• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Bunlardan benim başımda iki tane var biri eşim biri kız kardeşim dünyayı yeseler yine de kilo alamazlar kardeşim daha ömründe 50 kilo olmamıştır bizde vereceğiz diye uğraşalım duralım:-(

kızlar onu bunu bırakın da mart da bitiyor kendimize gelelim çeki düzen verelim yazın gelmesinde şunun şurasında ne kadar kaldı. yine mi üstümüze uzun uzun giymek zorunda kalıcaz:KK43:
Valla ben de kendimi hep bunu düşünerek firenliyorum tatilde özellikle ne istersem onu giymek istiyorum :-(

kızlar onu bunu bırakın da mart da bitiyor kendimize gelelim çeki düzen verelim yazın gelmesinde şunun şurasında ne kadar kaldı. yine mi üstümüze uzun uzun giymek zorunda kalıcaz:KK43:
Ben turkiye ye yazin geldigimde istedigimi yemek istedigimi giymek istiyorum...:mad:.4 ayim 6 kilom var

Kızlar benimde akşam kayınvaldemin doğumgünü var yaa yemeğe de ordayız yememem lazım yarın eksileri görmek istiyorum

Back
X