• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

sütü de içtim bile... artık bakalım sabah gorcz inş. zararı olmaz bu saatlerde eşim sıcak bişeyler içerken ben de duramiyorum ya canım istiyor keyif yapmak benim de ya.. :(

bazen ben de öyle dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi az da yesem. ama bence biraz da psikolojik . beynimiz karnimizdan önce doyuyor galiba :KK66: bi de çok su içtiysen o da şişkinlik yapmıştır merak etme sen gayet güzel az yemissin masallh..
Tesekkur ederim :oops:
Cok su da icmedim ama bilemedim ki:KK64:

sütü de içtim bile... artık bakalım sabah gorcz inş. zararı olmaz bu saatlerde eşim sıcak bişeyler içerken ben de duramiyorum ya canım istiyor keyif yapmak benim de ya.. :KK43:
Bitki cayi ic sen de sicak sicak. Veya sekersiz turk kahvesi falan. :KK56:

Menumu yazatim bitti yeme isim.

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz

Ara
Yesilcay

Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Canım kahvaltın çok güzel ama akşam hem patates hem dolma fazla olmuş gibi
xenforo-smilies-kk13.gif

Bence bi zarari olmaz. o_O

Tesekkur ederim :) Kahvaltimi ogle saatlerinde yapinca yetiyor canim. :KK48: Gec kalkinca. :KK51:6da bitti yemem ama hala sindiremedim cok fena siskinlik hissediyorum neden anlayamadim. Suclu hissettiriyor kendimi o_O
Sindirime yardimci bitki cayi bilen varsa yardimci olursa sevinirim. o_O
Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor ;)

Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor :KK66:
hmm güzelmiş bak kayısı cayi sallama çay demi canım bu. severim tadını ben de deneyeyim. :)

İyi akşamlar kızlar spordan geldim çok yorgunum:KK43:
Menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta
Çavdar ekmeğine çeyrek tost
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Öğlen peynirli omlet iki yumurtadan
Ara 5 badem
Akşam 100 gr yağı sürülmüş zeytinyağlı tonbalığı
Spor 3 km hızlı tempoda yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
20 dk ağırlıkla bacak egzersizi
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay

Menüm
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Ara 5 badem
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay
oy masallh kesin eksilerdesin yarın inş. şu oglani uyutayim da ben de az biraz spor yapayım bari.. ;)

A
Menüm
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Ara 5 badem
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay
anamm sen vermeyeceksin de ben mi kilo vercem. Süpersin canım 1 aya kalmaz ideal kilona düşersin sen:KK9:

oy masallh kesin eksilerdesin yarın inş. şu oglani uyutayim da ben de az biraz spor yapayım bari.. :KK66:
inşallah canım:) seninde benim gibi bi canavarın var desene:) yap yap sporunu mutlaka ;)

A

anamm sen vermeyeceksin de ben mi kilo vercem. Süpersin canım 1 aya kalmaz ideal kilona düşersin sen:KK9:
inşallah kuzum ya :)valla yarın tartı günü diye bugün çok dikkat ettim ama cmts eşimle kahvaltıya gidicez acısını çıkartcam ;)

Canım kahvaltın çok güzel ama akşam hem patates hem dolma fazla olmuş gibi
xenforo-smilies-kk13.gif
Aslinda patatesi cok degildi ama fazla olmus demek ki hala acikmadim bes dakika once tika basa yemisim gibi hissediyorum su an o_O

Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor :KK66:
Tamam tesekkur ederim kayisi cayi varmis evde onu yaptim hemen iciyorum.
Bu arada menunu yazdigin mesaji alintilayamadim canim masallahin var gercekten. :nazar:Sporunu okurken ben yoruldum:KK53:

Aslinda patatesi cok degildi ama fazla olmus demek ki hala acikmadim bes dakika once tika basa yemisim gibi hissediyorum su an o_O

Tamam tesekkur ederim kayisi cayi varmis evde onu yaptim hemen iciyorum.
Bu arada menunu yazdigin mesaji alintilayamadim canim masallahin var gercekten. :nazar:Sporunu okurken ben yoruldum:KK53:
Sağol canım
xenforo-smilies-kk50.gif

kızlar ben gene kalktım gecenin bir yarısı ve karnım aç. üç gün üstüste hayırdır diyorum başka ne diyeyim bilmiyorum :KK75:

Back
X