- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan
Öyle olanlardan gösteriş merakın eksik. Sen kocanın BİMden aldığı yumurtayı bile instagramda "kocişim yine hediye aldıığğğ kelp kelp kelp" diye paylaşsan senin kocana da imrenirler.
Bana hiç samimi gelmiyor öyle habire sürpriz sürpriz. Evli değilken anne babamıza kardeşimize habire sürpriz yapıyor muyduk sanki?