Hergun supriz yapan erkek

Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan

Öyle olanlardan gösteriş merakın eksik. Sen kocanın BİMden aldığı yumurtayı bile instagramda "kocişim yine hediye aldıığğğ kelp kelp kelp" diye paylaşsan senin kocana da imrenirler.
Bana hiç samimi gelmiyor öyle habire sürpriz sürpriz. Evli değilken anne babamıza kardeşimize habire sürpriz yapıyor muyduk sanki?

Bakıyorum da herkes yalan,senaryo,hayal vs." demiş.
Gerçekten hiç mi etrafınızda eşine hediyeler,çiçekler getiren erkek yok?
Haftada 2 defa çiçek alan, arada takı,çikolata hediye eden erkek gerçekten sadece izlediğiniz filmlerde mi var ki?

Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan
Ay nasil anladiniz :D

Benim eşim de öyle çok büyük sürprizler yapmaz.bazen bi çikolata alır,bazen tak dışarıya çıkalım der ama öyle çiçekle falan özel günler dışında hiç uğraşmaz.
(hatta geçen sene nişanlılık yıldönümünde çiçek aldı da şok oldum,burda konu açmıştım :KK53::KK53:)

hep böyle ig.den,face.den gördüklerimden imrenip ara ara adama demediğimi bırakmıyordum,ne kocalar var diye.geçenlerde eşimin kuzenine gittik,biz gitmeden 1 hafta öncesi de kocası arkadaşlarıyla buna evde sürpriz yapmıştı,ben de face.den görüp,eşime demediğimi bırakmamıştım.4 senelik evliyiz bi kere şöyle sürpriz yapmadın,bak daha sene olmadı ne sürprizler yapıyorlar öğren öğren dedim.

neyse biz bunların evine gittik,adam o kadar kaba ki anlatamam. kızcağıza hiç yardım etmedi ,ufak tefek şeyler için kızı küçük düşürdü,sen ne anlarsın,senin bileceğin şeyler değil onlar vs vs.d
kız çeyizine bulaşık mak.alamamıştı. evlendikten sonra eve katkım olsun,eksiklerimi de alırım diye çalışmaya başladı.evleneli 8 ay oldu borçları falan bitmiş ama adam kıza bulaşık mak. aldırmıyormuş hala. fuzuli masraf,ne gerek var diyormuş.ee yeni gelin malum geleni gideni bitmiyor,sabah 8 akşam 8 çalışıyor ama kız ufacık mutfakta elde bulaşık yıkıyor.ayy daha sayamayacağım birsürü şey..

uzuuuuun lafın kısası bende senin gibiydim ta ki geçen hafta bu olaylara şahit olana kadar. şimdi anladım ki asıl olan huzur.Allah'ıma bin şükür bende eşimle huzurluyum,artık benim için gerisi tamamen teferruat

upload_2015-9-10_17-8-59.webp

bir de böyle bir şey gördüm o olaydan sonra,cuk oturdu.

benim adam da sürpriz denen şeylerden anlamaz
bazen söylenirim çiçek böcek diye ben ota para vermem der gider tatlı alır gelir :D
en son doğum günümde hediye almıştı şok geçirmiştim oğluşum da baba bunu alana kadar pasta alaydın ya demişti kuzum :D :D :D ama hediyesi de güzeldi.

Hediyeyi, sürprizi bi' kenara koyalım ben evlenme teklifi bile almadım. :)
Gerçi özel günleri atlamaz hakkını yemeyelim.

sende ben gibi evlenme teklif etmeden beni istemeye gelmeyin diyiverseydin :KK70: :KK70:
Dedim, demez miyim...
Bakarız hatun, dedi. :) Eş durumu tayini sebebiyle düğünden 6 ay önce nikahımız olunca kaldı tabii öyle. :)
Şimdi ara ara "evlenme bile teklif etmedim sana, cazibeme kapılıp geldin buralara" diye sinir eder beni. :)

Benim eşim çiçeği sadece özel günlerde alır. Bende sevmem hiç zaten. Ama hergün eve gelirken bişeyler alır bana.en son saat almıştı ,bazen parfüm. Ama muhakkak en sevdiğim cikolatayi her aksam getirir. Kahveyi çok seviyorum kahve çeşitleri alır mesela.caydanligimi yakmistim caydanlık almıştı. Baharatlik istiyordum onu getirmişti. Duvara resimlerimizi koyalim diye tablo almış. Çamaşır sermeyi sevmiyorum diye kurutma makinası. Her akşam gezdirir yemeğe sık sık çıkarır. Özel günleri atlamaz eve küçük notlar bırakır. Ben şanslı olanlardanim bence.eşim süper bu konuda.ayrıca tüm özel ihtiyaçlarımı zorla aldırır istemesemde .yani böyle erkekler hala var.daha aklıma gelmiyor mesela çocuklara bakar evde bana yardım eder.sadece çiçekle olmaz özünde olacak hep hoş tutacak

Ya o zaman çok mantıklı geliyor biliyor musun:D
Ne alacağımı bilemiyordum, zerre fikrim yoktu. Senelerdir hediye ala ala fikir tükendi, bari dedim para vereyim de bir ihtiyacını karşılasın:D Ciddi ciddi çok hoş bir şey yaptığımı düşünerek verdim parayı ama pek hoş bir tepkiyle karşılaşmadım:KK70:

Para verme konusuna bende çok güldüm.. Wc ye rulo kısmına bırakırım biri elime hediye için para verse :) :)

Çeyrek alıp yakasına taksaydınız. Erkekler bazen hak ediyor :)

Bu durumlarda en iyi yol hediye çeki almak galiba. Gidip alacağı mağazada da ufak bir sürpriz hazırlanabilir..
Şimdi aklıma böyle birşey geldi. :)

Öyle şeyler film lerde dizilerde olur hergün olmaz ama arada yani alsa evet haklısınız derim

Biran dedim oha sevgilisi her gun hediye mi aliyomuuss :KK57: neyseki ruyaymis :D :D :D

Bence bekleme.hiç cünkü yapmadığı zaman daha çok alınırsın.. Erkekler odun gelmiş odun gidecekler ama istersen yüzüne vur utansın hoş hiç alınıp utanmazlarda :) en iyisi durumu kabullenmek öyle kabul et.yoksa sen üzülürüm bekleyip olmadığı zaman.. Sen yapıyosan süpriz hediye vs sende yapma bide onu dene :)

Back
X