Çalışsam bu kadar olmaz da Yalnız napiyosun evde sıkılmiyo musun diyo bi mahsur gormuyo o ailesiyle anlasamasak da gorusturme çabasında mümkün olsa aynı evde yaşama taraftarı senin oglun büyüsün gelinin senle oturmak istemesin o zaman sorarım sana diyohay maşallah sizin eş fazla kıskanç Allah sabır versin, bakkala gitmeyle iş mi çevriliyormuş arkadan, ayrıca bu erkeklerin evlendikten sonra aile ile kopamama sorunu nedir ya, çoluk çocuk anne baba, hep birlikte nasıl rahat ediyorlar anlamadım. ben annemlere bile eşimle gitmeyi sevmiyorum, yalnız gidiyoum ki dah rahat vakit geçirelim, bunlar ne anlıyor hergün sizi ailesinin yanına götürmekten. güzelce bir gün konş canım, bu akşam evimizde oturalım, sana bir kahve yapayım karşılıklı içelim vs.de belki böyle böyle zamanla alışır.
Iyi de sen gorusmuyo degilsin ki.hergun hergun de olmuyor.insan evinde olmak ister.Çalışsam bu kadar olmaz da Yalnız napiyosun evde sıkılmiyo musun diyo bi mahsur gormuyo o ailesiyle anlasamasak da gorusturme çabasında mümkün olsa aynı evde yaşama taraftarı senin oglun büyüsün gelinin senle oturmak istemesin o zaman sorarım sana diyo
Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Biz iki tarafada uzagız ama benim eşim ailesine hiç düşkün degildir onun ailesine en son ramazan girmeden önce gittik bende memlekete gidecegim zaman ki 3-4 ay ancak dayanabiliyorum çok özlüyorum ailemi iznimi ayarlarım şu gün gidicem derim annemi görmek için izinmi alcam eşimden ama çok uzagz işte aynı şehirde olsaydım canınıda çıkarırdım ah ahhh
Biz iki tarafada uzagız ama benim eşim ailesine hiç düşkün degildir onun ailesine en son ramazan girmeden önce gittik bende memlekete gidecegim zaman ki 3-4 ay ancak dayanabiliyorum çok özlüyorum ailemi iznimi ayarlarım şu gün gidicem derim annemi görmek için izinmi alcam eşimden ama çok uzagz işte aynı şehirde olsaydım canınıda çıkarırdım ah ahhh
Ah ah benim gibi bende ailemle bes veya alti ayda bir gorusuyorum sehir disinda malesef cok uzagiz coook ozluyorum benim de kayinvalidem yakin ama benim ailem bana yakin olacakti bende sizin gibi canini cikarirdimBiz iki tarafada uzagız ama benim eşim ailesine hiç düşkün degildir onun ailesine en son ramazan girmeden önce gittik bende memlekete gidecegim zaman ki 3-4 ay ancak dayanabiliyorum çok özlüyorum ailemi iznimi ayarlarım şu gün gidicem derim annemi görmek için izinmi alcam eşimden ama çok uzagz işte aynı şehirde olsaydım canınıda çıkarırdım ah ahhh
kimse kimsenin işini karişmiyor. onlar eşimle karar verdikçe saygı duymak zorunda.Laf etmjyolar mi
soyadı tamam mühim değil de kendi aileni atamazsin ailesine de saygı duycaksin tabi ama iki taraf da karismiycak yoksa herkesin düzeni bozuluyor
2 teyze 1 kv. Enişte dayı.Kalabalıklar mı
Valla alışkanlık heralde sevgim pek yok biliyorum. Bize ailesi daha çok zaman Ayiriyo. Hayirlisi hakkımizda.
Neden ki evde durmuyo mu o da
Çalışıyo muydun Allah sana da sabır versinBende öyleyim evimde kaldığım gün kapı çalıyor ve hoop onlar gelmiş onlar gelmediginde ise biz mutlaka orda oluyoruz
uzak misin ailene2 teyze 1 kv. Enişte dayı.
Benim hiç kimse yok.
İki taraftan da uzak olcaksin aslında kız tarafı pek erkeğe karışmıyo ama erkek tarafı Karışma lüksü görüyo kendinde hepAh ah benim gibi bende ailemle bes veya alti ayda bir gorusuyorum sehir disinda malesef cok uzagiz coook ozluyorum benim de kayinvalidem yakin ama benim ailem bana yakin olacakti bende sizin gibi canini cikarirdim
Oruç tutuyorum şimdi devam edicem inşallah bi yere gidemem kimse de gelmesinHissettirmeden yavaş yavaş dozajı geçerli bahanelerle azaltın
Haftada bi iyi ya yine hergün görüyorum vallahi ya gina geldi cok bayılıyorum ya siz yakin misinizHaftada 1 görüsüyoz. Onlara kalsa hergün beklerler biz gitmesekte torunu isterler. Tek yollamaya karsi oldugum icin esimide yolluyorum oda illa sende gel diyor. Birazdan yine gitcez, mideme kramplar girdi bile.
İyi sende gününü gün et gez dolaş ne güzel özgürsüncanım benim eşim yalnız takılmayı da çok seviyor, evlenmeden önce 5 yıl falan tek başına kaldı. o yüzden ben bir yerlere gidince o kendine alan yaratabiliyor sanırım, o yüzden hep der "istersen annenlere git, yada ne biliyim arkadaşlarınla buluş" diye. bende ona takılıyorum, millet yollamak istemez sende yollayacak yer arıyorsun diyebenimkinin öyle tuhaf düşünceleri yok çok şükür, rahattır yani.
ama eşinin "senin gelinin olsun yanında oturmak istemesin de göreyim" lafı çok ilginç, şahsen ben gelinim yanımda otursun istemem, benim annem de istemiyor mesela. herkes kendi evinde rahattır. eşin niye bu kadar takmış gerçekten anlamadım.yani onların ailesinin yanında rahat etmek zorunda değilsin kibiz dün gece annemlere gittik, akşam 9 a kadar zor durdum mesela kendi evime gideyim de dinleneyim diye düşün eşimin ailesi de değil kendi annemler yani. benim anlamadığım eşin nasıl rahat ediyor, kendi evinde ayaklarını uzatıp yatmak varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?