- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
Sırf yemeğim yapılsın, donum yıkansın diye yahut kadına olan büyük aşkından değil de sırf halim selim, saf, iyi niyetli, kolay yönetilir, kendisini de seviyor, herşeyi sineye çekme potansiyeli var diye kocalarının onlarla evlendiği kadınlara ne kadar üzülüyorsam eşinize de o kadar üzüldüm.İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
Eşin için üzüldüm sanada üzüldüm. Sen ilgi bekledin gösterdi oda gösterdi görmedi artık kesti sanırım. Boşanki oda hayatına bakabilsin sevilsin ne biliyim üzüldümİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
Niye evlendiniz o zaman. O kadar uyarıyoruz yine de evleniyorsunuz sonra da mutsuzum diye konu açıyorsunuz.Bende bunun cevabını aramak için yazdım.ama insanlar mutlu tabi sevdikleriyle bizim halimizden kim anlar....
Ay tamam madem iyilik yaptim iyilik yaptim diye geziyorsunuz ortada bari söylenmeyin de bi hayrı olsun.Dogru merhamet edip onunla evlendigim için kalbi iyi olsun yeter diyip ona hayır diyemediğim, yüzüstü bırakmadıgım için herşeyin kötüsünü ben hakediyorum di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?