birileri şikayet etmiş polisler geldi hemen bitirdiler.

Aynı mahallede oturuyo olma ihtimalimiz?
olabilir yazamıyorumda nereden olduğumu
23 e kadar yıktılar resmen ortalığı .bizdekapattık pencereleri sıcaktan öldük yinede öle çalıyolarki müziği ,ben evde son ses açmışım gb düşün
pes ettimartık açtım camları napıyım
Gece 23.00 kadar serbest sonrası yasak arkadaşım bir ara 23.00 den sonra yapmak isteyenlerde oldu polisler gelip dügünü bitirdiler.
bence yasaklanmalı çok cahilce ,şehir burası köy değil.zaten gayet zenginlermiş.taktıkları senin benim taktığım gb değil .aşiret düğünü gibi olmuş.anlayın artık
maalesef böle konularda vatandaşın hakkı yok iyiki avukat değilim çok çaresiz kalırdım çoook
inanmıyorum para yokluğundan olduğuna çünkü buraya baya bildiğimiz düğün assolisti ve tüm takımı geldi.
evet
herkes görsün dediler eşim tanıyo öle demişler.yasaklanmalı bu illa sitedemi oturmamız lazım kafa dinlemek için
gece 12 den sonrası yasak arkadaşlar
12:01 olur olmaz bitirmek zorundalar, bitirmezlerse polisi arayın derhal düğünü durduruyolar
polisimize bak sen 12 ye kadar çaresiz.12 ye kadar kapatılan sokak battı kirlettiler.yapacaklarını yaptılar yani
Hiç sorma geçenlerde bizim evin dibinde dügün yapıldı kınada 60 binlira dügünde ise 80 binlira topladılar bunu birde uluorta söylüyorlar.
aynen bu düğünde daha fazla takılmış ve konuşulmuş kızda 17 yaşındaymış bildiğimiz köy düğünü parasızlıkla değil görgüsüzlükle ilgisi var
resmen bi ev parası toplamışlar. nası olmuş bu yaaa
düğüne gitmicek komşular katılmak zorunda kalmıştır belki
Acini anliyorum fakat, malesef herkezin maddi durumu salon tutmaya yetmiyor, ve baze yerlerde ve insanlarda sokak dugunu bi adet olmus, bu yuzden yapicak birsey yok.. Kimse kimsenin dügününe engel olmaya hakki yok yani...
eşimin tanıdığı kişiler çok zenginlermiş babası demiş herkes görsün daha ne diyim
kış geldi artık sokak düğünleri yapılmaz bidahaki yaza kadar :)
bu süper olur işte ama işte kış gelmeden tüm düğünleri peşpeşe yapıyolar hergece düğünümz var bekleriz ne diyim

valla camları kaptırken sayıyodum ne yalan söliyim.uyardıkta yani hastamız var die
ama beddua etmedim
Kış yaz hiç fark etmiyor bizim komşular yapıyor yine
ayy allah korusun ya kışta böle olursa yok ya zenginler ya belki misafirleri üşütmek istemezler
ertesi günde devam etti biliyomusunuz
Bizim burada 23.00 kadardır canım polisler ilgileniyor o konuda bir sorun yok bir ara saat 23:15 civarı idi birileri şikayet etmiş polisler geldi hemen bitirdiler.
bazı polisler idare ediyo biz ona başka bişey dioruz ama neyse
sonuçta görevini tam yapan polislerimizde var.

bugün düğün yok sanırım bizde evde yokken yapsalardı bariii

Biz evde bile dinledigimiz müzigin sesini kısıyoruz duyabilecegiz şekilde acıyoruz son ses açmıyoruz komşularımız rahatsız olmasın diye biz başkalarının hakkını düşünüyoruz ama bizimkini düşünen yok

Ben mezarlığın karşısında oturuyorum. Müstakil bahçeli şirin bi ev diye taşındık buraya. taşınmaz olaydık. eve bakmaya geldiğimizde kıştı etrafta insan yoktu.Bilsem taşınır mıydım :/
Neyse bu cumartesi tatilden döndüm yol yorgunuyum dinlenicem, akşam yedi gibi nasıl bi davul zurna sesi... bi baktım yolu kapatmış davullu zurnalı düğün yapıyolar . mezarlığın yanında oluyo bu düğün! polisi aradık ama tabi ki sonuç alamadık.
Deli gibi ev arıyorum şimdi hayatımda ilk defa oturduğum muhit yüzünden ruh sağlığım bozuldu :)

Dün yine dügün vardı bu sefer bir sitenin içinde idi ama erken bitirdiler Allah'tan saat 10 olmadan bitti site sakinleri yönetime şikayet etmiş sanırım.

çünkü haksızlık yapılıyo bize.bu kanunen yasak olmalıydı.maalesef yapacak hiçbişey yok ve çok rahatsız edici
bi tek ben değilmişim acaba ben mi çok stresliyim diorum ki evet stresliyim aslında,ama binadakilerin çoğu evden dışarı çıkmışlar sein benim gb çok var
ama malesf kanun yok
Dün yine dügün vardı bu sefer bir sitenin içinde idi ama erken bitirdiler Allah'tan saat 10 olmadan bitti site sakinleri yönetime şikayet etmiş sanırım.

siteye taşınmak istiorum diodum kocişe tüm hayallerim yıkıldı
sitede de mi var ya

Geçmiş olsun, yeğeninin durumu nasıl?Kaç yaşında.Allah şifa versin

çok saol sorduğun için
26 yaşında evli baş dönmesi kulak ağrısıyla gitmiş doktora tahliller vs.beyninde kist varmış.
nasıl bir hastalıktır henüz araştıramadım.ama çok üzgünüm
başdönmelerini hamilelik sanmıştık.
inşallah en kısa zamanda iyileşir.kardeşi de hastaydı daha yeni iyileşti,ama ona söylememişler,tekrar etkilenmesin die çünkü oda tüberkloz du

özelikle davul yasaklansın bu neyaa. hastammı var ölümmü var ben senn düğününü dinlemek zorundamıyım. nefret edyrm sokak düğünlerinden

EvET cANIM sitelerde bile oluyor bizde sitede oturuyoruz 1,5 sene olacak taşınalı bu 1,5 sene içinde bizim sitede 3 kere yapıldı ama şuan yapılmıyor artık komşular şikayetçi olmuş sitelerin bahçesi geniş olunca sitenin bahçesinde yapmak istiyorlar.

özelikle davul yasaklansın bu neyaa. hastammı var ölümmü var ben senn düğününü dinlemek zorundamıyım. nefret edyrm sokak düğünlerinden
bende davuldan şikayetçiydim.taki org mudur nedir onu görene kadar onun sesi daha fena evde konuştuklarımızı anlamadık

çok üzüldüm ya.sitelere taşınmak istiyodum.bahçeşehir veya başak şehirde varmıdır acaba böle olylar yoktur herhalde

ya ben bişey farkettim.gittikçe heryer güzelleşeceğine gelişeceğine tersinemi gidiyo
siteler yapıldı tam kalite gözüyle bakarken olanlara bakınız
istanbul bozuluyormu acaba

Ben İstanbul'da yaşamıyorum arkadaşım oraların düzenini bilemem sonuçta İstanbul başka şehirlere oranla gelişmiş bir şehir belki sizin oradaki sitelerde olmayabilir.

bu sokak düğünlerine deli oluyorum. bizim de birkaç yıl önce evden kız alma merasimi midir nedir tam anlayamadım ama tam 2 saat boyunca gümbede gümbede davul,dütüürü düttürü zurna kafamızı öptüler yani.benim de finallerimin olduğu bir dönemdi ders çalışıyordum.baktım bitecek gibi değil davul zurna, polisi aradım hemen geldiler de ses kesildi.bencillik olarak algılamayın senin sınavın var diye herkes sessiz olmak zorunda mı diye ama bu tür sesler normal bir ses değil.tamam allah mutlu mesut etsin ama sınavı olan var,hastası olan var,yaşlı olan var,bebeği olan var, ya hepsini geçtim evinde sessizce dinlenmek isteyen var.çok medeniyetsizce şeyler bunlar.öyle durumlarda polisi arayın bence.

Genellikle bizim buradaki dügünler izinli oluyor saat 23 kadar 23 ten önce ararsan müdahale edemiyorlar izin belgeleri oldugu için 23.01 gece devam ederlerse polis geliyor .

Genellikle bizim buradaki dügünler izinli oluyor saat 23 kadar 23 ten önce ararsan müdahale edemiyorlar izin belgeleri oldugu için 23.01 gece devam ederlerse polis geliyor .

ben aradığımda saat 3 falandı geldiler ve durdurdular. neden öyle kafalarına göre takılıyorlar ki. neyse allah razı olsun yani o polislerden ne diyeyim.kafamı kurtardılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…