Hergün aklıma geliyor

aycaa11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
295
147
18
Merhabalar aranıza yeni katıldım aylardır sürekli düşündüğüm konudan bahsetmek istiyorum 3 senelik evliyim 1 kızım var eşimle mutlu bir evliliğimiz var ama içimde hep bir yara var eşimle 6 aylık görüşülürken ona zamanında daha önce ilişkimde cinsel yakınlaşma olduğunu ona itiraf ettim .sadece 2 kez yaşanan birşeydi pişmandım içim içimi yiyordu kandırmak istemedim kabul etmeyeceğini düşündüm çünkü o bakir olduğunu söyledi ama hiçbir zaman detaya inmedi onun için geçmiş geçmişte kalmıştır der her insanın sevgilisi olmustır der ama ilerisi bana ters dedi karar vericem dedi en başta neden söylemedin dedi daha sonra kabul etti beni evlendik bir daha hiç açmadı böyle iyi biriyle olduğum içim kendimi kötü hissediyorum Bazen aklıma gelir o an keşke yaşanmasaydı eşim ilkim olsaydı düşünmemek için ne yapabilirim eşim bile bir laf etmezken ben hep kendime kızarım içimde

Aman hangi erkek yapmıyor ya sallamıştır
Kendisininki tanıdığım kadarıyla 4 yıldır birşey için yapmadım dediyse yapmamıştır buna inanıyorum ama içimden hep o olay olmamasa da yakın şeyler yaşadığını düşünüyorum susmuştu o zaman sorduğum da sadece yapmadım dedi kapattı konuyu zaten detaycı biri değil bir erkek neden açıkça söylemez ki

nolucaktı başkasıyla sevişmesende eşinle ilkini yaşasan bişey değişmicek buna takılıncak zaman mı insansın bireysin ne yaşamak istediysen yaşadın bakış açını değiştirmeye çalış

Haklısınız ben biraz takıntılıyım tamam herkesin hayatında biri olmustur eşimin geçmişimi bilmem tek bildiğim cinsel geçmişi yok diyorum hiç mi elini tuttuğun olmadı öptüğün susup kapattırdı çok ketum kendimi kirli hissediyorum bu yüzden odaklanamıyorum birseye

Eşinde yaşamıştır tabiki susuyosa bu onun bişey yaşamadığı anlamına gelmez insanın doğasında var sevişme birleşme dürtüsü kirli falan değilsin kurtul bu düşüncelerden at çöpe gitsin

Lütfen hayatı kendinize zehir etmeyin. Önünüze bakın ve mutlu olmaya bakın. Eşinize dürüstçe anlatmışsınız, açmayın artık bu konuyu. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Siz dürüst davranmışsınız. Eşiniz ya kızlık zarı diktirip kendini bakire diye yutturan bir yalancıyla ya da her haltı yapıp da sadece kızlık zarı sunan biriyle evlenseydi daha mı iyidi? Eşiniz sizin dürüstlüğünüzün kıymetini biliyordur. Şanslı biri. Ben de eşimle evlendiğimde bakire değildim. Keşke eşim benim ilkim olsaydı derim, ama pişman da değilim çünkü yaşadıklarım eşimin değerini daha iyi anlamama vesile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…