Çocukların uyku saati belli olmaz ki hiç nasıl her akşam iftar saatinde uyuyabiliyor sizin bebeğiniz? neden illa o saatte uykusu geliyor ben anlamadım gündüz uykusu uyuyan çocuklar bunlar zaten 8.30 civarlarında falan da uyumazlar yani. Bir iki akşam idare edebilirsiniz kayınvalideniz sizi iftara çağırmış tüm ay boyunca gitmeyecek misiniz? erken gidersiniz çocukta orada uyur. Belki gerçekten yetiştiremeyeceğini düşündüğü için su getirmemiştir size sonuçta kalkamadın yemek yiyemedik falan diye kavga çıkarmamış.
Bir muddet ayri takilsaniz? Siz ailenizin yaninda birkac gun kalsaniz veya esiniz ayni sekilde?
Ciddi anlamda arada ufak ufak ozlemek gerek. İnsan 7-24 bunalabiliyor...
Bunun haricinde esinizle konusun tabi, neden kucuk seylere buyuk tepki verdigini sorun. Diyebilirsiniz ki, kucuk seylere buyuk tepki vermeyi surdurursen, ciddi bir olay karşisinda ciddiye alinmaz hale getirirsin kendini!
İftara da gidin, oglunuz huysuzlansin, kendileri de yaşasin görsün onlarin da aksamlari zehir olunca soylersin işte bu sebepten soyledim ama israr ettiniz basiniz goge ermiştir diye.
canım benim oğlum da 16 aylık ve doğduğu gün yaşına gelene kadar her akşam 8buçukta, 1 yaşından sonra da 9-9buçukta uykuya geçti. bebeklerde uyku düzeni önemlidir. konu sahibi de eve tıkılıp kalmaya meraklı değildir herhalde. arabasız 1,5 saat mesafede bir yerden akşamın bir vakti uykuya geçemediği için huzursuz bir çocukla yola çıkma konusunda empati yapmaya çalışsan daha hayırlı olur.
Koca ramazan zaten ramazanda iftar yemeğine gidilir en çok Ramazanda insanlar sizi 5 çayına sabah kahvaltısına çağıracak değil ya Alışsın çocuğunuz da Saat 8 ve sonrasında dışarıya çıkamamak nedirKoca ramazan biryere girmicez degil aksam iftari evde yapacagiz demek. Bunu cocuk simartmakla ne alakasi var. Ben dunyadaki tek cocuk benim cocugum saniyodum oysaki..Maksat yorum yapmak olsun.
benim oğlum huzurlu bir bebekti rahattın hala da rahatız her ortamda ama buna rağmen kaç kere huysuzlukları yüzünden bir çok yerden kaçar gibi çıktık biz biliyoruz.Allah razi olsun. Gercekten insanlar empati kuramiyor.
sanki iftara misafirliğe gitmek zorunlu. çocuğunuz laftan sözden anlayana kadar iftarı evde yaparsınız. kocanız çok lüzumsuz sorun çıkarmış. bir daha gidelim derse çocukla ilgilenirsen gidelim diyin. gerçekten de misafirlikte almayın kucağından. çocuk bakmayı uzaktan bakmak sanıyor herhalde. kendi evladı ile ilgilensin bakalım.Koca ramazan biryere girmicez degil aksam iftari evde yapacagiz demek. Bunu cocuk simartmakla ne alakasi var. Ben dunyadaki tek cocuk benim cocugum saniyodum oysaki..Maksat yorum yapmak olsun.
Gidin bence nasılsa çocuk burnundan getirecek çok ayrıntılı düşünmeyin çocuğunuz kendi yatağından başka yerde yatamıyorsa nasılsa dönüp eve geleceksiniz
benim oğlum huzurlu bir bebekti rahattın hala da rahatız her ortamda ama buna rağmen kaç kere huysuzlukları yüzünden bir çok yerden kaçar gibi çıktık biz biliyoruz.
anne olmayan veya dediğin gibi sırf can acıtmak/anneliğini sorgulamak/yorum yapmış olmak için yorum yapanlara ifrit oluyorum.
Yani illa birilerinin burnundan gelecek diye birseyler anlasilsin diye durduk yere cocugu perisan edemem
bilmem faydası olur mu sana ama bir arkadaşım uyku eğitimi aldırdı bebeğine. 750 tl civarında idi sanırım. onun da uyku problemi vardı.Bizde bu 10.ayindan itibaren basladi illaki gececek bende bu durum gecene kadar anlayis bekliyorum herkesten.
bilmem faydası olur mu sana ama bir arkadaşım uyku eğitimi aldırdı bebeğine. 750 tl civarında idi sanırım. onun da uyku problemi vardı.
şimdi çocuk nerde olursa olsun saati geldiğinde annesi iyi geceler diyip bırakıp çıkıyor ortamdan çocuk 10 dk sonra uyuyor.
internetten bulmuşlar istanbulda imiş.
çok kaba bir cevap olmuş, işte tam da anladığım şey bu: basit şeyleri fazla büyütüp abartılı cevap veriyorsunuz.Sorunlar basit olabilir ben verilen tepkilerden bahsediyorum zaten keske okurken anlayabilseniz.
çok kaba bir cevap olmuş, işte tam da anladığım şey bu: basit şeyleri fazla büyütüp abartılı cevap veriyorsunuz.
iftara çağırana gitmemek de olmaz bence kv. nize laf etmeyin anne sonuçta çağırmasa da suçlu oluyorlar
Canım benim kızım da aynı oğlun gibi 9.30 uyku vakti ve yatağından başka yerde uyumuyor. Misafirlikler hep bu yüzden bizde 8-8:30 da biter.
Dün iftara gittik anneme. Bize 25 dakika mesafedeler. Yemek yedik eşim ilk çayını bitirdi ben icemedim bile. Nasıl Eve gelecegimizi şaşırdık. Malesef huzur vermedi uykusu o kadar geldi ki ağla ağla bi hal oldu. İkindi uykusunu mümkün olduğu kadar gec saate almaya çalışıp, gece uyku saatinide biraz ileri almayi dusunebiliriz. Gitmemek olmaz iftarlara o yüzden biran önce bir yol bul bence.
Eşini çocuktan ötürü kısıtlama zaten biraz cins bi kocan var.
Sonra çocuğa karşı farkında olmadan tavır alır. Sana dile getirmesede hep çocuk yüzünden hapsoldugunu düşünür. Bu da sana ektra stresli tavırlar olarak geri döner
Her gün kavga ve böyle tahammülsuz hareketler insanın canını sıkıyor. Dönem dönem biz de öyle oluyoruz. Bi giciklik hakim oluyor evin dört köşesinde. Sonra bi dönem oluyor geçiyor. Canını sikmamaya bak. Varsa bir derdi onuda öğren konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?