Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

Akbulutj

Beyaz ♥
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
876
1.323
158
Selam bayanlar hergün tartıLip gün boyu yedikerim saat 19 da paylaşıcam böylece motive olup 10 kilo vermeyi planlıyorum inş katilmak isteyenler buyursun gelsin haftalik olay bana uymuyor bir yerde kopuyorum nedense yedikleri mi günlük yazmakta olumlu sonuç veriyor haydi hayırlısı

Evet kızlar tablo hazır.
Motive olmak için ismini yazdırmak isteyenleri davet ediyorum.
Her gün sabah aç karnı tartılıp 12ye kadar bildirirseniz isminizi tabloya ekleyebilirim.Menünüzüde paylaşırsanız iyi olur.

Son düzenleme:
Geçen hafta 70.8 dim bir haftada ne oldu da kilo aldım anlamadım görelim bakalım kendime meydan okuyorum

1.5 yıl önce doğum yaptım 1 yıl icinde 75kilo olan dogum öncesi kilom a geri döndüm an cak daha önceden var olan ve sanırım üzerime yapısı olan kiloları vermem hiç kolay olmayacak

Selam lavanta az önce seni okuyordum a benim gibi biri varmış dedim o zaman karşılıklı yazısı motive olalım haydi

Aksama azaldı menu geliyor en zor olanı sabaha kadar dayan mak

AkbulutjBeyaz ♥Üye
Sabah
2 dl tt ekmek
1 has yum.
1 tk bal
az peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
ara
şekersiz Nescafe
1 küçük parça cezerye
1 kaseErciyes çorbası
lahana kavurması az
1 kase yogurt
1 dl TT ekmek
ara
Yeşilçay
bir küçük parça kabak tatlısı
akşam
balık buğulama
2 dl çavdar ekmegi
bol salata
bir kucuk dilim kabak tatlısı
10 yeşil çay içerim ama neck şey yemesin yazınca anladım sporda yapamayinca spnuc aşikar

Evet spor yapamadığım için hiç gitmiyor 15 gün önce öyle değildi vücut direnç gösteriyor herhalde haftaya sporada vakit ayrıca inş.

20 ocak
sabah
1 dl CAV. Ekmek
1/2 has. Yum.
1 CK. Bal
3 zetin
Ara
yesil çay
4 badem
öğle
5 yk lahana kavurması
1 kase yogurt
1 dl.CAV. ekmek
ara
1/2 kepekli galeta
akşam
5 köfte
1 dl kepekli ekmek
1 kase salata
kola zero
gece 1 Nescafe içerim bakalım sabah hayrola

O zaman arkadaşım sen de hergün sabah kilo paylaşımı yap bu topiki kullanabilirsin aksamlari yedikleri ni yazmakta ise yarıyor sabah ola hayrola şimdi uyku vakti midem kaz iniyor ama aç uyumaya alıştım bir sure sonra midemde alisir diyee bekliyprum herkese iyi geceler

günaydın;ben varım canım ,bende her gün tartılanlardanım
ben de günde 10 kez tartılanlardanım. 65 kilo değilim. 64.9 kiloyum lütfen dikkat:) kahvaltı: 2 dilim ligth ekmek arasına 1 dilim peynır ve maydanoz işte bu kadar.

Malesef sadece düne göre 100 g gitmiş 71.3 ama oldun bırakmam devam bende 60 görme
ezsem neyim hadi bayanlar sizde bu sabah kaç kilo geldiniz yazın akşam menunuzude yazın kilo takip taplosuda hazırlamak merak etmeyin kendinizi kontrol edeceğiniz bir durum olacak yani katılan herkese yarar inş.

canım kilo tablosunu hazırla beni de yaz. sabah: 64.9 geldim. akşam: 2 dilim ligth ekmek salata yoğurt 1 tanede karnıyarık yiyecem. yatarkende süt içiyorum hep. 1 ay sonra 55 olacam:))

Evet kızlar tablo hazır.
Motive olmak için ismini yazdırmak isteyenleri davet ediyorum.
Her gün sabah aç karnı tartılıp 12ye kadar bildirirseniz isminizi tabloya ekleyebilirim.Menünüzüde paylaşırsanız iyi olur.

Bol ve sağlıklı kilolar vermek dileğiyle.

Hoş geldin mandebula tabloya ismini ekledim günlük kilo bildirimini unutma başarıcaz inan hedef kilonun ve boyunda eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…