- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ahhh nerdeeee .ama insallah yakında olalım bu hatun gibi.benim göbeğim çoook büyük malesef...sen onu bunu bırakta profil resmindeki ince belli sen misin onu söyleee![]()
evet canim bukadar yazsan yeter ama iste cuma gunu her sayfayi okuyamadigimdan o gun paylasilsa daha kolay oluyocanim ben yazmistm ama bde böylemi yazmak gerek acaba boy 1.63 kilo 68 hedef 60 teşekkurlr:)
nasilda severimmmtamam açıklıyorum gerçeği hazır olunnnnnnn:
dün canım çekti irmik helvası yaptım.
Dün akşam bir tabak yedim.
bu sabah kahvaltı olarak bir tabak yedim.
hadi bunu geçtikkkk.
biraz önce çay yaptım iki tabak da helva yedim biri beni durdursun bana bişeyler oldu kriz geldiii imdat![]()
hizli bir kilo veris gordum sende canim neye borcluyuz acaba bizde ogrensekgünaydın arkadaşlar
Eki Görüntüle 1502734
ben de istiyorummmmmm
Olur olur canım merak etmeben de istiyorummmmmm![]()
Bence de canim verecek kilo kalmadi sen de masallah napsin kalanlarda son zamanlarini oynuyoOlur olur canım merak etmebu diyette çok zorlanıyorum ben ama işe yarıyor gerçi daha fazla verilmesi lazım ama verecek az kilom kaldığı için ancak bu kadar gidiyor
Tubanın kiloları size söylüyorum hemen gidin arkadaşım öyle istiyor karışmam yoksa ona göreBence de canim verecek kilo kalmadi sen de masallah napsin kalanlarda son zamanlarini oynuyo
banane ben hemen istiyorummm![]()
Sagol canimTubanın kiloları size söylüyorum hemen gidin arkadaşım öyle istiyor karışmam yoksa ona göre
![]()
Görürsün canım sen kendini biliyosun nasılsa için rahat olsun bisikletin dr geldi artık korksun kilolar sendenSagol canimya cidden o kadar sikildim ki anlatamam. ama nedense bu cuma 61 leri gorecek gibi hissediyorum regl bitince..
![]()
Bende bilmiyorum ki korkmuyorda değilim hani nasıl bu kadar cabuk indim diyehizli bir kilo veris gordum sende canim neye borcluyuz acaba bizde ogrensek![]()