Böyle bişey mümkün değil kaynanam gelmiyo da gelse bile kapıyı açmazsam ki anlar o. Eşimin zaten haberi olur bi yere gideceğim zaman çat kapı gidemem ki bi yere. Ama tavsiyen için Sağol yine de. Ben yüz veriyorum da ondan böyle aslında. Yaptıklarının altında kalmamak için iyi davraniyorum misafirperver davraniyorum. En önemlisi de eşimle bozusmayalim diyecanım, gündüz vakti kaynanan sana gelmek istiyorsa ve telefonla haber veriyorsa ''anne biz çocuğumla biraz dolaşacağız''
eğer çat kapı geliyorsa sakın kapıyı açma, beklesin beklesin gitsin. sonradan da evde bulamadım derse ''anne biz çocuğumla dışarı çıktık , alışverişe çıktık'' de.. zamanla anlayacak zaten çok sıkı fıkı olmak istemediğini, zamanla biraz oturabilir yerine..
Valla çocuk var uzak biraz ev gitmek zor oluyo tek başıma onun götürmesi lazjm dün dedim mesela anneme gideyim yarın diye ters geliyo buraya orası annen gelsin diyo bende o büyük bizi bekliyo dedim bahane uyduruyo gitmemek icin ailesi uzağa taşınsa eminim daha sık görüşür ona da bi bahanesi olurannene gitmek icin izin almak nedir ya.. oyle seymi olur. Valla istedigim zaman gidiyorum annemlere esimede sadece ben annemdeyim cnm diye haber veriyorm o isteyken.. ohooo cok zor isin
Benim kayinpederim hep babamdan daha yakin olmustur kayinvalidem de kizim der bir aile icinde buyumedigim için bana cok ilgi ve alaka gosterdiler hayatimin hepsini bilmelerine ragmen hic yüzüme vurmadilar fakat altli ustlu iki daireleri olmasina ragmen ben onlarin alt kati kiraya verdirdim kendimiz baska bir ev aldik. Bana haber vermeden telefon acmadan onceleri gelirlerdi ilk zamanlar yalniz korkarsin falan derlerdi ama surekli esime dedim gelleceklerinden haberin olunca haber ver diye. Onlarin gelecegini haber alinca bütün halilari kaldirip temizlige basliyodum :)
Sonralari anladilar sanirim evin onunden gecerken zile basip cikmiyorlardi, kizim sen musait değilsindir falan diyolardi bende israr etmedim hiç şimdi kendi isyerimizde çalışıyorum o yuzden hic gelmiyorlar :)
yok canım ne kusuru teşekkür ederim yazdığın icin herkes Sizinkiler gibi anlayışlı olmuyo malesef beni çok yönetmeye kalktilar ailesi sanki ben cahilmisim gibi neler söylediler bana şimdi çok bişey demiyo lar babası hatta çok yardımcı oluyo ise filan girmem için ilgileniyo sağolsun ama zamanında çok yanlışları oldu bana aileme benim abim onların yüzünden evime gelemiyo. Kızımız olsun insallah böyle biriyle evlenmez de bizim kizimizi bırak kardeşleri var onlar evlensin bakalim kocalari da bizimki gibi olsa oldururdu onları. Çalışmasan evde olsan belki gelirler yine sürekli Sizinkiler de ama yine de anlayışlı insanlarmis.Esinize bence şöyle anlatabilirsiniz
Bizim bir kizimiz olsa ve evlendiginde 6 ayda bir görsen surekli damadin ailesiyle görüşse sen bir baba olarak uzulmez misin deyin belki bir ise yarar.
Ay üst uste cok yazdim kusura bakmayin
Valla çocuk var uzak biraz ev gitmek zor oluyo tek başıma onun götürmesi lazjm dün dedim mesela anneme gideyim yarın diye ters geliyo buraya orası annen gelsin diyo bende o büyük bizi bekliyo dedim bahane uyduruyo gitmemek icin ailesi uzağa taşınsa eminim daha sık görüşür ona da bi bahanesi olur
aynen.. bende anlayamiyorum boyle yapmasini konu sahibinin.. Valla konu annem olunca kocamin eline bakmamÖzür dilerim ama eşiniz götürsün diye bekledikçe evde oturmaya devam edersiniz bu gidişle, annen gelsin ne demek? Siz onun annesine gidiyorsunuz, annenize neden gidemiyorsunuz?
Eşiniz güzergah ters diyerek götürmemek için bahaneler arkasına sığınır, çocuklu olsanızda tek başına gidebilirsiniz, kızım el kadar bebekti anneme 2 vasıta değiştirerek gidiyordum, kardeşime de gitmek için 2 araç değiştirirdim ama yine de giderdim.
Kayınvalidenizle de sık sık görüşmek istemiyorsanız araya mesafe koymak sizin elinizde, her an içli dışlı olmak zorunda değilsiniz.
Evet aynen öyle istediğim yere gidiyodum bekarken şimdi doğru düzgün bi yere gidemiyorum evdeyim genelde ailesiyle takiliyoz genelde bu yüzden ise girmek de istiyorum çok bunaldim çünküSendeki koca değil gardiyan.
Ceza evine girmissin istedigi zaman istedigi kişilerle görüşme yapabilirsin. Kendin istedigin zaman çıkamazsin. Birsey lazim olsa bakkala bile gidemezsin. Hapistekileri bile arada bi hava almaya bi bölüme çıkarıyorlar. Ayy bu nasıl bi hayat hic gorustugun gidip geldigin akraban arkadasın falan yok mu senin?
Universite okumussun yani özgürlüğü yaşadıktan sonra bu hapis hayatı zor gelmedi mi? Benim psikolojim bozulurdu herhalde.
Evet cok yakin evlerimiz. Kendi evimden yokus asagi onun evini görüyorum:) baska sehire tasinma cabalari icerisindeyim.Haftada bi iyi ya yine hergün görüyorum vallahi ya gina geldi cok bayılıyorum ya siz yakin misiniz
Tek başıma birakmiyo iste sorun cikariyo hep her yolu denedim valla sustugum zaman tartışma cikmiyo ailesiyle de mesafe koyamiyorum onlar da izin vermiyo iyilik yapiyolar bende kötü davranmıyorum kötü olsam yine aramiz bozulcak küsken onlarla burnumdan getirdi iyiye bişey yokÖzür dilerim ama eşiniz götürsün diye bekledikçe evde oturmaya devam edersiniz bu gidişle, annen gelsin ne demek? Siz onun annesine gidiyorsunuz, annenize neden gidemiyorsunuz?
Eşiniz güzergah ters diyerek götürmemek için bahaneler arkasına sığınır, çocuklu olsanızda tek başına gidebilirsiniz, kızım el kadar bebekti anneme 2 vasıta değiştirerek gidiyordum, kardeşime de gitmek için 2 araç değiştirirdim ama yine de giderdim.
Kayınvalidenizle de sık sık görüşmek istemiyorsanız araya mesafe koymak sizin elinizde, her an içli dışlı olmak zorunda değilsiniz.
Ahh ahh ailesi kendi memleketlerine dönmek istediler bizimki ikna etmiş biz aileyiz nereye kaciyosunuz filan diye ya tamam cok uzaga gitmesinler de çok da yakın olmuyo inşallah tasinirsiniz sizde bizimkiler de evden cikcak bakalım yine yakından bakıyo lar bu semte alışmış babası başka yere gitmek istemiyomusEvet cok yakin evlerimiz. Kendi evimden yokus asagi onun evini görüyorum:) baska sehire tasinma cabalari icerisindeyim.
Babam var sadece. O da yaşlı. Gelmez gitmez yani.uzak misin ailene
Zormuş senin durumBizimki aile binası eltiler üst katta kayınpeder bende daha iki sene olmadı eşimi çok sevmeme rağmen boşanmayı düşünür oldum bende inanın o kadar uzak kalmak istiyorum ki.....
Bizimki nin hayali bu aile apartmanıBizimki aile binası eltiler üst katta kayınpeder bende daha iki sene olmadı eşimi çok sevmeme rağmen boşanmayı düşünür oldum bende inanın o kadar uzak kalmak istiyorum ki.....
Canım benim ya ailen de yoksa iyi Olcan napcan baban dusunceli davraniyo ama diğerleri öyle dusunmezlerBabam var sadece. O da yaşlı. Gelmez gitmez yani.
hemde ne zor iki üç sene idare et diyor eşim ev alır çıkarız hatta çok ısrar etsem şimdi kiraya da çıkarız ama o kadar bıktım ki tamamen kopmak istiyorum o ayda bir bile görmek istemiyorum Bebek düşünüyorduk tedaviyi de erteledim ciddi ciddi boşanmayı düşünür oldum aklıma başka çözüm gelmiyorZormuş senin durum
Aynen oyle dogru soyluyorsun kimsede sorun yok ama biz herzaman kotuyuz gelinizya kizlari olsak ayibimizi kapatirlardi .ama ailemin yakinda olmasini isterdim cok zor gurbetİki taraftan da uzak olcaksin aslında kız tarafı pek erkeğe karışmıyo ama erkek tarafı Karışma lüksü görüyo kendinde hep
Ben böyle eşlere kızıyorum, eşinizdir seviyorsunuzdur, hakkında başkalarından olumsuz sözler duymak belki sizi kırıyordur ama adam kendi başına istediği yere gitme özgürlüğü varken eşini eve mahkum ediyorsa kendine güvenmiyordur benim gözümde, hele de bir kadını ailesine göndermeyen adam hiç kusura bakmayın karısına saygısı olmayan adamdır, sizi kimden istedi? Anne babanızdan istedi, onun anası babası ana baba da, sizin aileniz ne? Bekarken ailenizin etrafında pervane olurlar, annecim babacım, evlenince kadını ailesine yollamazlar ama kendilerine, ailelerine saygı beklerler, ne güzel valla.Tek başıma birakmiyo iste sorun cikariyo hep her yolu denedim valla sustugum zaman tartışma cikmiyo ailesiyle de mesafe koyamiyorum onlar da izin vermiyo iyilik yapiyolar bende kötü davranmıyorum kötü olsam yine aramiz bozulcak küsken onlarla burnumdan getirdi iyiye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?