Hergun kavga edilir mi?

canım benim oğlum da 16 aylık ve doğduğu gün yaşına gelene kadar her akşam 8buçukta, 1 yaşından sonra da 9-9buçukta uykuya geçti. bebeklerde uyku düzeni önemlidir. konu sahibi de eve tıkılıp kalmaya meraklı değildir herhalde. arabasız 1,5 saat mesafede bir yerden akşamın bir vakti uykuya geçemediği için huzursuz bir çocukla yola çıkma konusunda empati yapmaya çalışsan daha hayırlı olur.

Gecen sene oglum 2 aylikti mahvoldum tek basima orda. Onlar ogullariyla cumbut cemaat oturdular yaptilar iftarlarini. Olan bana oldu yine. Istemiyorum o yuzden.

Allah razi olsun. Gercekten insanlar empati kuramiyor.

Koca ramazan biryere girmicez degil aksam iftari evde yapacagiz demek. Bunu cocuk simartmakla ne alakasi var. Ben dunyadaki tek cocuk benim cocugum saniyodum oysaki..Maksat yorum yapmak olsun.
Koca ramazan zaten ramazanda iftar yemeğine gidilir en çok Ramazanda insanlar sizi 5 çayına sabah kahvaltısına çağıracak değil ya Alışsın çocuğunuz da Saat 8 ve sonrasında dışarıya çıkamamak nedir

Sizin cocugunuz varsa siz alistirin. Bir cocuk uyumuyorsa uyumuyordur bunun alistirmakla ilgisi yok belliki cocugunuzda yok. Aksamin korunde avaz avaz aglayan katilan cocukla yolculuk etmemissiniz demekki.

Gidin bence nasılsa çocuk burnundan getirecek çok ayrıntılı düşünmeyin çocuğunuz kendi yatağından başka yerde yatamıyorsa nasılsa dönüp eve geleceksiniz

Allah razi olsun. Gercekten insanlar empati kuramiyor.
benim oğlum huzurlu bir bebekti rahattın hala da rahatız her ortamda ama buna rağmen kaç kere huysuzlukları yüzünden bir çok yerden kaçar gibi çıktık biz biliyoruz.
anne olmayan veya dediğin gibi sırf can acıtmak/anneliğini sorgulamak/yorum yapmış olmak için yorum yapanlara ifrit oluyorum.

Koca ramazan biryere girmicez degil aksam iftari evde yapacagiz demek. Bunu cocuk simartmakla ne alakasi var. Ben dunyadaki tek cocuk benim cocugum saniyodum oysaki..Maksat yorum yapmak olsun.
sanki iftara misafirliğe gitmek zorunlu. çocuğunuz laftan sözden anlayana kadar iftarı evde yaparsınız. kocanız çok lüzumsuz sorun çıkarmış. bir daha gidelim derse çocukla ilgilenirsen gidelim diyin. gerçekten de misafirlikte almayın kucağından. çocuk bakmayı uzaktan bakmak sanıyor herhalde. kendi evladı ile ilgilensin bakalım.

Gidin bence nasılsa çocuk burnundan getirecek çok ayrıntılı düşünmeyin çocuğunuz kendi yatağından başka yerde yatamıyorsa nasılsa dönüp eve geleceksiniz

Yani illa birilerinin burnundan gelecek diye birseyler anlasilsin diye durduk yere cocugu perisan edemem

Bizde bu 10.ayindan itibaren basladi illaki gececek bende bu durum gecene kadar anlayis bekliyorum herkesten.

Yani illa birilerinin burnundan gelecek diye birseyler anlasilsin diye durduk yere cocugu perisan edemem
Kayra19 tamam ama kv hiç durmadan sizi taciz edicek belliki ben de size o yüzden diyorum sizin siniriniz bozulacağına onların sinirleri bozulsun o zaman dersiniz bizi akşamları davet etmeyin çocuk durmuyor diye

Bizde bu 10.ayindan itibaren basladi illaki gececek bende bu durum gecene kadar anlayis bekliyorum herkesten.
bilmem faydası olur mu sana ama bir arkadaşım uyku eğitimi aldırdı bebeğine. 750 tl civarında idi sanırım. onun da uyku problemi vardı.
şimdi çocuk nerde olursa olsun saati geldiğinde annesi iyi geceler diyip bırakıp çıkıyor ortamdan çocuk 10 dk sonra uyuyor.
internetten bulmuşlar istanbulda imiş.

Ya evet bende cok arastirdim ama dogal ebeveynlik diye birsey daha var ya. Cocugun dogasini bozmadan aglatmadan hassas davranmak diye. Oyuzden o boyle istiyorsa simdilik boyle davranalim ıstiyorum

iftara çağırana gitmemek de olmaz bence kv. nize laf etmeyin anne sonuçta çağırmasa da suçlu oluyorlar

Canım benim kızım da aynı oğlun gibi 9.30 uyku vakti ve yatağından başka yerde uyumuyor. Misafirlikler hep bu yüzden bizde 8-8:30 da biter.
Dün iftara gittik anneme. Bize 25 dakika mesafedeler. Yemek yedik eşim ilk çayını bitirdi ben icemedim bile. Nasıl Eve gelecegimizi şaşırdık. Malesef huzur vermedi uykusu o kadar geldi ki ağla ağla bi hal oldu. İkindi uykusunu mümkün olduğu kadar gec saate almaya çalışıp, gece uyku saatinide biraz ileri almayi dusunebiliriz. Gitmemek olmaz iftarlara o yüzden biran önce bir yol bul bence.
Eşini çocuktan ötürü kısıtlama zaten biraz cins bi kocan var.
Sonra çocuğa karşı farkında olmadan tavır alır. Sana dile getirmesede hep çocuk yüzünden hapsoldugunu düşünür. Bu da sana ektra stresli tavırlar olarak geri döner

Her gün kavga ve böyle tahammülsuz hareketler insanın canını sıkıyor. Dönem dönem biz de öyle oluyoruz. Bi giciklik hakim oluyor evin dört köşesinde. Sonra bi dönem oluyor geçiyor. Canını sikmamaya bak. Varsa bir derdi onuda öğren konuş

iftara çağırana gitmemek de olmaz bence kv. nize laf etmeyin anne sonuçta çağırmasa da suçlu oluyorlar

Keske hayatim boyunca gormesem. Inanki bu insanlar ne yapiyor demem. 1 gune 1 gun saygisizlik etmedim ama okadar nankorluk gordumki. Ama sebep yine bu degil

Ya oglum kucakta uyuyor. Yeterki uyusun diye kucagimda 1 saat pispisladigimi biliyorum yok uyumayacagi zaman itiyor beni inmeye calisiyor bugun saat 12 den beri ugrasiyorum normalde uyurdu ama saat 3 te uyudu misal.

Olur böyle şeyler yani saçma geliyor

burada esinizde hakli geldi bana tmm cocuk cok yaramaz uyumuyo falan ama esiniz hicmi sosyal hayati olmiycak siz yine arayi bulmaya calisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…