• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Haziranda da ramazan basliyor galiba ya bakalim. Umarim almam tekrar. o_OAliyorum hep ramazanda ben :KK12:
Ben su an 65.4 kiloyum canim. 68le basladim. 2haftam bitti. Son gaz devam :KK55:
Bende ramazanda alirim ama aksam ac gozlulugumden:KK70:corba neyime yetmiyosa???

aslında bakma benimde 10 kilo ama yaz başına kadar 6 kiloyu vereyim bi bakalım ondan sonra düşünürüm. Bir de ben nasip olursa hamilelik düşündüğüm için ne kadar verirsem o kadar iyi aslında.
Bende bende dusunuyorum hamilelik...o yuzden bu kadar cabam...

Haziranda da ramazan basliyor galiba ya bakalim. Umarim almam tekrar. o_OAliyorum hep ramazanda ben :KK12:
Ben su an 65.4 kiloyum canim. 68le basladim. 2haftam bitti. Son gaz devam :KK55:
Bi de diyorum caba 2 haftda bir mi tartilsam?cunku degismedigimi gorunce moral bozuklugu oluyo bende

2 kilo bile farkediyo...hafta sonu alisverise gitiim yeni ciciler aldim kendime...

Bi de diyorum caba 2 haftda bir mi tartilsam?cunku degismedigimi gorunce moral bozuklugu oluyo bende
Herkes farkli o konuda canim. Ben hergun bilmek istiyorum ne kadar oldugumu. Gectigim gun yedigim seyler nasi etkilemis bilmek istiyorum. Fazla cikinca veya ayni cikinca moral bozuluyo tabi ama o gun daha cok dikkat ediyorum mesela. Bu da cok iyi degil aslinda ama ben 1 hafta bekleyemiyorum 2 hafta mumkun degil bekleyemem catlarim :KK48::KK48:Sen bilirsin senin moral bozulunca diyeti falan salip gidiyosan iki haftada tartil. o_O

Biz aslinda evimizde dursak almam heralde ama anne tarafina gidiyoruz yazin. Baya da kalabalik her gun biri davet ediyo. Ben de ye babam ye. :KK53::KK53: :kk77:
Yoooo annecigimin guzel yemekleri de olsa yemiciiiim...kararliyim...insallah hem saglikli olmak icin hem gorsellik hem de saglikli gebe olmak icin...

Herkes farkli o konuda canim. Ben hergun bilmek istiyorum ne kadar oldugumu. Gectigim gun yedigim seyler nasi etkilemis bilmek istiyorum. Fazla cikinca veya ayni cikinca moral bozuluyo tabi ama o gun daha cok dikkat ediyorum mesela. Bu da cok iyi degil aslinda ama ben 1 hafta bekleyemiyorum 2 hafta mumkun degil bekleyemem catlarim :KK48::KK48:Sen bilirsin senin moral bozulunca diyeti falan salip gidiyosan iki haftada tartil. o_O
2 haftada olsun yaa...ben resimleri paylasirim yine...salma olmuyo da niye diye takinti oluyo bnde...

Sans titre.webp

Back
X