Caniiiiiiiiiiiiiiiiimmm..cevabin icin cooook sagol,inan varya acaba kendimde bi anormallikmi var diye düsünmeye baslamistim..
opuyorumnanaktan
insallah Cicekciim insallah ay sonunda ikimizde ankete katiliriz :)
eh bende o zaman calismalara devam edeyiiiimm.
"kocaccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nirrdeesssiiinn bakiiimm..gel buraya sana cici yapceeem " hihihihihihih...:roflol:
keske bende aklimdan cikarabilsem mafoldumben surekli aklimda yaaa ne kadar dusunmek istemesemde pat diye alakasiz biseyden bi bakiyorum hesap yapmaya baslamisim tatil plani bile yapamiyorum ya hamile kalirsam diye uffff
her erkegın spermının canlı kalabılme surası enaz 48 saat arkadaslar
ya kısslar,
bende şu spermlerin yasama sürelerine takmış durumdayım.Hani 24-72 saat yaşayabiliyorlarya,bizde ona guvenip gunasırı birlikte oluyoruz.ee diyelimki benim eşimin spermi sadece 6 saat yasıyor.Bu durumda 6 saat sonra bidaha girmek gerekmezmi ilişkiye.Belki saçma oldu ama işte ben o yaşama süresinden emin olamıyorum.o yuzden bende sanırım artık hergunu deniycem..
bu spermin garanti olarak en az yasama süresi nedir arkadaslar???
spermlerin yasama suresi nerede bulunduklarina gore degisirmis. yani dis ortamda 1 saat ancak yasarken, vajinada 6 saat, rahim agzini gectikten sonra, mesela fallop tuplerinde 3 gun ila 7 gun arasi yasayabilirmis. yani spermleri olabildigince uzaga gondermeye calismak lazim a.s ayaklari duvara dikme yontemi bu yuzden ise yariyor olabilir. kaydirigubbakcemile3
mafoldumben
iyi ama ya rahim ağzını geçemiyorsa mafoldumben
ya sadece vajinada kalıyorsa.Ya iyice paronayak oldum ben kısslar,hersey normalmidir ki bende ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?