Herkes 2. şansı hak eder mi?

Francais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
27
3
1
40
Suçu ne olursa olsun herkes ikinci şansı hak eder mi sizce?
Yoksa biri yapanın arkası gelir diye mi düşünürsünüz?

Edebilir, şartlara ve hataya göre ama bazıları 2.yi de çok zorluyor verip vereceğine pişman oluyorsun..

duruma bağlı ama büyük çoğunluğuna 2.şans verilmemeli bence

Pedofili de suç baklava çalmakta, skala geniş, ikili ilişkilerdeki suçları diyorsanız şiddet ve aldatma hariç ikinci bir şans olmalı elbette

Bence kimse ikinci şansı hak etmez ben vermem yani. Ne olursa olsun o kişiye bir kez güvendim ve boşa cikardiysa ikinciyi vermem, asla eskisi gibi olmam.
Çok büyük bir mevzuysa hayatımdan çıkarırim değilse merhaba merhabaya döner ilişkimiz.
Hayat herkese iki şans verecek kadar uzun değil ve kimseden iki kere kazık yiyemem ben böyle düşünüyorum.

eğer hakeden biri olsa affetmemeyi düşündürecek kadar büyük bir şey yapmaz. ufak tefek şeyler tolere edilir ama

Aldatma 2. Bir şansı hakeder bence. Ama karşındaki pişman ise. Ne var bunda derse asla. İnsan beşer, kuldur şaşar.

Hayir, herkes ikinci sansi hak etmez.

Suçu ne olursa olsun herkes ikinci şansı hak eder mi sizce?
Yoksa biri yapanın arkası gelir diye mi düşünürsünüz?

İkinci bir kadın varsa,dayak varsa,içki kumar varsa,güvensizlik varsa,en ufak bir tereddüt varsa ikinci bir şans verilmez mesela ben bamın evine gelmiştim eski eşim olucak adam hayatına başkasını almış sonuçmu dönmedim boşandım çocuğumuda aldım.Bu adam affedilirmiydi ? Kesinlikle hayır.

Back
X