- 24 Eylül 2016
- 124
- 1.924
- 63
- 32
Oyle olmuyor merak etme tam tersi oluyor isin dusunce kaciyorlarYa dün kaynanam 'çocuk olunca sürekli görüşürüz artık' dedi
dünden beri başka ülkeye taşınma planları yapıyorum...
Niye deseydin:)Ya dün kaynanam 'çocuk olunca sürekli görüşürüz artık' dedi
Ne kadar sıklıkla gorusuyodunuz şimdi kaç kaç canım inşallah çok karismazlarYa dün kaynanam 'çocuk olunca sürekli görüşürüz artık' dedi
Haklısın canim bekliyorum anneme ne zaman gidicem diye. Soruyo bana annen napiyo gelsin diye gelmiycek dedim anlamıştir heralde. Şu an bekliyorum diyemiyo bana annemlere git diye de. Kış olur annenin ev soğuk çocuk hasta olur diye her zaman yollamaz annen gelsin diyo ama ailesi çağırınca hemen gidiyoruz. Cagirsinlar bakalım yemeğe filan gidicem mi o zaman sokucam lafı yetti artık sacmaliyo iyice.Ben böyle eşlere kızıyorum, eşinizdir seviyorsunuzdur, hakkında başkalarından olumsuz sözler duymak belki sizi kırıyordur ama adam kendi başına istediği yere gitme özgürlüğü varken eşini eve mahkum ediyorsa kendine güvenmiyordur benim gözümde, hele de bir kadını ailesine göndermeyen adam hiç kusura bakmayın karısına saygısı olmayan adamdır, sizi kimden istedi? Anne babanızdan istedi, onun anası babası ana baba da, sizin aileniz ne? Bekarken ailenizin etrafında pervane olurlar, annecim babacım, evlenince kadını ailesine yollamazlar ama kendilerine, ailelerine saygı beklerler, ne güzel valla.
Ee tabi öyle gelin her zaman Goz önündedir bi hata yapsan göze batar ama yaptığın iyilikler de unutulur evlat başka tabi Allah kavustursun canim seni de ailene.Aynen oyle dogru soyluyorsun kimsede sorun yok ama biz herzaman kotuyuz gelinizya kizlari olsak ayibimizi kapatirlardi .ama ailemin yakinda olmasini isterdim cok zor gurbet
Canım kocan çıkarız diyo ömür boyu burda kalcaz demiyo ve helal olsun arkanda demek ki senin çok gidip gelmene karışmıyorsa istediğini yap boşver arada bi de görüşün çay kahve filanBizimki aile binası eltiler üst katta kayınpeder bende daha iki sene olmadı eşimi çok sevmeme rağmen boşanmayı düşünür oldum bende inanın o kadar uzak kalmak istiyorum ki.....
hemde ne zor iki üç sene idare et diyor eşim ev alır çıkarız hatta çok ısrar etsem şimdi kiraya da çıkarız ama o kadar bıktım ki tamamen kopmak istiyorum o ayda bir bile görmek istemiyorum Bebek düşünüyorduk tedaviyi de erteledim ciddi ciddi boşanmayı düşünür oldum aklıma başka çözüm gelmiyor
Amin canim benim insallah Rabbim seninde sorunlarini cozumlesin her istediginin gerceklesmesi dilegimle umarim sana biraz olsun nefes alman icin rahat birakirlar herseyin fazlasi zararEe tabi öyle gelin her zaman Goz önündedir bi hata yapsan göze batar ama yaptığın iyilikler de unutulur evlat başka tabi Allah kavustursun canim seni de ailene.
Allah razı olsun canım iyi dileklerin içinAmin canim benim insallah Rabbim seninde sorunlarini cozumlesin her istediginin gerceklesmesi dilegimle umarim sana biraz olsun nefes alman icin rahat birakirlar herseyin fazlasi zarar
Ahh aynı ben bir de aynı evde otursaydın benim gibi bahtsız da varValla bazen hiçbirini görmemek için bosansam diyorum esimden de biktim çünkü ama birakamiyorum
Kim kim yaşıyonuz bi annesi mi varAhh aynı ben bir de aynı evde otursaydın benim gibi bahtsız da var
Doğru söylüyorsun canımAnahtar yaptırın onlara her seferinde zile basmasınlar.
birlikte vakit geçirmiyo musunuz?Benim eşimde ikide bir annemlere gidelim diyip duruyor sinirden mideme ağrılar giriyor güzel güzel anlatmaya çalıştım olmadı bi annedir babadır tutturmuş depresyona mi giriyorum nedir çok mutsuzum ağlamaklı oluyorum kendi kendime hiç birşey yapasım gelmiyor. Keşke kendi gitse orda anası yedirsin koynunda uyutsun yeterki beni rahat bıraksınlar istiyorum. Kocamı seviyorum ama ayrı vakit geçirmeye razıyım beni rahat bırakmaları karşılığında ama birakmiyorlar
Valla çok sevmiyorum ama alıştım heralde ona öyle birşey. Bi tane oğlum var onun için döndüm ona yoksa boşanmış tık. Diyolar ya karı kız ayağı yok ickisi yok o yüzden sabrediyorum diğer kötü huylarina da bazen diyorum çekme hiç git ama bişeyler beni engelliyor her defasındaPeki sen bu adamı çok mu seviyorsun.
Evlenince erkek+ailesinin himayesi altına girdiğini düşünen (hatta himaye derken mülkü demek istiyor sanırım) birine karşı içinde ne tür duygular var.
Mesleğin iyi bir is getirisi sunuyorsa işe girip biraz para birikiminden sonra boşanabilirsin.
Her gün çekmek zorunda değilsin.
Seninki uzak yere taşınarak falan çözülecek bir dertte değil zaten.
Adamın terapiste giderek düzeleceği bir dertte değil.
Çünkü zihniyet bozuk.
Hayır annesi babası var görümcem evli ama evi bir sokak uzaklıkta ve evine nadiren giderKim kim yaşıyonuz bi annesi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?