- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hergün ayrı giyinirim allaha şükür 365 güne yeticek kadar kiyafetim var hatta fazlası var ama ben hala bazen giyicek bisey bulamıyorum mirmirmirmir
severim farklı farklı giyinmeyi kendimi daha iyi hissediyorum
hatta her aksam yatmadan önce yrn ne giysem diye kafamda kombinasyonlar kurarım.
asla üst üste aynı kıyafeti giymem , hergün farklı bir eşofman yada pijama giyerim , üst giysim çeşitli renk ve modellerde ama mutlaka çamaşır suyu lekeli tişörtlerimdir.
bazen değişiklik olsun diye boya yaparken giydiğim üzerinde yağlı boya leke desenleri olan kendi ellerimle yaptığım kreasyonlarımdanda giyiyorum.çamaşırda tercihim paçaları lastikli uzun donlardır onlarda da çiçekli desenler tercihim ,fanilada beyaz tercihimdir çorap üstü örgü patiklerimle farklı bir tarz sergilerim, bakan bir daha dönüp bakar o derece yani:1closedeyes:
saç aksesuarlarım kenarı oyalı tülbent yada yazma bazen lastik bant bazende kelebek tokadır.
tarzına bayıldım canım:roflol::roflol::roflol:asla üst üste aynı kıyafeti giymem , hergün farklı bir eşofman yada pijama giyerim , üst giysim çeşitli renk ve modellerde ama mutlaka çamaşır suyu lekeli tişörtlerimdir.
bazen değişiklik olsun diye boya yaparken giydiğim üzerinde yağlı boya leke desenleri olan kendi ellerimle yaptığım kreasyonlarımdanda giyiyorum.çamaşırda tercihim paçaları lastikli uzun donlardır onlarda da çiçekli desenler tercihim ,fanilada beyaz tercihimdir çorap üstü örgü patiklerimle farklı bir tarz sergilerim, bakan bir daha dönüp bakar o derece yani:1closedeyes:
saç aksesuarlarım kenarı oyalı tülbent yada yazma bazen lastik bant bazende kelebek tokadır.