Hergün Mesai

arkadasım kusura bakmada ben senin psikolojık destek almanı dusunuyorum cunku bu cocugu kacıracaksın haberin ola

sen dert mi ariyosun sorun mu anlamadim?
tum bunlarda ne var onu da anlamadim??
nesini dert ettin simdi bu durumlarin?

hmmm.. kuruntu etmis olabilirsin.. ilk kezmi böyle mesailer cogaliyor ?
sen böyle kuruntuya düsünce, benimde aklima biseyler geldi...

2 gündür mesai de acaba o kızları gözetlemek için mi kalıyo?
yok yok kesin bir şey var yaa kızlarda güzel mii acaba... neler karıştırıyolar orda kim bilir.
mini etek de giyiyo olabilirler tabii...

arkadaşım sen bi doktora görünsene psikolojin iyi değil..
sevgiline güvenmeyi de öğren

bence sevgiline bu kadar odaklanma ya yapcak olan adam burnunun dibinde de yapıyor istediğin kadar kıllan bişi varsa da yoksa da bilemezsin ama bu gidişle sen ruh sağlığından olcaksın benden söylemesi

Yaa ben 15 gün üstüste her gece mesai yaptığımı bilirim, bu durumda eşimin psikopata bağlaması gerekiyordu herhalde.
2 gece mesai yapmış, ne var bunda, ilgisi alakası sevgisi yerinde.
Yapmayın Allasen yaa... ondan sonra bu adamlar niye kaçıyo diyorsunuz.

Arkadaşlar benim bi iş yaşamım olmadı bugüne kadar. O yüzden bilemiyorum durumları. ıster istemez insan düşünüyo. Ama dün emin oldum herşeyden. ışte bir sizin başınızı ağrıttığımla kalıyorum. Onada artık kusuruma bakmayın.

mesaideyken sana cevap verebiliyor dimi, ayrıca veremeyebilirdesositososito
işyeri bu ne zaman ne olacağı belli olmaz kafana takacak bişey yoklmaz:
pisikopata bağlama olmayanı oldurursun benden demesibayanssulusmile
böyle şeylerde yapacak adam yapar zaten, engelleyemezsin
yapacaksa beni kaybeder daha ne olsun diceksinguclubacismile

sorun konu acman deil zaten devamlı kafanda bişiler kurgulaman gercekten saglıgından olmak üzeresin söyleyeyim

Canim bende eskiden senin gibiydim.. 1.5 yil olmustu ve hersey yolunda gitmesine ragmen yinede kafamda hertürlü sey kurup ona inaniyordum ve huzursuzluk cikariyordum.. kendime güvenim kalmadi.. onuda kendimide bogmay baslamistim.. huzursuzluklar cikmaya basladi.. artik ikimizde mutlu deildik.. ve kendi sonumu kendim hazirladim gibi oldu.. kismet deilmis diyorum biyandan.. kendimi cok düzeltmeye calistim ve bunu ancak o hayatimdan cikinca yapabildim.. kendine ceki düzen ver canim.. negativ düsüncelere odaklanma yoksa zincirleme gelir hersey ardindan.. böyle durumlarda dua et ve icini ferah tut derim.. en önemliside sevgiline güven.. kaybedicek biseyin olmaz..

Ne olabileceğini düşünüyorsun ?

+

İlgisi hep aynı mı yoksa fazlalaşma artma var mı ?

Canım yine ben kendimi onun gözünde toparlamış durumdayım. Bir saygı ortamı oluşturduk en azından ama işte arada böyle şeyler aklımı kurcalıyor. Şüphelendiğimi ona belli etmemeye çalışıyorum en azından. Ama dediğim gibi ilgisinde biraz artma var. Herşey tam istediğim gibi olduğu için korkuyorum snaki. Altından bişe çıkacak diye.

bacım aynı senin gibiydim artık düzelmem gerektiğinin farkındaydım..
4 sene çıktık adama bi türlü güvenmedim bunalttım,özgüvenim kalmadı artık...kaydirigubbakcemile
sonunda o da bunaladı ve bitti...hala sevdiğini biliyorum ama bana güvenmediği için sonuç ayrılık...paranoyaklık kötü bir durum ya hala yapıyorum tuhaf bi durum arkadşım msnde mesala kapatıyorum uyucam diyor,sonra takip ediyorum uyudumu diye...ki bu normal kız arkadaşım,erkek arkdşm bile değil tamamen takıntı bu yadelikafadulden...4 sene önce böyle değildim ya bu ilişkimde iyice zıvanadan çıktım sadece kendimize zarar veriyoruz cnm,olan bize oluyor kafaya takmaktan..şimdi daha mutluyum sanki takmıyorum dertlerimi,sorunlarımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…