- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
- #1.681
Ozaman istediginde verebiliyosun bozma moralini devam. Benim bastaki hedefim 17 kiloydu simdiyse 6 kilo seninde yolun az kaldi benim gibi devam canmÇok sağolun kızlar iyki varsınız
Canim ya ben 6 7yil önce verdim çok kilo.şimdi sadece 62kg dan beri burdayım .toplamda yaklaşık 4kg verdim sizlerle ayy çok şūkūr.
Yarindan itibarende karatayi birakip normal diyete geçicem oda olmadi isveci bi kac gūnlūgūne yapcam bende.
Aslinda karatay diyeti tam bana göre ama tatlısızlık canımı sıkıyodu.sonra aliştim derken kilom durdu.şoktan sonra yine geldi tatlım.
Herşey zayiflamak için
Sanada bravo valla 66dasin
Evet yaziyoruz zayiflama topicleri boyle oluyor ...hani yedigin ictihin senin olsun derlerya bizde tamtersi haha ☺☺☺☺☺selam her isteyen ne yediğini yazabiliyor mu bu topiğe :)
gayet guzel peki kendini anlat kimsin kimlerdensin ☺Tamam o zaman bugün yediklerimi yazayım :)
Sabah 7 de eşime tost yapmak için kalktığım için yaklaşık 3 dilim kaşar yedim
Uyudum tekrar öğlen kalktımkahvaltılık yedim 8-9 zeytin 1 ince dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek yedim
Az öncede 1 kase pırasa yedim
Bugün en fazla 1 elma yerim o da kesin değil şu an tatlı krizime bağlıŞimdilik bu kadar
![]()