Herhangi bir patronun hayatımı mahvedebilmesi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar selam
Ben bir konudan çok muzdaribim o da şu
Ben Türkiye’de avukattım sonra almanyaya geldim. Hem türkiyede hem de burda iş deneyimim oldu, ve ben her ikisinde de iş hayatından nefret ettim

Trdeyken çok uzun saatler çalıştırılıyordum patronum işkolikti ve hiç sevmiyordum kendisini sivri dilli bi adamdı. İstifa ettim.
Şimdi buraya geldim avukatlık yapmıyorum türkiye diplomam geçersiz. başka bir iş yapıyorum. avrupa mavrupa değilmiş olay demek ki olay benmişim çünkü burda da yöneticimden gıcık almaya başladım.

ARKADŞALAR BURAYI DÜZELTİYORUM ÇÜNKÜ HERKES YANLIŞ ANLAMIŞ. PZT GÜNÜ PASKALYA OLDUĞU İÇİN RESMİ TATİLDİ VE BEN BİLİYORDUM TATİL OLDUĞUNU. CUMA İSE TATİL DEĞİLDİ SADECE BAYRAMDI ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞIYORDU EV ARKADAŞLARIM DA İŞE GİTTİ. Birkaç tane olay yaşandı kısaca anlatayım burda bayram iken benim bayram olduğundan haberim yoktu ofise gittim o da niye geldin diye ters yaptı. Halbuki o gün geleceğimi daha önceden söylemiştim ve beni asla uyarmadı bayram o gün diye. O gün inanılmaz sinirimi bozan şeyler söyledi.

Bugün de gelip gönderdiği bir belgeye bakıp bakmadığımı sordu. Henüz şansım olmadı dedim resmen kafayı yedi sinirlendi oysaki bir proje üzerinde çalışıyorum haftalardır. Bana diyor ki seni meşgul tutmam lazım salak kadın sanki ben boş yapıyorum iş yerinde.

Ya ben birinin emri altında çalışmaya uygun değilim ya da bütün deliler beni buluyor. Kendimi çok başarısız ezik hissediyorum yine başaramadım bu işte de tutunamıycam diyip duruyorum kendime. Rüyalarıma giriyor kadın ya salamıyorum bu konuyu.

Başvurduğum diğer yerlerden de ret yiyorum sürekli. Resmen muhtacım kadına. Ki kabul edilsem bile yine patronumu sevemiycem diye çok korkuyorum.

Ne yapmalıyım lütfen yol gösterin

Son düzenleme:
Her şeye çok fazla takiliyorsunuz sanırım. Bu konuda psikolojik destek alabilirsiniz kendi başınıza başa çıkamayacaksanız.
İş hayatı böyledir. İnsanlar konuşur, size hakaret edilmedikçe ya da mobbing uygulanmadıkça bu kadar kafanıza takmaniza gerek yok bence.
Resmi tatillerde çalışmak yasaksa çalışmazsınız. Bence yaşadığınız yerin kurallarını da öğrenmeniz lazım.

Bulundugunuz ulkenin resmi bayramlarini bilmek için 40 yil yaşamaniz gerekmiyor. Bilerek size soylememis olabilir gelip geri donunce ders olsun diye. Bana normal geldi

Onun disinda iş detayinizi bilemiyorum belki kadin sinirlenmekte hakli belki değil. Ama her gittiginiz yerde herkes 4 4 luk olmayacak, kimse degil zaten.

ben de böyleyim. sivri dilliyim, politika yapamam, free lance yada home office’de daha basarılı oluyorum. kurallara gelemiyorum. bazı insanlar kendi işinde çalışmalı birilerinin yanında değil. kişilik tipin entj mi acaba? bu arada dogum tarihi yeri ve saatini atar mısın haritanı merak ettim

Saçmalamayın isterseniz neresi normal bunun. Çalışanınız ülkenize kültürünüze yabancı size cuma günü geleceğim diyor siz tamam diyorsunuz ve içinizden ohhh ne güzel ders olur diyorsunuz. Bu mu normal? İyi ki işveren değilsiniz o zaman.

Kaldı ki, o gün bayram olmakla birlikte ev arkadaşım falan da işe gitti. Özel sektörün çoğu çalışıyordu kamu çalışmıyordu.

Ben yeniyim burda bütün özel günlerini bilmemem normal. Kendisi türkiyede olsaydı 23 nisanı bilecek miydi acaba merak ediyorum.

Benim oglaninkini atayım ona bak çok merak ediyorum bu harita isini

24 nisan 1998 03.55
Kişilik tipimi hiç çözmedim bir bakayım hemen

Ben kisa sureli kalacagim ulkenin bile resmi tatillerine şöyle bir göz atiyorum en azindan bana yakin tarihli olanlara.
Hatta yakin zamanda orada bulunmayacagim halde o ulkeyle ilgili, veya o ulkedeki sehirle ilgili takip ettigim sayfalardan dolayi hala ne zaman bayramlari varsa goruyorum unutsam bile. Resmi bayram bilmek kadar büyük bir olay değil gibi geliyor o yuzden bana.

Resmi olmayan geleneksel/kulturel bir şey kutlanan bir şey olsa bilmemeniz normal olurdu. çok sinirlisiniz.

Çok merak iyi bişey değil ama ben çok merak ettim
Nasıl bakılıyor buna bende bakayım

Valla konu sahibesi kızma ama ben senin yazma biçiminden senin fazla laıngan olan taraf olduğunu düşündüm.

Türkiye'de kobbing var haklısın , ona bir şey diyemem. Birinci olayda kadının ters yaptığına emin misin mesela, niye geldin bugün tatil evine git demiş olmasın mesela?

Bence sen kafana takmışsın bu kadın kötü, bu patron öyle böyle diye. Bu şekilde ancka kendine dünyayı dar edersin. Öncelikle bu bakış açını toptan at kafandan, çok yanlış bir yerdesin şu an.

40 yıl yaşamanıza gerek yok ki yaşadığınız yerin özel günlerini bilmeniz gerek. Bu noktada siz hatalısınız. İnanılmaz sinirinizi bozan şeylerin ne olduğunu yazmadığınız için o noktada bir şey diyemiyorum. Bence siz çok fazla takıyorsunuz ve alıngansınız. Üslubunuzdan bile sinir akıyor. Hiçbir iş yeri hiçbir patron dört dörtlük değil, biraz umursamamayı öğrenmeniz lazım. Kimseyi geceleri rüyanıza girecek kadar umursamamalısınız

Paskalya bayramını mı diyorsun?

Bence çokta kafaya takılacak şeyler değil ya. Zamanla alışırsınız. Uyum süreci yaşıyor olabilirsiniz. Sonuç olarak Avrupa'dasınız imkanlarınız var. İlerleyen dönemlerde çok farklı işlerde yapabilirsiniz bence.

Örneğin ben size iki soru sordum , siz ilkini ignore ettiniz ve birini yanıtladınız . Eğer iletişim şekliniz bu yönde ise , mevcut yöneticinizle sorun yaşama ihtimaliniz yüksek olabilir. Yaptığınız iş her ne ise başka firma yok mu, oraya geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…