Sagol cnm ben ,kizim ve oglum ucumuzdede var malesef. Sukurki kronik degil...
Senin kilonu merak ettimde biz ayni boydayiz ve sen benim hedef kilomdasin. Aslinda ilk kilom 60 ,devam edebilirsem memnun olmazsam 57 istiyorum.
Ben 39 kilodan bu hale geldimde hatirladigim bana yakisan 57. Diyetisyende oyle demisti...
Simdi merak ettigim sen nasil duruyosun yaa .. memnun degilsinki kilo vermek istiyosun. Canm sıkildi simdi... cunku ben su halime bakiyorum bi 8 kilo daha versem olur diyordum ama daha yolum uzun galiba..
Benim farkim cok oldugu icin
Azimliyim bence. Birde kilo vermem zordur oyle duzenli veremedim hic. Olk kez vermeye basladigim icin birakmaya cekiniyorum ..
Senin versen versen 3 -4kilo fazlan vardir nasilsa veririm mantigi engelliyor iste.
member: 558972"]Sagol cnm ben ,kizim ve oglum ucumuzdede var malesef. Sukurki kronik degil...
Senin kilonu merak ettimde biz ayni boydayiz ve sen benim hedef kilomdasin. Aslinda ilk kilom 60 ,devam edebilirsem memnun olmazsam 57 istiyorum.
Ben 39 kilodan bu hale geldimde hatirladigim bana yakisan 57. Diyetisyende oyle demisti...
Simdi merak ettigim sen nasil duruyosun yaa .. memnun degilsinki kilo vermek istiyosun. Canm sıkildi simdi... cunku ben su halime bakiyorum bi 8 kilo daha versem olur diyordum ama daha yolum uzun galiba..
Benim farkim cok oldugu icin
Azimliyim bence. Birde kilo vermem zordur oyle duzenli veremedim hic. Olk kez vermeye basladigim icin birakmaya cekiniyorum ..
Senin versen versen 3 -4kilo fazlan vardir nasilsa veririm mantigi engelliyor iste.[/QUOTE]
Canim beni dışardan gören zayif diyor çūnkū basenlerimi ve popomu kapatacak şekilde giyiniyorum.banada en cok yakişan kilo 56 57 oyūzden 61de hic rahat değilim.benim kilolarim popo basende birazdaha fazla vūcuduma göre ve bende alışık oldugum kiloya geri dönmek istedigim icin rahatsizim yoksa 67 68lerden 60a indiğimde gayet gūzeldim iltifatlar aliyodum sonra oda fazla geldi bana karnim daha dūz istedim ve verdim çabalayarak.
Karamsar olma eminim 69ta fistik gibi gozukceksin ve eşinde daha zayiflana diycek:)
Ama halaa memnun olmazsan 2 3kg daha verirsin.sonucta okadar vermissin.
Ama önce hedefine odaklan 60la fistik gibi olcam de.
Benimde kilom az diye beyin odaklanamiyor işte ama şimdi daha basitleştirdim kafamda oda şuan benim için en ön sırada 60în altına dūşmek ilk hedefim.inş. sonrasıda gelr kendiliğinden.buara 69dūşmek kolatda kilom biraz sabitlendigi icin 60ta takili kalcağimi biliyorum ama inat etmeliyim