Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben herşeyden az yiyorum ama sabah akşam 0 kb olanları tercih ediyorum canım benim normal de de ekmek ile aram yokCanım ben et ve yumurtayı çok sevmiyorum diğerlerini de yemeyince bildiğin aç geziyorum:-( yine de elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ekmeği tamamen kestim sayılır mesela :)
canım ya peki bu kb diyetinde porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz?ben herşeyden az yiyorum ama sabah akşam 0 kb olanları tercih ediyorum canım benim normal de de ekmek ile aram yok
mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)canım ya peki bu kb diyetinde porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz?
Hımm evet mutfak tartısı beni de bozar bi tartı yeter hehehe.mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)
çay bardağı :)mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)
bu hangi sıt canım karbonhidrat ta gösteriyorEki Görüntüle 1476429 Eki Görüntüle 1476430 Eki Görüntüle 1476431 Günaydın kızlar;size hem kalori cetvelli mi hem tartı gönderiyorum.Kızlar ınstagram kullanıyorsanız eğer size resimde gördüğünüz gibi bir bayanın profilini gönderdim azam ve sonuç :)
Süpersin çay bardağı :)
Eridin canim masallahgünaydın canlar -300
Eki Görüntüle 1476393
ben inandim canim umutluyum yaniyani 72.3 ama hiç inandırıcı gelmedi bana bile![]()
hep beraber canım sizlerle motive oluyorumEridin canim masallah
Hadi bakalım yarın anlarızben inandim canim umutluyum yani![]()
50 60 şaka gibi kendimi elli lerde görüyorum :)birde yeşil kahve ye başladım çayın yanında bir yerde okudum 50 60 kg arası 2 fincan yeterliydi :)
Ben her kilomu buraya yazdığımda yabancılaşıyorum 70lı kilolar mı başkası sanıyorum50 60 şaka gibi kendimi elli lerde görüyorum :)
DİYETKOLİK TATLLIM :)bu hangi sıt canım karbonhidrat ta gösteriyor