Kayra19 Guru Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 2.003 1.006 333 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayra19 #101 uzaklar08 .!.: burada esinizde hakli geldi bana tmm cocuk cok yaramaz uyumuyo falan ama esiniz hicmi sosyal hayati olmiycak siz yine arayi bulmaya calisin bence Genişletmek için tıkla... Esime mani olmam ben istedigi zaman cikabilir disari arkadaslariyla vs. Ama durumun neye ayak uyduruyorsa ona gore davranirsin.
uzaklar08 .!.: burada esinizde hakli geldi bana tmm cocuk cok yaramaz uyumuyo falan ama esiniz hicmi sosyal hayati olmiycak siz yine arayi bulmaya calisin bence Genişletmek için tıkla... Esime mani olmam ben istedigi zaman cikabilir disari arkadaslariyla vs. Ama durumun neye ayak uyduruyorsa ona gore davranirsin.
H herseyduzelirmi Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 3.356 2.255 173 Ankara 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayra19 #102 Kayra19 .!.: Suan cok kucuk oldugu icin bir muddet bu sekilde. Tabiiki sikinti oluyor aksamlari biryere oturmaya gidemiyoruz. Biraz daha buyudugunde sikinti olmuyor. Cevremde boyle cocuklari olan arkadaslarim var ve geneli bu sekilde. Genişletmek için tıkla... ilgincmis.
Kayra19 .!.: Suan cok kucuk oldugu icin bir muddet bu sekilde. Tabiiki sikinti oluyor aksamlari biryere oturmaya gidemiyoruz. Biraz daha buyudugunde sikinti olmuyor. Cevremde boyle cocuklari olan arkadaslarim var ve geneli bu sekilde. Genişletmek için tıkla... ilgincmis.
uzaklar08 Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 647 245 23 36 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayra19 #103 Kayra19 .!.: Esime mani olmam ben istedigi zaman cikabilir disari arkadaslariyla vs. Ama durumun neye ayak uyduruyorsa ona gore davranirsin. Genişletmek için tıkla... belki sizinle ailesiyle beraber biseyler yapmak istiyodur
Kayra19 .!.: Esime mani olmam ben istedigi zaman cikabilir disari arkadaslariyla vs. Ama durumun neye ayak uyduruyorsa ona gore davranirsin. Genişletmek için tıkla... belki sizinle ailesiyle beraber biseyler yapmak istiyodur
heramora Be different Kayıtlı Üye 21 Şubat 2016 3.636 4.583 133 10 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kayra19 #104 Ramazan bizim evde de gergin geçiyor. Seni anlıyorum erkekler dünyada sanki bi tek kendileri oruçmuş gibi davranıyor.
Ramazan bizim evde de gergin geçiyor. Seni anlıyorum erkekler dünyada sanki bi tek kendileri oruçmuş gibi davranıyor.