• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

günaydın canlar -300
20150401_055912.webp

Canım ben et ve yumurtayı çok sevmiyorum diğerlerini de yemeyince bildiğin aç geziyorum:-( yine de elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ekmeği tamamen kestim sayılır mesela :)
ben herşeyden az yiyorum ama sabah akşam 0 kb olanları tercih ediyorum canım benim normal de de ekmek ile aram yok

günaydın canlar benim tartı kafayı yemiş olabilir aynı yerde iki farklı tarttı bugün. tabiki ben az olanını bildiriyorum :p

canım ya peki bu kb diyetinde porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz?
mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)

IMG_20150401_073112.webp Screenshot_2015-04-01-09-01-32.webp Screenshot_2015-04-01-09-04-15.webp Günaydın kızlar;size hem kalori cetvelli mi hem tartı gönderiyorum.Kızlar ınstagram kullanıyorsanız eğer size resimde gördüğünüz gibi bir bayanın profilini gönderdim azam ve sonuç :)

mutfak tartisi alınıyormuş ben almadım göz kararı mesela 1 bardak leblebi 50 gr yarım 25 gr çeyrek 12.5 gr gibi akşamları 0 kb yiyorum salata zaten belli az yani bana yemeğimi tartmak biraz garip geliyor ben bunu yaşam biçimi olarak devam etmekten yanayım e bir ömür de tartilmaz yemek :)
Hımm evet mutfak tartısı beni de bozar bi tartı yeter hehehe.

çay bardağı :)

birde yeşil kahve ye başladım çayın yanında bir yerde okudum 50 60 kg arası 2 fincan yeterliydi :)

Back
X