Kizlar dun aksam yemegini yememistim. Daha dogrusu ogleni 4.30 da yiyince bidaha aksam yemedim. Gecede 2 ye geliyodu yattigimda amaa nasil aciktim oluyorumm. Canim neler istedi en cokta tatli

Bide instagramda bi kadin var yemek tarifi paylasiyor ama harika seyler yapiyor. Onlarada baktikca oldum resmen. Kek ve hamurisi sevmeyen ben nasil ozendim..

Dayandim dayandim sonra yarım domates yedim o bile kebap gibi geldi
Sabahta bulantiyla kalktim. Hasta oldum cok bitkinim. Ilac aldim acildim biraz ve kahvalti yaptim
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 catalin ucuyla peynir
1 dilim cavdar
Cay
Buaksamda amneme gececez ve 2 gun kalacam. Diyet yaptigimdan beri 1 ay oldu gormediler beni bakalim farkedeceklermi

Toplamda 8kg verdim. Ara vermistim 74 e yakindim basladigimda 5 hafta oldu. 5.5 kg verdim mucize gibi geliyor bana sanki hic 77 kilo olmadim
Diyet yaptigimi herkese soyledimki yemeyim ve sorduklarinda verdim diyebileyim diye daha cok gaza geliyorum.ben bekarken 39 kg idim ve ailem hep zayif,annem 40 kilo ablamda 50 yoktur. Kardesim asiri zayif erkek ama icine pijama giyer bacaklari kalin dursun diye

Onlarda yemek yemeye utaniyorum zaten isin icine diyetimde girince ve ablamlarin destegiyle basladim eminimki haftasonu 1 kilo veririm

uzun oldu yaw