Hergn m ilikiye girip hamile kaldnz?Gn ar m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hamile kaldiginiz ay yumurtlamanin oldugu hafta ne siklikta beraberlik oldunuz?

• Ankete Katılan
    52
  • Anket Kapalı .
valla benimde bildiğim kadarıyla gebelik sitelerinde adet tarihine göre hesaplama yapabiliyorsun canım.ben ordan bakmıştım.bide arkadaşlara katılıyorum.kesinlikle stres yapma.yüce rabbim vericeğini zamanı biliyor gerçekten.bende çok stres yapmıştım ama şimdi 6 haftanın içindeyim.allah tüm bebek isteyenlere verir inşallah.bizlerede bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ben de senle ayni seyden endiseliyim... o yuzden artik sonrasinda mutlaka akrobatik hareketlerle :kedi: iceriye dogru akisi hizlandirmaya calisiyorum, da acaba basarili oluyor muyum, onu allah bilir tabi...

canım ya bende senin gibiyim işte.Yaa inanırmısın amuda kalkmayı bile düşünüyorum.Cok ciddiyimm hem de bunda kaydirigubbakcemile3

Merhaba kizlar ben de henuz tutturamayanlardanim..Yurtdisindayim buradaki doktorum bana gun diye birseyin olmadigini caniniz ne zaman isterse ozaman birlikte olmamizi ve ovulasyon gunu denilen olguyu kafamdan siddetle atmami onerdi bakalim nasil basaracagim..

canım ya bende senin gibiyim işte.Yaa inanırmısın amuda kalkmayı bile düşünüyorum.Cok ciddiyimm hem de bunda kaydirigubbakcemile3

ben bunu bir çok kişiden duydum.bende yaptım.allahın izniyle hamile kaldım.bir defa ilişkiden sonra hemen kalkmayın.bacaklarınızı havaya dikin.ve mümkün olduğunca ilişki süresince belinize yastık koyunki yukarda olsun beliniz.ve hemen tuvalete yada banyoya gitmeyin.bunların gerçekten faydası olduğunu duydum ve yaşadım.

sperm kalitesi açısından gün aşırı olması daha iyi
kçırmazsın bence

bugun adet gunum bekliyorum insallah olmaz.Gerci kan testi 5 gun once negatif cikmisti ama icimde hala bi umit var

ay canım ya inş olmazsında hamıle haberlerını alırıs rabbım gonlune gore versın

ya keske becerebilsem bunu.ama nerdeeee.ben takvime bakmaktan şaşı oldum,gözum hergun takvimde...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ya aslında kalkmıyorum hemen yastıkta koyuyorum ama ayaklarımı dikmedim cok.Artık ağustosta onuda denerim napiiim...

ya benim burdan anladigim ister hergun yap istersen gun asiri yap o donemde iliskiye girdinmi tutucagi varsa tutuyo

arkadaşlar merhaba. ben çok eski bir üyeyim ama ilk defa yazıyorum. çok güzel bir topik açmışsınıuz. ben de bu ay bebek düşünmeye karar verdim yumurtlama günlerime göre 12, 13, 14, 15, 16, günler birlikte olacaktık. ama eşim ciddi ciddi çocuk deyince çamura yattı ben aslında istemiyorum dedi. acayi sinirlendim tabi o hesapladığım günler de birlikte olamadık.12 de olduk bide kavga bitince 16 ya yetişebildik. bakalım olmayacağını bile bile merak içindeyim 10 gün geçse de adetimi beklemeden kan tahlili yaptırsam diyorum

Ay kızlar bende tam bunu dusunuyordm hergun bırlıkte olsak olurmu kesın dıye sımdı kocam benle goz goze gelmekden korkuo ımdatttttttttttttttttttttttttt dıye evde kosuyo kacıo benden :)

sorma bizde de aynı durum var ama benimki çocuk istemediğinden. aslında karar vermiştik tamam geçen ay başlıcaktık. ama bu ay da tam yumurtlama günlarimde kaçıyo.

Benimkide ayni seyi yapmisti ilk 3 ay sanki o benim aklima sokmamis ben kendi kendime hamile kalmaya karar vermisim gibi kaciyodu sonra bakti olmuyo anladi simdi ben kaciyorum cunku hergun iki kez falan yaparsak olucak zannediyo bu seferde.bu erkeklerin ayari yok

bizde onu ikna eden bendim yoksa o hiçbir zaman düşünmedi. ama bi kere tamam demişsin iş ciddiye binince kaçmanın alemi var mı? zaten günleri de kaçırdık kavga ederken kaçarken. hakkatten ayarsız ama . ben trip yapınca 3 gün sonra tamam diyo, yumurtlama günümün geçmesini bekledi herhalde

Kızlarr boşuna gün sayıp cebelleşmeyin.Olacağı varsa oluyor benim çoğu arkadaşım k.kda koca bir ay 1 defa yada 2 defa 3 defa deneme ile hamile kaldı.Olacağı varsa oluyor yaniii

ewet haklısın ama olasılığı arttırmanın da bi zararı olmaz herhalde

Bn her gÜn ılıŞkıye gırdıgım ay kaldım kacırma ıhtımalın olmuyo o zamn

Biz nasıl yaptık hala anlamıyorum:kedi: Ama hamileliğim tam yumurtlama devreme gelmiş,bizim de o gün evlilik yıldönümümüzdü.:kedi:Sadece 1 kerede hamile kaldım ben kızlar...Sadece stres yapmayın yeter...
ÇOK SEVİNDİM BENDE 2 AYDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HERGÜN YAPIYORUZ İNŞALLAH OLUR TABİİ AMA STRES YAPMAMAK LAZIM DEDİĞİN GİBİ SONUCU YAZARIM İNŞALLAH ALLAH HERKESE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…