- Konu Sahibi Maybenow
-
ben de senle ayni seyden endiseliyim... o yuzden artik sonrasinda mutlaka akrobatik hareketlerle :kedi: iceriye dogru akisi hizlandirmaya calisiyorum, da acaba basarili oluyor muyum, onu allah bilir tabi...
canım ya bende senin gibiyim işte.Yaa inanırmısın amuda kalkmayı bile düşünüyorum.Cok ciddiyimm hem de bunda kaydirigubbakcemile3
Merhaba kizlar ben de henuz tutturamayanlardanim..Yurtdisindayim buradaki doktorum bana gun diye birseyin olmadigini caniniz ne zaman isterse ozaman birlikte olmamizi ve ovulasyon gunu denilen olguyu kafamdan siddetle atmami onerdi bakalim nasil basaracagim..
ben bunu bir çok kişiden duydum.bende yaptım.allahın izniyle hamile kaldım.bir defa ilişkiden sonra hemen kalkmayın.bacaklarınızı havaya dikin.ve mümkün olduğunca ilişki süresince belinize yastık koyunki yukarda olsun beliniz.ve hemen tuvalete yada banyoya gitmeyin.bunların gerçekten faydası olduğunu duydum ve yaşadım.
ÇOK SEVİNDİM BENDE 2 AYDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM HERGÜN YAPIYORUZBiz nasıl yaptık hala anlamıyorum:kedi: Ama hamileliğim tam yumurtlama devreme gelmiş,bizim de o gün evlilik yıldönümümüzdü.:kedi:Sadece 1 kerede hamile kaldım ben kızlar...Sadece stres yapmayın yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?