- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Bence de ana nokta bu. Herkes kendisine benzer insanlarla birlikte olmalı .Eşinle sen yapı olarak öyleymişsiniz birbirinizi bulmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun diyebilirim sadece. Evlenirken o yüzden herkes kendi gibisini bulmalı. Konu sahibinin eşinin yaptığı da garip değil. Sadece farklılar birbirinden. Ama adamın yaptığı yanlış değil.
Ben de çok yakın olduğum insanlarla sürekli iletişim içinde olmayı seviyorum. Şu an bir yandan yakın arkadaşımla da mesajlaşıyorum mesela. Kendisi diyetisyene gider çıktım diye bana yazar. Spora gider yazar. Bu tarz şeyleri rapor vermek olarak görmüyorum. Sevdiğin insanların hayatında olmayı seviyorum
Mesela verdiğiniz arkadaş örneği bana garip gelmiyor bneim de bir aile grubunda kuzenim vardır günde on beş kez fotoğraf atar şunu yaptım bunu giyindik suruya gidiyoruz gibi bende sanırım iki üç ginde bir mesaj atıyorum. Şimdi benim veya eşimin tarzında biriyle evli olsa eminim ki mutsuz olurdu biz fotoğraf çekmeyi unuturuz çok sevmeyiz mesela . Herkes dediğiniz gibi ortak noktada bulusabilecegi biriyle evlenmeli