- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar
Takip ediyorum cok iyi gidiyorsunuz.
Bende bi gunlukte basladim ,2 haftada 72.6 dan 70.7 ye dustum. Gunlukte paylasim olmuyor kendimi yalniz hissettim ve cok iradeli giderken bu motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. Araniza alir misiniz![]()
Tabi canımilk Sayfa bilgileri lutfen.
Iyi gidiyosun canim maşallah.Iyi aksamlar:) dun sabahtan aksama kadar okulda oldugum icin sporumu ve yediklerimi yazamadim.
Bugununkini yaziyorum :
sabah kepek ekmek sandevic
ogle kepek sandevic
aksam kraker kuru fasulye ve iki kasik yogurt
sporun resmini koyamiyorum sarjim bitti :)
Tabi canım devamli olursa çok iyi olur..Merhaba tatlı bebekler!
Ben de katılabilir miyimmmm?
27 yaş. 1.68 boy, 95-96 kilo. 107'ye kadar çıkmıştım, düştüm. Hedefim Ocak'a kadar 90 olmak. Yaza kadar 60-65 olmak. Ve yaz sonuna kadar da 56-58 olmak....
Fakat aşırı kısıtlı beslenmekten çabuk bıkıp dozuttuğum için ben, kalori hesabına dayalı (ve tabii fast food ve tatlı tüketmeyerek) bir beslenme deneyeceğim....
Bugün dışarıda kahvaltı yapma durumundaydım ve reçel bal tereyağ her şeyden yedim... Fakat sonrasında sadece bir avuç light ton balığı yedim ekmeksiz, birazdan da meyve....
![]()
Hoşgeldiniz arkadaşlar bir elin nesi var iki elin sesi var demişleerrr
Sabah 1bardak sūt ve gevrek 1kase
Ara 12.00 3çicek çiğ karnibahar
Öğlen 15.00 1būyūk kurabiye
Aksam 18.00 2 buharda pişmiş patates cok az tuzlu pulbiberli 1kasik biberdolmadan 2 lokma ekmek
Ara 1ısırık kek 2tane kurukayisi rezene çayi 1yeşil elma
Gūya elma diyeti yapiyorum
Oturukende kocam bana sormadan benim icin 1tatli k. Yağda tuzsuz mısır patlatmış ondan yedim 1būyūk kase
ilkkkcim reglim bugun yarin gelecek oyuzden azda olsa tatlilardan yiyorum yoksa cok mutsuz oluyorum ve hayalimde geziyolar![]()