Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

Bende aşık değilim eşime ama seviyorum hayatımda bana güven veren tek insan annem babamdan daha çok değer veriyo ben bu hayatta çok sevgisiz kaldım bi tek o sevdi beni aşk zaten kısmet olmadı bana olmazda kaderde yok sevgi yetiyor bana. Bitek cinsellikle ilgili problem yaşadım oda geçti sayılır

Sırf yemeğim yapılsın, donum yıkansın diye yahut kadına olan büyük aşkından değil de sırf halim selim, saf, iyi niyetli, kolay yönetilir, kendisini de seviyor, herşeyi sineye çekme potansiyeli var diye kocalarının onlarla evlendiği kadınlara ne kadar üzülüyorsam eşinize de o kadar üzüldüm.

Çooook acı verici bi yaşamınız var. Neden böyle bi hayata basladınız asla anlamadım kendinize ve karsınızdakine ne kadar büyük haksızlık ettiginizin farkında mısınız? Bunca senedir bir gram bile sevmemissiniz gibi sanki sizi zorla evlendirmisler tiksinmissiniz. Gerçekten cok üzüldüm esinize.. bunu yapmaya hakkınız yok..

İnsanı huy sevdirir. Zaten tipi beğenmiyormuşsunuz huyu da bozulmuş size bişey kalmamış gibi .

Bence çocuk olmadan boşanın yol yakınken çocuk yaparsın sonra boşanmak istersin olan çocuğa olur

Sevdiğim adamla evlendim evet ama insanız sonuçta farklı hissettigimiz, kizdigimiz zamanlar olur ama sizin durum farklı esinizede üzüldüm sizin içinde zor en iyisi bu evliliği bitirmeniz

Eşin için üzüldüm sanada üzüldüm. Sen ilgi bekledin gösterdi oda gösterdi görmedi artık kesti sanırım. Boşanki oda hayatına bakabilsin sevilsin ne biliyim üzüldüm

Ben esimi ilk gordugumde hic yakisikli degil demistim.sonra tanidik birbirimizi evlendik suan benim icin dunyanin en yakisikli adami.siz esinizi sevmemissiniz onun sizi sevmesini isteyip evlenmissiniz en buyuk hata.esinize de yazik

Bende bunun cevabını aramak için yazdım.ama insanlar mutlu tabi sevdikleriyle bizim halimizden kim anlar....
Niye evlendiniz o zaman. O kadar uyarıyoruz yine de evleniyorsunuz sonra da mutsuzum diye konu açıyorsunuz.

Ben sırf eşim kalbimi deli gibi attırdığı için evlendim. Başka hiç bir sebebi yok. Hatta külliyen mantıksız bir evlilikti karar verilirken. Hatta burada bilen bilir saçma sapan sorunlar yaşadık sevgili ve nişanlıyken.
Eğitim olarak, kariyer olarak ve aile yapıları olarak denk değiliz. İki birey olarak da zevk aldığımız şeyler, dünya görüşümüz farklı. Ama adama bakarken eriyorum. Haa sanmayın ki adam çok yakışıklı. İlk tanıştığımızda baklavaları vardı, fitti, spor yapardı, mükemmeldi vücudu. O günden bugüne 20 kilo aldı. Ama yinede etkileniyorum valla.
Bu farklılıklardan kaynaklı problemlerimizi de çözdük. Tahtaya vurayım iyi bir evliliğimiz var. Bence bunların hepsi aşk. Başka ne bir insanı bu kadar büyük bir sorumluluğu taşımaya ikna edebilir ki?
Sevmiyorsanız ayrılın. Sağlıksız bir ilişki bu

Herkes aşık olduğu ile evlenmediyse bile yüzüne bakmak istemediği biriyle evlenmemiştir sanırım sizin durum çok farklı. Fiziken beğenmek çok önemli. Cinsellikle bağlanırım diye düşünmeniz yanlış olmuş. Cinsellik bir evliliği ayakta tutan kolonlardan sadece biri. Üzüldüm umarım her iki taraf içinde daha çok yara almadan doğru yolu bulursunuz.

Konu sahibi ben sizi anlıyorum sizinle aynı durumu yaşıyorum siz bakmayın insanların yorumlarına yaşamayan bilemez ben babasız büyüdüm babam terketmişti bizi o yüzden kriterim hep iyi biri olsun beni çok sevsin di hiç kendi duygularımı önemsemedim iyi bir eşten önce iyi bir baba profili aradım ve nitekim öyle oldu eşim çok iyi biri beni oğlunu çok seviyor iyi bi aile babası ama gelin görün ki ben eşime aşık olmamışım sevmemişim onun sevgisi ikimizede yeter sandım ama yanılmışım

benimde kocam hayalimdeki beyaz atlı prens değil ,fakat gel gör ki gerçek hayattaki beyaz atlı prensler şerefsiz
sevilecek bi yanını görebilirsiniz , bazen bi tebessüm , bi merhamet kırıntısı bile yakınlaştırır.
sizi başkasına anlatırken gözlerinin parlaması ,sizi övmesi, yüceltmesi, koruması kollaması ...ne bileyim doğru yerden bakmayı deneyin
bunlar dünyanın en en en tarz, yakışıklığı erkekte yoksa hiçtir.

heee yine de olmuyorsa zorla değil , yazık adama be

Merhaba.
Sevileyim inancıyla bu yola çıkmışsınız ama olmamis. Duygularınız, niyetiniz etik mi degil mi tartışılır elbet.

Buradan bakınca evliliginiz hata.
Insan dogru zamanda dogru kararlar veremiyor. Dogru karar verdiğini dusunuyor yanılıyor.

Na yanlis yapmışım deyip sonradan iyi ki diyebiliyor . Her sey hayata dahil.

Kimseyi kınamıyorum. Sizi su acidan tebrik ederim. Dürüstce her seyi yazmissiniz. En azindan problemi tespit etmissiniz. Bu ilK basamak.

Şimdi hipotezler gelistirip çözüm bulmalisiniz.
Boşanmak bir cozumdur.

Ilk başlarda gozunuze çirkinliği batmamis sonradan tiksinir olmuşsunuz adeta. Demek aralarda yasanan bazi şeyler var. BU sogumayi getiren olaylardan hareketle esinizle konusabilrsiniz.

Seninle şunu şunu yasadik , yaSiyoruz ve ben bunlardan dolayi cok kırıldım sevgim ilgim azaldi. Mutlu olamıyorum istek duyamıyorum. O da bulsun çözüm . Konuşmak da bir çözüm olabilir.

Siz bakmayin sizinle alay edenlere, ince espriler yapıp laf sokanlara, sizin uzerinizden sarkastik ve sulu cumlelerle mizah kasanlara. Sevgiyle, aşkla, mecburiyetten, baskılardan vs. Cok farkli duygularla yola cikip da bu yolda yürürken yoldaşına olumsuz hisler besleyen cok kadin var. Kimileri kendine bile söyleyemez kimisi düzenin bozulmasin diye görmezden gelir kimisi ceker gider. Hepsi bir karardir ve sonuclari da vardir. Siz ayni durustlukle bundan sonra ne yapacağınizi kendinize sorun ve uygulayın.

Maalesef aşık olduğum insanla evlenemedim.Nişanlımıda ilk başka hiç beğenmedim.Ama sonradan çok sevdim ve aşık oldum.Şuan onsuz bir hayatı asla düşünemem.Hatta inşallah 3 tane çocuğumuz olur diyorum içimden.Ona benzemesinide çok isterim.

Dogru merhamet edip onunla evlendigim için kalbi iyi olsun yeter diyip ona hayır diyemediğim, yüzüstü bırakmadıgım için herşeyin kötüsünü ben hakediyorum di mi?
Ay tamam madem iyilik yaptim iyilik yaptim diye geziyorsunuz ortada bari söylenmeyin de bi hayrı olsun.

Cinsel hayatınız da kötü mü acaba? Adam sizi tatmin edemiyor falan mı? Cinsellik iyi olsa bi nebze telafi ederdi sanki.

Şimdi kendi yaşadiklarimdan az örnek veriyim eşin kiymete binsin az :)
19 yasimda birini sevdim, sevmek demiyelim asik olmak olmek bitmek tapmak vs.
Tanistiktan 11 ay sonra evlendik. Tabiii ben hala leyla.
Esim eve gelecek diye heycanlanirdim. Çalışıyordum maas kartim ondaydi bana sadexe günlük 10 tl verilirdi. Yemek parasi oda :)))
Ama sevgi bu ya batmiyir gözüne kör oluyorsunuz bi evladimiz oldu.
Ben hala aşık mecnunn
5 yil evli kaldik. Ne ailesiyle ugrastigim ne esimle ayri ugrastigim zamanlar oldu. Hergün ağlamaktan gozlerim siserdi eve gelmezdi hergun içerdi.
Bir gun kavga ettik. Ramazan ayindayz icemiyor veyfendi. Sinirli hep
S... ol git evden dedi.
Bende aldm evladimi yanima dondum baba evine.
Şimdi düşünüyorum.
Bu adam beni sevseydi, değer verseydi, el üstünde tutsaydi, ben kucagimda cocukla dul damgasi mi yerdim sizce?
Asla dul kelimesini kullanmam ama cevre acısından malesef boyle bi damga yiyorsun...
Esin seni aldatiyormu? Seni sevmiyormu sana değer mi vermiyor? Dövüyor sövüyor huzur mu vermiyor? Bunlara cevabin hayirsa nankörlük etmenin anlami yok!
Sağlam kafayla düşün. Eğer ki yine sevmiyorsan, ne onu ne kendini üz. Hic gerek yok.

Bence çok anormal bir durum. Ben eşimi severek evlenmiştim. Şimdi boşandık ama şu anda bile bir kez bile bana kötü görünmedi. Keşke tanımasaydım falan hiç demedim. Çocuğumun babası. Iki iyi insan beraber mutlu olamadık. Siz daha yolun başındasınız . Bunun hastalığı var yaşlılığı var. Eşiniz ve kendiniz icin boşanın. Sevebileceginiz birini bulun. Eğer bosanmayacaksaniz da lutfen çocuk yapmayin. Çocuğun hakkına girmek vebal almaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…