- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katil tabi burda yazinca duzen oluyor bende tam oturtamadim genel 70 ler motive oluruz birde citirimiz var☺Hanimlar bende araniza katılmak isterim 73 .8 im günlük tartılıyorum ama ıstikrarlı olamıyorum hep başa dönüyorum![]()
Deme yaa bende biraz önce bir tabak çekirdek çitledim çok pişmanımSabah elme oglen kefir aksam tavuk pilav cekirdekle kapattim gunuarinma iyi gidiyordu aksam yemegine kadar
Hoş geldin aramıza kilo daşımHanimlar bende araniza katılmak isterim 73 .8 im günlük tartılıyorum ama ıstikrarlı olamıyorum hep başa dönüyorum![]()
Hoş geldin aramıza kilo daşımboyun kaç?
[/QUOTE
Hosbuldum canım boyum1.55 boyuma göre kilom çok fazla ya senin boyun kaç
TabikiBende katilabilirmiyim
Tabiki kilon da fazla yok☺bende katilmak istiyorum yaşım 31 kilom 64 boyum 166 hedefim 58
Unutt canim benimde birakamadigim cekirdek ya uf olacak zamanla daha kararli bir sekildeDeme yaa bende biraz önce bir tabak çekirdek çitledim çok pişmanımtabi ki o kadar çekirdekten sonra içim kavruldu iki mandalina da yedim
![]()
Motivasyon icin cok iyi olur benceKizlar liste mi yapsam acaba cogaldik gunluk kilo yaninda haftalikta hesaplariz haftanin birincisi falan![]()
Aramiza hoşgeldin sabirla yapacagiz insaAllah yeni yila yeni bir ben lazim diyerekBoy 155 kilo 66.2 şuan
Yarin yaparim insaAllahMotivasyon icin cok iyi olur bence
Inşallah canımAramiza hoşgeldin sabirla yapacagiz insaAllah yeni yila yeni bir ben lazim diyerek![]()
Bendede var o bir iki grup daha var katıldıkların baya motive ediyor bir sey yerken 2 defa düşünüyomBuraya yazinca insan baska sey yiyemiyor onu yazamam o olmaz falanyani bana motive oluyor
inşallah düzene girerim sizinle motive olurz:)Katil tabi burda yazinca duzen oluyor bende tam oturtamadim genel 70 ler motive oluruz birde citirimiz var☺