Hergn m ilikiye girip hamile kaldnz?Gn ar m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hamile kaldiginiz ay yumurtlamanin oldugu hafta ne siklikta beraberlik oldunuz?

• Ankete Katılan
    52
  • Anket Kapalı .
canım benım testı onaylayamadım cunku benım cvp yoktu..
1 yıl boyunca gun asırı ılıskıye gırdık yumurtlama donemınde olmadı.hep negatıf sonuc alınca stres yapmıstım cok.daha sonra bebısten bır surelıgıne vazgecmıstım kafamdan bebıs kelımesını cıkardım o ay olsun ıstemıyordum.o ay da yumurtlama gunumde sadece 1 kez ılıskıye gırerek hamıs kaldım......:CüvCüv:

darısı tum ısteyenlerın basına...

keske bende aklimdan cikarabilsem mafoldumben surekli aklimda yaaa ne kadar dusunmek istemesemde pat diye alakasiz biseyden bi bakiyorum hesap yapmaya baslamisim tatil plani bile yapamiyorum ya hamile kalirsam diye uffff

AMİNNNN canım aminnnnnnnn

keske bende aklimdan cikarabilsem mafoldumben surekli aklimda yaaa ne kadar dusunmek istemesemde pat diye alakasiz biseyden bi bakiyorum hesap yapmaya baslamisim tatil plani bile yapamiyorum ya hamile kalirsam diye uffff

canım bence tatılıne gıt cunku cogu kısı tatıldeyken hamıle kalıyor kafanı dagıtmıs olursun hem

Ben Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmıştım doktorum bana söylediği 4 günü ilişkiye girdim ve o ay hamile kaldım malesef düştü..:çok üzgünüm:
Ama hiç umudum yoktu nedense o ay tuttu. aklımda hep bebek vardı ama dostinex diye bir ilaç da kullanmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı oda hamile kalmayı engelliyormuş.. O hormonu yükseltende sitres kızlar aman sitresten uzak durun gerçekten engelliyor çünkü hormonlarımızı etkiliyor sitres üzüntü..
Dilerim hepimiz yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize..:1hug:

slm arkadaslar.bende 3senelik evliyim.son bir senedr bebbegm olmadi.doktora gittim cikolata kistim oldugunu ögrendm(hamilelige engelmis)ameliyat oldum 1.5ay önce.gecen ay yumurtlama dönemimde hergün denedik ama sonuc negatifti.bu ay gün asiri denemeyi düsünüyorz.insallah olur.allah kimseye aratmasin cok zor.benm merak ettgm ben gibi ameliyat olup hamile kalanlar varmi acaba?kac ay sonra hamile kaldiniz?cok kafama takiyorum.cvp verrsenz sevinirm

hergün girdik olmadı ..gün aşırı girdik oda olmadı...yumurtlama günleri girdik yine olmadı...2 sene böyle geçti...en sonunda vazgeçtim kafaya takmadım canımız istediğinde yaptık ve o ay hamile kaldım...sorun kafada bitiyor yani canlarım..allahım sizlerede nasip etsin inşallah...

ya kısslar,
bende şu spermlerin yasama sürelerine takmış durumdayım.Hani 24-72 saat yaşayabiliyorlarya,bizde ona guvenip gunasırı birlikte oluyoruz.ee diyelimki benim eşimin spermi sadece 6 saat yasıyor.Bu durumda 6 saat sonra bidaha girmek gerekmezmi ilişkiye.Belki saçma oldu ama işte ben o yaşama süresinden emin olamıyorum.o yuzden bende sanırım artık hergunu deniycem..
bu spermin garanti olarak en az yasama süresi nedir arkadaslar???

bende ayni seyi dusunuyorummmmm :))) onun korkusuyla da hergun deniyorum

her erkegın spermının canlı kalabılme surası enaz 48 saat arkadaslar

spermlerin yasama suresi nerede bulunduklarina gore degisirmis. yani dis ortamda 1 saat ancak yasarken, vajinada 6 saat, rahim agzini gectikten sonra, mesela fallop tuplerinde 3 gun ila 7 gun arasi yasayabilirmis. yani spermleri olabildigince uzaga gondermeye calismak lazim a.s ayaklari duvara dikme yontemi bu yuzden ise yariyor olabilir. kaydirigubbakcemile3

anket su anda basa bas gidiyor hadi hamileler ankete katilinda anliyalim hangisi daha etkiliiiii benim bu ayda olmadi galiba bugun kan testi yaptirdim negatif cikti en son 24 haziranda adet olmustum bidahaki adetimde 20 temmuz acaba erken mi baktirdim

oleyyyyyy gercekten mi insallah oledir cok uzuldum cunku bugun insallah insalllahhhhhhhh

çok erken tatlım bugün ayın 15 oo 5 gün var erken bence bekle adet gününü..

mafoldumben

iyi ama ya rahim ağzını geçemiyorsa mafoldumben
ya sadece vajinada kalıyorsa.Ya iyice paronayak oldum ben kısslar,hersey normalmidir ki bende ya

mafoldumben

iyi ama ya rahim ağzını geçemiyorsa mafoldumben
ya sadece vajinada kalıyorsa.Ya iyice paronayak oldum ben kısslar,hersey normalmidir ki bende ya

ben de senle ayni seyden endiseliyim... o yuzden artik sonrasinda mutlaka akrobatik hareketlerle :kedi: iceriye dogru akisi hizlandirmaya calisiyorum, da acaba basarili oluyor muyum, onu allah bilir tabi...

Biz nasıl yaptık hala anlamıyorum:kedi: Ama hamileliğim tam yumurtlama devreme gelmiş,bizim de o gün evlilik yıldönümümüzdü.:kedi:Sadece 1 kerede hamile kaldım ben kızlar...Sadece stres yapmayın yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…