- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Açtığınız konulara ithafen acaba siz fazla abartiyo olabilri misiniz dusundunuz mu? Şimdi farkettim az önce ki konuda sizinmis. Garip.
Eksik okumadim bakin siz yazmissiniz bu sizin yorumunuz. Icinden ohh olsun gelsin demesi normal mi diuorsunuz? Oyle oldugunu dusunuyorsunuz.vardir ya hoca bana takti diyenler onlardansiniz bence
Papatyalar karışmış özür dilerimO zaman okuduğunuzu anlamıyorsunuz maalesef
Konu sahibesi bak, bence fazla alınıyorsun. Bu kafayla gidersen kendini kapı önüne koyduracaksın. Yazım biçimdeki sinir buraya kadar geliyor. O kadına da böyle davranıyorsan zaten yakında kendini kapı önünde bulursun. Yukarda başka iş arıyorum ama yok yazmışsın, elinde işin var ne güzel patrondu oydu buydu kendini doldurma konursun kapı önüne sonra da nasıl geçineceğinin derdinde düşsersin. İşim vardı kaybettim diye kafanı taşlara vurursun. Gerekirse bir terapistle görüş, bu şekilde ancak kendini fişekliyorsun.
"Kapının önüne konacağımı sanmıyorum çünkü ezik gibi okay sorry falan diyorum hemen. Ve inanılmaz pasifim."Kapının önüne konacağımı sanmıyorum çünkü ezik gibi okay sorry falan diyorum hemen. Ve inanılmaz pasifim. Diklenemiyorum kadına o an söylesem içimdekini atsam zaten kinlenip buraya gelip konu açmam.
Çok taktığımın farkındayım ve terapi de alıyorum zaten.
Bir de benim bu konuya fazladan üzülmemin sebebi başka bir kız daha var çalışan o istediği zaman geliyor istediği zaman gelmiyor kafası esiyor evden çalışıyor. Ona çok daha toleranslı davranıyor kadın. Mesela Türkiyeye gidicem diye 2 hafta evden istedim, haftaya konuşuruz yazmış. Abi her gün bilet fiyatları artıyor söyle işte evet mi hayır mı. Garip garip işler aman ya.
"Kapının önüne konacağımı sanmıyorum çünkü ezik gibi okay sorry falan diyorum hemen. Ve inanılmaz pasifim."
Bu davranisinin isveren icin iyi birsey oldugunu, pozitif karsilandigini mi dusunuyorsun? Tam aksine, fikrini dusunceni cat diye soyleyeceksin. Ama yasin daha cok genc, yasayip kendin goreceksin. Burada her ne desek antitez uretme asamasindasin su an.
Yasin 30 oldugunda lutfen bu yazdiklarini tekrar oku.
Kimsenin tezini curutmuyorum. Sinirli davranmak ayri, pasif olmak ayri. Pasif olmamak sinirli davranmak degil, hakkini aramak demek. Kavramlari karistirma.Siz benim değil MissCherry’nin tezini çürütmüş oluyorsunuz. O diyor kadına da böyle sinirli davranıyorsan kapının önüne konursun diye. Ben de sinirli davranmıyorum hatta pasifim diyorum.
Neyse ya.
Gönderdiği belgeyi yarım saat önce gönderdiyse haksız ama bir haftadır bakmıyorsanız çok haklı bence. Daha proaktif çalışmanız gerekiyordur bu durumda. Bayram kısmına yorum yapamayacağım kendi bayramlarına saygı duymadığınızı düşünmüş olabilir.Kızlar selam
Ben bir konudan çok muzdaribim o da şu
Ben Türkiye’de avukattım sonra almanyaya geldim. Hem türkiyede hem de burda iş deneyimim oldu, ve ben her ikisinde de iş hayatından nefret ettim
Trdeyken çok uzun saatler çalıştırılıyordum patronum işkolikti ve hiç sevmiyordum kendisini sivri dilli bi adamdı. İstifa ettim.
Şimdi buraya geldim avukatlık yapmıyorum türkiye diplomam geçersiz. başka bir iş yapıyorum. avrupa mavrupa değilmiş olay demek ki olay benmişim çünkü burda da yöneticimden gıcık almaya başladım.
ARKADŞALAR BURAYI DÜZELTİYORUM ÇÜNKÜ HERKES YANLIŞ ANLAMIŞ. PZT GÜNÜ PASKALYA OLDUĞU İÇİN RESMİ TATİLDİ VE BEN BİLİYORDUM TATİL OLDUĞUNU. CUMA İSE TATİL DEĞİLDİ SADECE BAYRAMDI ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞIYORDU EV ARKADAŞLARIM DA İŞE GİTTİ. Birkaç tane olay yaşandı kısaca anlatayım burda bayram iken benim bayram olduğundan haberim yoktu ofise gittim o da niye geldin diye ters yaptı. Halbuki o gün geleceğimi daha önceden söylemiştim ve beni asla uyarmadı bayram o gün diye. O gün inanılmaz sinirimi bozan şeyler söyledi.
Bugün de gelip gönderdiği bir belgeye bakıp bakmadığımı sordu. Henüz şansım olmadı dedim resmen kafayı yedi sinirlendi oysaki bir proje üzerinde çalışıyorum haftalardır. Bana diyor ki seni meşgul tutmam lazım salak kadın sanki ben boş yapıyorum iş yerinde.
Ya ben birinin emri altında çalışmaya uygun değilim ya da bütün deliler beni buluyor. Kendimi çok başarısız ezik hissediyorum yine başaramadım bu işte de tutunamıycam diyip duruyorum kendime. Rüyalarıma giriyor kadın ya salamıyorum bu konuyu.
Başvurduğum diğer yerlerden de ret yiyorum sürekli. Resmen muhtacım kadına. Ki kabul edilsem bile yine patronumu sevemiycem diye çok korkuyorum.
Ne yapmalıyım lütfen yol gösterin
Kimsenin tezini curutmuyorum. Sinirli davranmak ayri, pasif olmak ayri. Pasif olmamak sinirli davranmak degil, hakkini aramak demek. Kavramlari karistirma.
Ama bunun disinda cidden yok, sen bizlerin sozledigini duymaya anlamaya calismaya kapalisin. He yine de bir iyilik yapayim da uyarimi yapayim; Almanlar is ortami huzurunu bozani aninda kapi disari eder, bu da kulagina kupe olsun.
Gönderdiği belgeyi yarım saat önce gönderdiyse haksız ama bir haftadır bakmıyorsanız çok haklı bence. Daha proaktif çalışmanız gerekiyordur bu durumda. Bayram kısmına yorum yapamayacağım kendi bayramlarına saygı duymadığınızı düşünmüş olabilir.
Advocateben bakıp yazarım test burada ingilizce ama sanırım turkcesi de vardı çözün cok merak ettim kişilik tipinizi Free personality test | 16Personalities
sizinki yine iyiymiş benimki performasımı bile yapmadı düşünün yani o derecePart time çalışıyorum sadece haftada 2 gün
Onda da bir proje verdi üzerime onunla meşgul oluyorum. Kaldı ki gönderdiği belge dandik bir şey işin işleyişi ile alakası bile yok. Performansımı değerlendirme raporu gibi bir şey. Hakkımda iyi şeyler yazmış göndermiş. ilk gönderdiğinde şöyle bir göz ucuyla baktım önemli hiçbir şey yoktu. Salaklık bende ki dürüst olup tam zaman ayıramadım diyorum. Baktım de geç
ben bakıp yazarım test burada ingilizce ama sanırım turkcesi de vardı çözün cok merak ettim kişilik tipinizi Free personality test | 16Personalitie
Anladım performans değerlendirme raporu ki patrondan gelen benim için önemsiz olmazdı. Sorun patronlarınızın önemsediği şeyleri dikkate almamanız gibi görünüyor. Böyle bir durumda da evet hiçbir patron ya da yönetici ile anlaşamazsınız. Evet proje muhakkak çok önemlidir ancak iletişim de bir o kadar önemli.Part time çalışıyorum sadece haftada 2 gün
Onda da bir proje verdi üzerime onunla meşgul oluyorum. Kaldı ki gönderdiği belge dandik bir şey işin işleyişi ile alakası bile yok. Performansımı değerlendirme raporu gibi bir şey. Hakkımda iyi şeyler yazmış göndermiş. ilk gönderdiğinde şöyle bir göz ucuyla baktım önemli hiçbir şey yoktu. Salaklık bende ki dürüst olup tam zaman ayıramadım diyorum. Baktım de geç
Bende çoğu patronumdan gıcık alırım. Ama sürekli iş değiştirip yeni patronlar tanıdıkça sorunun bende olmadıgını anlamıştım. Yüzde 80 i pislikKızlar selam
Ben bir konudan çok muzdaribim o da şu
Ben Türkiye’de avukattım sonra almanyaya geldim. Hem türkiyede hem de burda iş deneyimim oldu, ve ben her ikisinde de iş hayatından nefret ettim
Trdeyken çok uzun saatler çalıştırılıyordum patronum işkolikti ve hiç sevmiyordum kendisini sivri dilli bi adamdı. İstifa ettim.
Şimdi buraya geldim avukatlık yapmıyorum türkiye diplomam geçersiz. başka bir iş yapıyorum. avrupa mavrupa değilmiş olay demek ki olay benmişim çünkü burda da yöneticimden gıcık almaya başladım.
ARKADŞALAR BURAYI DÜZELTİYORUM ÇÜNKÜ HERKES YANLIŞ ANLAMIŞ. PZT GÜNÜ PASKALYA OLDUĞU İÇİN RESMİ TATİLDİ VE BEN BİLİYORDUM TATİL OLDUĞUNU. CUMA İSE TATİL DEĞİLDİ SADECE BAYRAMDI ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞIYORDU EV ARKADAŞLARIM DA İŞE GİTTİ. Birkaç tane olay yaşandı kısaca anlatayım burda bayram iken benim bayram olduğundan haberim yoktu ofise gittim o da niye geldin diye ters yaptı. Halbuki o gün geleceğimi daha önceden söylemiştim ve beni asla uyarmadı bayram o gün diye. O gün inanılmaz sinirimi bozan şeyler söyledi.
Bugün de gelip gönderdiği bir belgeye bakıp bakmadığımı sordu. Henüz şansım olmadı dedim resmen kafayı yedi sinirlendi oysaki bir proje üzerinde çalışıyorum haftalardır. Bana diyor ki seni meşgul tutmam lazım salak kadın sanki ben boş yapıyorum iş yerinde.
Ya ben birinin emri altında çalışmaya uygun değilim ya da bütün deliler beni buluyor. Kendimi çok başarısız ezik hissediyorum yine başaramadım bu işte de tutunamıycam diyip duruyorum kendime. Rüyalarıma giriyor kadın ya salamıyorum bu konuyu.
Başvurduğum diğer yerlerden de ret yiyorum sürekli. Resmen muhtacım kadına. Ki kabul edilsem bile yine patronumu sevemiycem diye çok korkuyorum.
Ne yapmalıyım lütfen yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?