• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun cat kapi gelen kv ve kp

evin yakın olması hiç sorun değil. k.v ye yakın diye ev mi değişir? ben k.v annem üçümüz aynı apartmandayız. neredeyse birbirimize tel. açmadan kapısını çalmaz. ilk zamanlar k.v dem de annem de sizinkiler gibiydi. bir iki kez söyledim güzelce çözüldü. hele kV annemden daha anlayışlı çıktı. daha uzatmadan bu konuda uyarın aksi durumda artık alışkanlığı değiştiremezsiniz.

11 de bile mi geliyo
Yuh yani
Siz yatmıyo musunuz
Bebek olan evde uyku düzeni olmalı 10 gibi yatılmalı
Bunu de 9 buçukta bebeği yatırıp bizde 10 gibi yatıyoruz, zile basıp uyandırma gibi gibi

11 de bile mi geliyo
Yuh yani
Siz yatmıyo musunuz
Bebek olan evde uyku düzeni olmalı 10 gibi yatılmalı
Bunu de 9 buçukta bebeği yatırıp bizde 10 gibi yatıyoruz, zile basıp uyandırma gibi gibi
Bebek 9 da uyuyoda esim vardiyali calisiyo bazen 11 de geliyo isten

Coooook haklisin canim cook
Bende esimin teyzesiyle ayni binadayim surekli geliyodu iceri daliyodu iyice sogumustum surekli diken ustundeydim hic mutlu degildim ve bir olay yuzunden daha gelmez oldu veeee mucize bi sekilde tasinip gittiler allahima.hergun sukrediyorum ve sen onlar geldiginde guleryuz gosterme hep inanki anliyorlar ve zamanla daha az gelmeye baslarlar geldiklerinde mesela yatak odasina dogru yol aldiklarinda peslerinden odam musait degil giysilerim var ayrica cocuk uyuyor gunah uyandirmayalim de soguk bir uslupla eger anlamiyorsa hafiften tartis baska care yok

Ve aradiklarinda dustayim suan de mesela bunu slk slk tekrarla artik bu saatlerde dus alicam hergun de cocuk cok yoruyo falan bunlar ise yarayacak bak

Ayy gercekten ayni konular ve birgun vope cikmistim o zman kizim 14 gunluktu cocuk kakasini yapmiyo diye poposuna sabun sokmus ( ki daha kucuk boyle birsey yapmam diye defalarca soyledigim halde)cocuk agliyo diye bide su tikamis agzina cocuk boguluyomus morarmis acile zor yetistirdik 5 dk icinde mahmediyordu cocugu.

yok artık.

Yemek hazırlamadım dmeiştin? Ee noldu sonra merak ettim gelişmeleri. Benc eşinle tartışıp aranı kötü ettiğine değmez. Birsürü fikir vermiş arkadaşlar onları uygula. Doğal yollarla anlasınlar boşuna sen kötü olma. Aaa kız duştaymış desinler. Kpler kvlerden beter oluyor sanırım düşüncesizlik hususunda genelde.

Keşke bizimkiler de torunlarını sevse de “bir tek oğlan bizi sevsin yeter” demese..

Bencil olmasalar.

Ne güzel seven bir babaannesi var.

Tabi zaman kavramı önemli. Kalışları çok uzun değilse tolere edilebilir ama gidip çocuğu falan uyandırmak doğru olan şeyler değil. Güzelce de bence “anne gelmeden önce ara beni bebek uyuyorsa söyleyeyim sana yoksa huysuzluk yapıyor, uyumuyorsa gelirsin” falan diye. Kırmadan halletmeye bak.

Yemek hazırlamadım dmeiştin? Ee noldu sonra merak ettim gelişmeleri. Benc eşinle tartışıp aranı kötü ettiğine değmez. Birsürü fikir vermiş arkadaşlar onları uygula. Doğal yollarla anlasınlar boşuna sen kötü olma. Aaa kız duştaymış desinler. Kpler kvlerden beter oluyor sanırım düşüncesizlik hususunda genelde.
Makarna ve corba koydum fazla konusnadim moralimin bozuldugunu gorduler yemek yemeden gittiler tabiki sonra esimle kavga kiyamet tbi ozur dileyen taraf da esim oldu artik dikkat edecegini falan soyledi ama ne kadar olur bilmiyorum gorecegiz artik

Makarna ve corba koydum fazla konusnadim moralimin bozuldugunu gorduler yemek yemeden gittiler tabiki sonra esimle kavga kiyamet tbi ozur dileyen taraf da esim oldu artik dikkat edecegini falan soyledi ama ne kadar olur bilmiyorum gorecegiz artik
Diyorum ya bence orda yanlış yapıyorsun. Ne gerek eşinle tartışmana?? Eşin yokken geliyolarmış nasılsa. Başında bir havluyla çık kapıya. Biraz belkesinler kapıda. Çocuk zor zar uyudu bende hiç vaktim kalmıyor kendime ayıracak duşa girmiştim kapının çaldığını duyunca apar topar çıktım de ya da hiç çıkma kapıya sonradan ararlarsa duştaydım dersin en basidinden... Eşinle arana bu konuyu sokman yanlış bence. Boşveeerr..

Back
X