• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Farklı mı Giyinirsiniz?

bende çalışırken hergün farklı giyerdim hatta bi hafta içinde aynı rengi giymemeye özen gösterirdim dlimiyim ne-tatlicadiarzu- şimdide evdeyim eşortman manyağı oldum

bana kalsa çekerim eşofmanımı,kapşonumu dolanırım.ama işe girdiğimden beri tepeden tırnağa hiçbişeyi üstüste aynı gün giymedim sürmedim takmadım ...........saç rengimi bile 3 ayda bi deiştiriorm.hele işte bi gün makyaj yapma hemen dikkat cekio -tatlicadiarzu- zor iş,çok iş vallah..

ben hergün ayrı giyinirim allaha şükür 365 güne yeticek kadar kiyafetim var hatta fazlası var ama ben hala bazen giyicek bisey bulamıyorum mirmirmirmir

severim farklı farklı giyinmeyi kendimi daha iyi hissediyorum
hatta her aksam yatmadan önce yrn ne giysem diye kafamda kombinasyonlar kurarım.

aynen, bir gün öncesinden düsünür hazirlarim.... ama cok nadir giyindigim kiyafetlerimde var....
Almanya`da malesef giyim kültürü yok o yüzden bazi seyleri bazen cekinerek giyiniyorum, cok süslü oluyormusum gibi geliyor şakkıdı

çalışırken hergün değişik giyinirdim bi kıyafeti iki gün üst üste giymezdim...ama şimdi eşofmanlarlayım hep .......

Eşorfman olsun kot olsun bunları 2 günde giyerim 3 günde giyerim ard arda sorun olmaz.
Ama üstümde ne varsa bir gün giyerim bazen o gün içinde bi kaç kere çıkardığım olur çok terlediğim için kokar gibime gelir.
Annem hep der senin kıyafetlerin giymekten değil yıkamaktan yıpranıcak diye.

hoş ve güzel giyinmeyide giyinenleride hep sevmişimdir:lepi:
bunda biraz başak burcu olmamında etkisi var sanırım:1closedeyes:
Bende hergün farklı giyinmeye çalışırım.ama dolabı açtığımda hiçbişeyim yokmuş gibi hissetmek çok kötü oluyo yaaa:delphin::delphin:

Ben 2 gün üst üste aynı kıyafeti giymem ama aradan baya uzun zaman geçer giyerim vede aynı pantolon üst değiğşik olabilir yada yeni aldığım bi giysiyi işe giyerim akşam gezmesinede giyerim

valla bırakın ikinci gün giymeyi ben bi giydiğimi 1ay sonra ancak giyerim kaydirigubbakcemile3
aşırı bi kıyafet manyaklığı var sürekli değişik değişik giyerim :asigim:

aynı şeyi üst üste iki gün giymem giysi yoksunu gibi oluyor öyle varken giymek gerek eskimiyor yoksa hiç biri:)

senağlamasenağlamasenağlama
keşke bi yere çıkabilsemde hergün başka bişi giysem önceden çocuktan önce cok gezdim için hergün başka giyerdim ve hoşuma giderdi
ama şimdi evde oldum için bi giydimi bu gün giyerim bide yarın 3. gün giyemem sıkılırım yinede tembel diilim kendime bakarım kaydirigubbakcemile3
benzaten başak burcuyum diye heral cok sık değiştirim herşeyi okadar cok çamasır cıkarki zaten elektrik faturamız tavan yapıyo bu yüzden :delphin:

asla üst üste aynı kıyafeti giymem , hergün farklı bir eşofman yada pijama giyerim , üst giysim çeşitli renk ve modellerde ama mutlaka çamaşır suyu lekeli tişörtlerimdir.
bazen değişiklik olsun diye boya yaparken giydiğim üzerinde yağlı boya leke desenleri olan kendi ellerimle yaptığım kreasyonlarımdanda giyiyorum.çamaşırda tercihim paçaları lastikli uzun donlardır onlarda da çiçekli desenler tercihim ,fanilada beyaz tercihimdir çorap üstü örgü patiklerimle farklı bir tarz sergilerim, bakan bir daha dönüp bakar o derece yani:1closedeyes:
saç aksesuarlarım kenarı oyalı tülbent yada yazma bazen lastik bant bazende kelebek tokadır.

asla üst üste aynı kıyafeti giymem , hergün farklı bir eşofman yada pijama giyerim , üst giysim çeşitli renk ve modellerde ama mutlaka çamaşır suyu lekeli tişörtlerimdir.
bazen değişiklik olsun diye boya yaparken giydiğim üzerinde yağlı boya leke desenleri olan kendi ellerimle yaptığım kreasyonlarımdanda giyiyorum.çamaşırda tercihim paçaları lastikli uzun donlardır onlarda da çiçekli desenler tercihim ,fanilada beyaz tercihimdir çorap üstü örgü patiklerimle farklı bir tarz sergilerim, bakan bir daha dönüp bakar o derece yani:1closedeyes:
saç aksesuarlarım kenarı oyalı tülbent yada yazma bazen lastik bant bazende kelebek tokadır.

sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3 son moda takılıyosun yani

tarzına bayıldım canım:roflol::roflol::roflol:

Back
X