Hanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
Yeni kadına da eziyet etse daha mı iyiydi, çocuğunuzun babasının hayatındaki tüm kadınlara kök söktüren bi herif olmasını mı tercih edersiniz yoksa hayatını toparlamış daha iyi biri olmaya çalışan bi adam olmasını mı? Sizin o adam için dileyeceğiniz tüm kotülüklerin önce kızınızı inciteceğinin farkında değil misiniz?
Bi kadının 10 kocası, bi adamın 10 karısı olabilir. Ama her çocuğun bir annesi bir babası var. Ve çocuğunuz babası olacak adamı seçmedi, siz seçtiniz.
Özetle madem çocuk yaptınız o adamdan, o zaman "berbat bi kocaydı ama iyi bi baba" diyebilmek için ne olması gerekiyorsa bu adama ancak onu dilemeye hakkınız var bence.
Sürünsün, sefil olsun, delirsin, saldırganlaşsın, karısına dünyayı dar etsin... oldu. Kadının günahı ne, sizin 4 yaşındaki yavrunun günahı ne? Adam tek tabanca olsaydı daha hardcore saydırabilirdim ama şu ortamda gerek yok.
İnsan gibi yeni hayatına, yeni evliliğine tutunur ve bu onu saglıklı bi adam yapar da çocugundan da sevgisini ve ilgisini esirgemez, eski eşine yani size de saygı duyar umarım.
Ha bu arada siz de bos durmayın, sağlıklı bi kadın ve sağlıklı bi anne olabilmek için çaba gosterin, gerekirse destek alın. Yeni bi hayat kurmak yerine sizi sevmemiş bi adamla sorunlu geçen yıllarınıza saplanmayın.