- 10 Aralık 2014
- 847
- 565
- 133
- 38
anammm bu guzeller kimmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammm bu guzeller kimmis
Hosgeldin canim
Ulasirsin amacina umarim![]()
Kizzzz sen gibi kac kisi geldi gitti geldi gitti tablonun basi dondu ondan oyle dedim..![]()
boy nedir?
Merhaba kızlar,
Ben de 59.3 kilo çıktım, cumaya göre -200. Kızlar ben de 3 gün boyunca tatil diye çok fazla yedim, dün tekrar diyet moduna girdim. Bu yeme ataklarımı ne yapacağım bilmiyorum
Eki Görüntüle 1509548
super o zaman bizdensinn canimhoş buldum.hep birlikte umarım :)
ben buradayım ya Bi yere gitmiycem :):) siz gidersiniz ben kalırım yani o kadar söylim
1.62 canım
super o zaman bizdensinn canim
160 cm 65 ile basladim 9 martta. simdi 62 .cok yavas veriyorum ben nedense.diger bazi arkadaslar bayaa verdi.330.sayfada tablomuz var bakabilirsinsenin boy kg kaç canım ? Bu başlık ile kaç kg gitti ?
Ay saol şekerim :) esmerce olan benim sen biliyosunda arkadaşları aydınlatalım diğeride kardeşim :) Taze anne adayı kimanammm bu guzeller kimmis
Kim nerden çıktı yavv kardeşim anne adayı:)Ay saol şekerim :) esmerce olan benim sen biliyosunda arkadaşları aydınlatalım diğeride kardeşim :) Taze anne adayı kim
masallah pek guzelsiniz..Ay saol şekerim :) esmerce olan benim sen biliyosunda arkadaşları aydınlatalım diğeride kardeşim :) Taze anne adayı kim
Saol canım yanlışlıkla sildim gerçi şimdi :)masallah pek guzelsiniz..
hepimiz fazla istahliyiz canim.bugun cok yedim serzenisleri hemen hergun duyulur burda ama yine de azmettik az da olsa veriyoruz yaza fitiz insallahçok güzel vermişsiniz kızlar tebrikler ya :)
Tabi ki fitizhepimiz fazla istahliyiz canim.bugun cok yedim serzenisleri hemen hergun duyulur burda ama yine de azmettik az da olsa veriyoruz yaza fitiz insallah![]()
yaza fitiz diyince içim kıpır kıpır oluyor :):) bir de bugün iş görüşmesine gittim ve olumlu oldu. Yarın başlıyorm. Sevindirikimm :)Tabi ki fitiz![]()
Kimse girmemis demek ki.Kimsenin kimseyı umursadıgı yok valla bu forumda tenezzül edip bi şey yazan yok herkes kendi dedgını biliyo ancaa
Menum:
Sabah
Marul
Domates
Salatalik
Limon ve tuzdan olusan koca bir kase salata
Ara
Yesilcay
Aksam
2 catal sucuklu yumurta. Cok guzel koktu dayanamadim malesef. Aslinda cok bayilan biri de degilim ama diyet psikolojisinin gozu kör olsun
Ayni sekilde salata
Su 2 litre olacak
Spor 1 saat yuruyus.
Bu 5te 5 diyetinin et gununde sucuk yenir mi ki![]()