Hergun supriz yapan erkek

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan

içiniz rahat edecekse şu kadarını söyleyeyim. benim işyerinde bir arkadaşım kocasının adıyla kendine çiçek gönderirdi haftada bir kez, sonra da şaşırmış numarası yapardı.
eşiniz size sadıksa takmayın çiçeği böceği bence.
elbette ilgi ve jest istersiniz hakkınız ama bizde erkek modeli böyle.

içiniz rahat edecekse şu kadarını söyleyeyim. benim işyerinde bir arkadaşım kocasının adıyla kendine çiçek gönderirdi haftada bir kez, sonra da şaşırmış numarası yapardı.
eşiniz size sadıksa takmayın çiçeği böceği bence.
elbette ilgi ve jest istersiniz hakkınız ama bizde erkek modeli böyle.
:) hadi canım.hahahhaha çok güldüm ....
kendini ne güzel kandırıyormuş ve eğleniyormuş arkadaşınız....

Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan

boşver böle şeyleri bence.
unfortunate_angel a katılıyorum sadıksa sizi seviyorsa gerisi önemli değil.

Çiçekten hoşlanmam alıncada kızıyorum.
Ama çikolata pasta sürekli alır çok daha mutlu olurum.
Ottan böcekten banane :)
O süpriz dediklerin çoğu kadın baskısı.
Arkadaşım tektaş tektaş tutturdu eşide baktı susmuyo aldı.
Sonra neoldu ayy canım kocişin nealdı düşünmesi yeterdi diye aklı sıra başkalarına hava yaptı

:) hadi canım.hahahhaha çok güldüm ....
kendini ne güzel kandırıyormuş ve eğleniyormuş arkadaşınız....

vallahi bizi kandırdı kendi eğlendi bence.
çok fazla dışarıya oynuyoruz, günümüz insanının sıkıntısı bu.
eşimle aram iyi olsun işyerime çiçek gelmese de olur ve hatta gelmesin nazar olur Allah korusun.

Yaaa eşim bir kere evlilik yıldönümünde işyerine çiçek yollamıştı, uzaktık ve hamileydim, neyse utana sıkıla gidip güvenlikten alıp akşam servise binmiştim. Herkes bana bakıyordu.

Bırak almasın o çiçeklere yazık solup gidecek, solan bişeye para vereceğine parayı bana versin. Çiçeğe ne paralar gidiyor arkadaş :KK57:

İstisnalar olabilir tabiki.. Ama erkeklerin geneli, anlamaz bu surpriz isinden.. Bak mesela kendi kocamdan ornek veriyim.. dogum gunume bi hafta kala falan, gozle gorulur bi degisiklik olur esimde.. Evden cikmayi sevmeyen adam, hadi su alisveris merkezine gidelim, hadi su magazaya girelim demeye baslar.. Gireriz, canim sence hangi renk daha hos, daha guzel sence falan der, bnde fikrimi soylerim.. Yesil derim mesela.. Bir, renk tercihi cepte :) farkli farkli mekanlarda sinsi sinsi arastirmaya devam eder.. Evde der ki mesela, hep pantolon giyiyosun, elbiseyi sevmiyo musun? Niye hic elbise giymiyosun der? Bnde plAnini bozmam severim elbiseyi soyle ucus ucus sifon bi elbisem olsa giyerim mesela derim.. Bunu duyunca bi keyiflenir.. Hediye cepte cunku plan basari ile isledi.. Ve bombaaa.. O ozel gunde ne hediye almis dersiniz, yeşil sifon bi elbise :) bnde hic caktirmam.. Aaa tam istedigim renk, tam istedigim bi model derim :) o da bana caktirmadan sevecegim bi hediye almis olmanin mutlulugu ile dolasir etrafta

benim herifcan hergun suprız yapmaz
yapsa sıkılırım heralde level atlaması lazım her seferınde memnun edebılmek ıcın
bukezde hıc bıseyden yetınemez memnun olamaz olurum
yanı uzun vadede mutsuz eder
her gordugunuze ınanmayın dısarda bız mutluyuz pozu verenlere evde kımbılır ne yasıyolardır
sevıyorum dıye cikolata alıp gelmesı bana yetıyor sahsen :KK68:
bıde bız anlasma yaptık senede 1 kere sadece evlılık yıl donumumuzu kutlıcaz okadar
dogum gunuymus sevgılıler gunuymus yılbasıymıs bılmemneymıs nerdeyse 3 ayda bı kutlamak gerekıyor :D

benim herifcan hergun suprız yapmaz
yapsa sıkılırım heralde level atlaması lazım her seferınde memnun edebılmek ıcın
bukezde hıc bıseyden yetınemez memnun olamaz olurum
yanı uzun vadede mutsuz eder
her gordugunuze ınanmayın dısarda bız mutluyuz pozu verenlere evde kımbılır ne yasıyolardır
sevıyorum dıye cikolata alıp gelmesı bana yetıyor sahsen :KK68:
bıde bız anlasma yaptık senede 1 kere sadece evlılık yıl donumumuzu kutlıcaz okadar
dogum gunuymus sevgılıler gunuymus yılbasıymıs bılmemneymıs nerdeyse 3 ayda bı kutlamak gerekıyor :KK70:
İstisnalar olabilir tabiki.. Ama erkeklerin geneli, anlamaz bu surpriz isinden.. Bak mesela kendi kocamdan ornek veriyim.. dogum gunume bi hafta kala falan, gozle gorulur bi degisiklik olur esimde.. Evden cikmayi sevmeyen adam, hadi su alisveris merkezine gidelim, hadi su magazaya girelim demeye baslar.. Gireriz, canim sence hangi renk daha hos, daha guzel sence falan der, bnde fikrimi soylerim.. Yesil derim mesela.. Bir, renk tercihi cepte :) farkli farkli mekanlarda sinsi sinsi arastirmaya devam eder.. Evde der ki mesela, hep pantolon giyiyosun, elbiseyi sevmiyo musun? Niye hic elbise giymiyosun der? Bnde plAnini bozmam severim elbiseyi soyle ucus ucus sifon bi elbisem olsa giyerim mesela derim.. Bunu duyunca bi keyiflenir.. Hediye cepte cunku plan basari ile isledi.. Ve bombaaa.. O ozel gunde ne hediye almis dersiniz, yeşil sifon bi elbise :) bnde hic caktirmam.. Aaa tam istedigim renk, tam istedigim bi model derim :) o da bana caktirmadan sevecegim bi hediye almis olmanin mutlulugu ile dolasir etrafta
her gün hediye her gün çiçek olsa geçincek paramız kalmaz yahu :)
Valla kizlar var oyle biri instagram hesabinida gordum kizin kendisinin yaptigini pek sanmiyorum bakiniz mesela nazli yilmaz instada aratin nasil bi ask diye hayran kalmiyo degil insan

Hergun surpriz yapan kadin olamayacagindan,hergun surpriz yapan erkek hic olmaz:KK48:
Ara sira surpriz yapsin,bi cicek alsin falan ama oyle ha bire de surpriz mi yapilir allah askiniza?
Birde sosyal medyada gorduklerinize hiic inanmayin.Benim tanidigim bircok cift var aralari oldukca limoni, sosyal hesaolarinda cifte kumru gorunen.
Allah iyisini ahlaklisini verdin gerisi bos..

Her gün olmasa da eşim hediyeler süprizler çiçek fln yapar tabi biraz da bu durum maddiyatla alakalı diye düşünüyorum.
Eminim eşimin eli daha rahat olsa daha çok yapar.
Biraz insanın içinde olacak

Her gün olmasa da eşim hediyeler süprizler çiçek fln yapar tabi biraz da bu durum maddiyatla alakalı diye düşünüyorum.
Eminim eşimin eli daha rahat olsa daha çok yapar.
Biraz insanın içinde olacak
Sanslisiniz o zaman bizde maddi acidan hicbi sorun yok ama adam bildiginiz odun ustelik ben maddiyat beklemem tamam sosyal medyadakileri. Hepsi maddiyata bagli benim icin esim birakin o pahali cicekleri bahceden bi ot koparsa mutlu olurum valla benim icin derim ya beni dusunmus yani biz kucucuk seylerle mutlu olabilen varliklariz

Back
X