Hergün tartılalım menu paylaşalım yarısalım ve zayıflayalım varmısınız

21Ocakmenu
Sabah.1 dl tt ekmek az peynir 5 zeytin
Ara .yesil çay 5 badem 5 kuru üzüm
öğle 3 köfte 2 dl tt ekmek çay
ara .Nescafe 2 si birarada
akşam. 1 dl tt ekmek 2 Bagettavuk ayran

Sabah tartılıp ismini yazdırmak isteyen bayanlar n
bildirimde bulunabilirsiniz

22 Ocak
sabah 1/2 has yum.az peynir 5 zeytin 1 dl tt ekmek 1 CK bal çay
ara
2 si bir arada 5 badem 3 kuru üzüm
öğle
3 köfte 2 dl tt ekmek ayran
ara yok uyudum
akşam
sebze kavurma 1 kase yogurt 1 dl tt ekmek
2 adet hurma
sabah 70.8 geldim bu benim son 5 yıldaki en küçük kilo rakamım kırılma noktası ama tam 1 aydır yerinde sayıyorum daha önce aynı yediklerimi 2 ayda 7 kilo vermistim

Hoş geldin mandebula tabloya ismini ekledim günlük kilo bildirimini unutma başarıcaz inan hedef kilonun ve boyunda eklermisin
boy : 1.63 kilo :64.8 hedef: 55

olacak olacak umudunu kaybetme

71.0 sabah aç karnına 2 ileri bir geri fakat hergün tartilmadinmi sonucu bunu bildikten sonra cok onemli değil full motivasyon devam

sabah kahvaltı
domates
biber
peynir
1 dilim ekmek
az tereyağ

23 Ocak
sabah
1 dl tt ekmek 1 has yum.1 çok bal.az peynir
ara
5 badem 2 kuru üzüm Nescafe şekersiz
öğle
1 küçük kepekli peynirli sandviç çay şekersiz
ara
2 kare bitter
akşam
1 salam kepekli sandviç kola zero sb
ara
1 dl börek
bol karbonhidrat oldu acak evde yemek yoktu bugün böyle oldu yarın telafi ederim inş.

akşam : iki dilim light ekmek salata yoğurt. 8 kasık sebze yemeği yedim. yatarkende süt içecem. ertesi güne tok uyanmasımızı sağlıyomuş ki metebolizma yavaslamsın diye.

Kolay gelsin herkese :)
Bende her gün tartılan biri olarak başlığı görünce daldım içeri katılmak isterim aranıza bende.
Sabah tartıldım 67,5 yarında tartılıcam yine.
Bu arada diyete başlayalı iki gün oldu yarın yediklerimi de paylaşırım sizinle :)

Şeker yüklemişsin vücuduna az yemişsin ama şekerli yemişsin :) Diyetteyken evde bi tencere çorba olunca güzel oluyo tavsiyemdir :)

akşam çığ köfte 5 adet
salata
3 bardak ayran
3 kaşık ekşili köfte
ayran da abartılı içtim :)
ben ara öğün ve öğle yemeği yemiyorum bir ara karatay yaptım böyle daha az acikiyorum sanki bir yaptığım bir diyet yok ama kilolar gidecek artık motive oluyorum sayenizde :)

Şekerden cok bence karbonhidrat ağırlıklı bunun da farkındasin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…