Herhangi bir patronun hayatımı mahvedebilmesi

Kapının önüne konacağımı sanmıyorum çünkü ezik gibi okay sorry falan diyorum hemen. Ve inanılmaz pasifim. Diklenemiyorum kadına o an söylesem içimdekini atsam zaten kinlenip buraya gelip konu açmam.

Çok taktığımın farkındayım ve terapi de alıyorum zaten.

Bir de benim bu konuya fazladan üzülmemin sebebi başka bir kız daha var çalışan o istediği zaman geliyor istediği zaman gelmiyor kafası esiyor evden çalışıyor. Ona çok daha toleranslı davranıyor kadın. Mesela Türkiyeye gidicem diye 2 hafta evden istedim, haftaya konuşuruz yazmış. Abi her gün bilet fiyatları artıyor söyle işte evet mi hayır mı. Garip garip işler aman ya.

"Kapının önüne konacağımı sanmıyorum çünkü ezik gibi okay sorry falan diyorum hemen. Ve inanılmaz pasifim."

Bu davranisinin isveren icin iyi birsey oldugunu, pozitif karsilandigini mi dusunuyorsun? Tam aksine, fikrini dusunceni cat diye soyleyeceksin. Ama yasin daha cok genc, yasayip kendin goreceksin. Burada her ne desek antitez uretme asamasindasin su an.

Yasin 30 oldugunda lutfen bu yazdiklarini tekrar oku.

Siz benim değil MissCherry’nin tezini çürütmüş oluyorsunuz. O diyor kadına da böyle sinirli davranıyorsan kapının önüne konursun diye. Ben de sinirli davranmıyorum hatta pasifim diyorum.

Neyse ya.

Siz benim değil MissCherry’nin tezini çürütmüş oluyorsunuz. O diyor kadına da böyle sinirli davranıyorsan kapının önüne konursun diye. Ben de sinirli davranmıyorum hatta pasifim diyorum.

Neyse ya.
Kimsenin tezini curutmuyorum. Sinirli davranmak ayri, pasif olmak ayri. Pasif olmamak sinirli davranmak degil, hakkini aramak demek. Kavramlari karistirma.

Ama bunun disinda cidden yok, sen bizlerin sozledigini duymaya anlamaya calismaya kapalisin. He yine de bir iyilik yapayim da uyarimi yapayim; Almanlar is ortami huzurunu bozani aninda kapi disari eder, bu da kulagina kupe olsun.

Gönderdiği belgeyi yarım saat önce gönderdiyse haksız ama bir haftadır bakmıyorsanız çok haklı bence. Daha proaktif çalışmanız gerekiyordur bu durumda. Bayram kısmına yorum yapamayacağım kendi bayramlarına saygı duymadığınızı düşünmüş olabilir.

Abi offfff okay

En iyi almancı sensin

Part time çalışıyorum sadece haftada 2 gün
Onda da bir proje verdi üzerime onunla meşgul oluyorum. Kaldı ki gönderdiği belge dandik bir şey işin işleyişi ile alakası bile yok. Performansımı değerlendirme raporu gibi bir şey. Hakkımda iyi şeyler yazmış göndermiş. ilk gönderdiğinde şöyle bir göz ucuyla baktım önemli hiçbir şey yoktu. Salaklık bende ki dürüst olup tam zaman ayıramadım diyorum. Baktım de geç

hiçbir patron normal değildir, bunu unutmazsanız rahat edersiniz. çoğu çift kişiliklidir. yaranmak mümkün değildir. gelsen neden geldin, gelmesen neden gelmedin olur. işinizi yapıp dediklerine he he diyeceksiniz. gerisini de sallayın

sizinki yine iyiymiş benimki performasımı bile yapmadı düşünün yani o derece

Anladım performans değerlendirme raporu ki patrondan gelen benim için önemsiz olmazdı. Sorun patronlarınızın önemsediği şeyleri dikkate almamanız gibi görünüyor. Böyle bir durumda da evet hiçbir patron ya da yönetici ile anlaşamazsınız. Evet proje muhakkak çok önemlidir ancak iletişim de bir o kadar önemli.

Bende çoğu patronumdan gıcık alırım. Ama sürekli iş değiştirip yeni patronlar tanıdıkça sorunun bende olmadıgını anlamıştım. Yüzde 80 i pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…