M
Maybenow
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Maybenow
-
gerçekten stres yapmamak lazım biz ilk denemelerimizde hüsrana ugradık 1 gün arayla yapıyorduk ama olmadı geçen ayda kloman kullandım arkasına çatlatma ignesi pek umudumuz yokdu aslında hiç uymadık igneyi vurundugumuz gün birlikte olduk ve diger gün o kadar hemen tutmuşmerhabalar ben de uzun yıllar gebe kalmaya çalışan biriyim. şunu söyleyebilirim kesinlikle stres olmamak gerekiyor.
ilk hamileliğime hazırlanırken dr ların tavsiyesiyle gün aşırı birlikte oluyorduk 1 yıla yakın denedik başarılı olamadık tatile gittiğimiz ay gün aşırı tavsiyesine uymadık aman bu ay da olmasın napalaım dedik ve hamile kaldım. aynı şekilde bu hamileliğimde de gün aşırıya uymadık yine şehir dışındaydık ve 2 yıl denemeden sonra bu ay hamile kaldım. bence 2 günde bir olacak diye strres yapıyoruz ve başarısız oluyoruz. o yüzden strese girmeden gün saymadan rahat olmakta fayda var diyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız
Canlar..
Ben önceki ay reglim 21 haziranda geldi..ondan önceki ay ise yanilmiyorsam 24 mayis belkide 25 mayis..
29 haziran,1 temmuz,3 temmuz,5 temmuz ve 8 temmuz iliskiye girdik..
(sizce bu yeterli olurmu yoksa yine gün asiri calismalara devammi ?? )
birde kizlar..cekinerek soruyorum..ama bilmem gerek..:kedi:
esimde bosalma olduktan sonra ben kalcama yastik koyuyorum ve bacak bacak üstüne atiyorum spermler disa akmasin diye,yaklasik 1 saat öyle yatiyorum kimildamadan..sonra ayaga kalktigimda icimde her ne varsa su gibi disa akiyor,bunun nedeni ne olabilir ??
Sizdede ayaga kalktiginizda spermler disa akiyormu ???? kafamçokkarıştı
merhaba canım spermlerin dışarı akması çok normal canım giden gitmiştir zati kalanlar dışarıya çıkacaktır bir yerde okumuştum ünlü bir doktorun sitesinde spermlerin dışarı akması içeriye giren spermlerin düzgün bir şekilde gittiğininde göstergesiymiş canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?