- 2 Mart 2013
- 243
- 87
- 73
evet arkadaşım varsa yaptığın birşeyler bize de söylesenBende bilmiyorum ki korkmuyorda değilim hani nasıl bu kadar cabuk indim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşım varsa yaptığın birşeyler bize de söylesenBende bilmiyorum ki korkmuyorda değilim hani nasıl bu kadar cabuk indim diye
ahh kuzum regl oldum belki ondan fazla gitmiştir bilmiyorum kievet arkadaşım varsa yaptığın birşeyler bize de söylesen![]()
canım sen nasıl bir diyet uyguluyordun. ben benim 2 hafta olck 66 nin belini kiramadim bir türlü .. bugün yine ayniyim gr oynamamis.bakalımOlur olur canım merak etmebu diyette çok zorlanıyorum ben ama işe yarıyor gerçi daha fazla verilmesi lazım ama verecek az kilom kaldığı için ancak bu kadar gidiyor
5 te 5 diyeti diye geçiyor canım ilk gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sadece sebze üçüncü gün sadece et ürünleri dördüncü gün sadece meyve beşinci gün sadece yumurta yağ tuz yok sabahtan başlıyorsun onunla devam ediyorsun benim kilom az olduğu için fazla gitmedi ama en azından iki kilo verirsin ben şuan 3. Gündeyim yarım kilo verdim her gün bildirim yapıcam bakalım ne kadar gidecek 66 nın belini kırmak istiyorsan mutlaka dene sonuç alırsıncanım sen nasıl bir diyet uyguluyordun. ben benim 2 hafta olck 66 nin belini kiramadim bir türlü .. bugün yine ayniyim gr oynamamis.bakalımmoralim bozuluyor artık...
evet canım ben de bir zamanlar yapmıştım bu diyeti.bolca kaçamak yaptığım halde 5 günde 2,5-3 kilo vermiştim.Hatta geri almamıştım.Hafta sonu tatil bu diyette işte o iki gün saldırmadan geçirsen hafta içi tekrar başlansa süper olur.5 te 5 diyeti diye geçiyor canım ilk gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sadece sebze üçüncü gün sadece et ürünleri dördüncü gün sadece meyve beşinci gün sadece yumurta yağ tuz yok sabahtan başlıyorsun onunla devam ediyorsun benim kilom az olduğu için fazla gitmedi ama en azından iki kilo verirsin ben şuan 3. Gündeyim yarım kilo verdim her gün bildirim yapıcam bakalım ne kadar gidecek 66 nın belini kırmak istiyorsan mutlaka dene sonuç alırsın
Ben şuan için çok kacamak yapmıyorum canım bi iki yudum ayran oldu o da yine de 3 kilo gider mi emin değilim giderse de süper olur tabi hedefime ulaşmış olurum bi daha yapmayı düşünüyorum ama bu kadar zorla kilo verdikten sonra da geri almamak için elimden geleni yapıcamevet canım ben de bir zamanlar yapmıştım bu diyeti.bolca kaçamak yaptığım halde 5 günde 2,5-3 kilo vermiştim.Hatta geri almamıştım.Hafta sonu tatil bu diyette işte o iki gün saldırmadan geçirsen hafta içi tekrar başlansa süper olur.
evet canim bukadar yazsan yeter ama iste cuma gunu her sayfayi okuyamadigimdan o gun paylasilsa daha kolay oluyo
Günaydın kızlar helva krizini atlattım nihayet. Tabi bugün tartılmıyorum![]()
5 te 5 diyeti diye geçiyor canım ilk gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sadece sebze üçüncü gün sadece et ürünleri dördüncü gün sadece meyve beşinci gün sadece yumurta yağ tuz yok sabahtan başlıyorsun onunla devam ediyorsun benim kilom az olduğu için fazla gitmedi ama en azından iki kilo verirsin ben şuan 3. Gündeyim yarım kilo verdim her gün bildirim yapıcam bakalım ne kadar gidecek 66 nın belini kırmak istiyorsan mutlaka dene sonuç alırsın
Kesinlikle denemelisin en az iki kilo gideceğini garanti ederim tam uyarsan tabiCanım çok iyi ya masallh.haftaya da onu uygulayım bakalım bu hafta kahve diyetini uygulamaya çalışıyorum ama aksamlari Tutamıyorum kendimi.ama tutcm bu aksam bakalım sabaha nolck . haftaya da bunu uygulamaya çalışayım ama zor biraz sanki. daha önce denemiş tim yapamamistim ama o zaman çok yiyorum şimdi çabuk doyorum belki yaparimdenememde yarar var demi ya...
sen haftaya devam edecek misin Bu diyete canım ? eğer devam edersen ptesi birlikte başlayalım insallh...Kesinlikle denemelisin en az iki kilo gideceğini garanti ederim tam uyarsan tabi![]()
Yok canım ben almayımsen haftaya devam edecek misin Bu diyete canım ? eğer devam edersen ptesi birlikte başlayalım insallh...
Ah canım bizde zaten öyle bi bünye varki nasıl verirsek verelim azıcık fazla yiyince geri alıyoruz ama bi daha mı tövbe o kadar zor veriyorum ki geri almıycambende bu diyeti yaptım ama gercekten zor yapması.üstelik versende en ufak kaçamakta hooppp alıyosun geriye
ben okadar sıkmaya karşıyım cnm sonucta hayatımız boyunca böyle beslenmicez kiAh canım bizde zaten öyle bi bünye varki nasıl verirsek verelim azıcık fazla yiyince geri alıyoruz ama bi daha mı tövbe o kadar zor veriyorum ki geri almıycam
![]()
Yok canım ben almayım
çok zorlanıyorum başladığım için devam etcem ama bi daha yapamam bünyem kaldırmaz![]()
![]()
Canım bana çok bakma çünkü ben az veririm ama bence kesin yapoooo korkunun beni o kadar zor mu yaa.... baslamaSam mi hiç.. dur bakalım sen ne kadar vereceksin 5 günde seni takip edeyim sonuç iyi olursa bi denerim yapmayı...