Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

Haklısın canim bekliyorum anneme ne zaman gidicem diye. Soruyo bana annen napiyo gelsin diye gelmiycek dedim anlamıştir heralde. Şu an bekliyorum diyemiyo bana annemlere git diye de. Kış olur annenin ev soğuk çocuk hasta olur diye her zaman yollamaz annen gelsin diyo ama ailesi çağırınca hemen gidiyoruz. Cagirsinlar bakalım yemeğe filan gidicem mi o zaman sokucam lafı yetti artık sacmaliyo iyice.

Aynen oyle dogru soyluyorsun kimsede sorun yok ama biz herzaman kotuyuz gelinizya kizlari olsak ayibimizi kapatirlardi .ama ailemin yakinda olmasini isterdim cok zor gurbet
Ee tabi öyle gelin her zaman Goz önündedir bi hata yapsan göze batar ama yaptığın iyilikler de unutulur evlat başka tabi Allah kavustursun canim seni de ailene.

Canım kocan çıkarız diyo ömür boyu burda kalcaz demiyo ve helal olsun arkanda demek ki senin çok gidip gelmene karışmıyorsa istediğini yap boşver arada bi de görüşün çay kahve filan

Ee tabi öyle gelin her zaman Goz önündedir bi hata yapsan göze batar ama yaptığın iyilikler de unutulur evlat başka tabi Allah kavustursun canim seni de ailene.
Amin canim benim insallah Rabbim seninde sorunlarini cozumlesin her istediginin gerceklesmesi dilegimle umarim sana biraz olsun nefes alman icin rahat birakirlar herseyin fazlasi zarar

Benim eşimde ikide bir annemlere gidelim diyip duruyor sinirden mideme ağrılar giriyor güzel güzel anlatmaya çalıştım olmadı bi annedir babadır tutturmuş depresyona mi giriyorum nedir çok mutsuzum ağlamaklı oluyorum kendi kendime hiç birşey yapasım gelmiyor. Keşke kendi gitse orda anası yedirsin koynunda uyutsun yeterki beni rahat bıraksınlar istiyorum. Kocamı seviyorum ama ayrı vakit geçirmeye razıyım beni rahat bırakmaları karşılığında ama birakmiyorlar

Peki sen bu adamı çok mu seviyorsun.

Evlenince erkek+ailesinin himayesi altına girdiğini düşünen (hatta himaye derken mülkü demek istiyor sanırım) birine karşı içinde ne tür duygular var.

Mesleğin iyi bir is getirisi sunuyorsa işe girip biraz para birikiminden sonra boşanabilirsin.

Her gün çekmek zorunda değilsin.

Seninki uzak yere taşınarak falan çözülecek bir dertte değil zaten.
Adamın terapiste giderek düzeleceği bir dertte değil.
Çünkü zihniyet bozuk.

birlikte vakit geçirmiyo musunuz?

Valla çok sevmiyorum ama alıştım heralde ona öyle birşey. Bi tane oğlum var onun için döndüm ona yoksa boşanmış tık. Diyolar ya karı kız ayağı yok ickisi yok o yüzden sabrediyorum diğer kötü huylarina da bazen diyorum çekme hiç git ama bişeyler beni engelliyor her defasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…