Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

Çekici bulmadığın bir adamla niye bu kadar yıldır birliktesin madem ya?
Hersey görüntü mü?
Ne bilim bana tuhaf geliyor
Herkes körkütük aşık olduğu insanlarla evlenmiyor
Hepimiz bunu isteriz
Bazıları hayatı boyunca bunu arar bulamazsa evlenmez
Ama sen bunu aramayıp seni seven ilgi gösteren adamı seçtin
Resimlerine bile bakamayacak kadar itici bulduğun adamla evlenmek çok garip geliyor bana
Eşine üzüldüm

Evlilik zaten o kadar zor ki...
Açıkçası bazen kendimi arkasından saydırırken yakalıyorum.
Özellikle çocuklar, aileler, evin sorumlulukları ve düzeni işin içine girince hayatı paylaşırken birçok zorluk var.
Yüzünü görünce bütün kızgınlığım geçmese nasıl sürdürülür hiç bilmiyorum.
Üstelik eşim bana göre kincidir, tavır yapınca 2-3 gün uzatma kapasitesi de vardır.
Eşim objektif olarak bakıldığında yakışıklı olmayabilir, ki ben bilemiyorum işte, objektif bakamıyorum.
Bana göre gözleri çok güzel, temiz yüzlü, fit bir adam :)
Benim için çok önemli bir kriterdi, aşık olmam sevmem ve kesinlikle saygı duymam lazımdı.
Aşk olmasanız bile sevmeli, saygı duymalıydınız.
Evlilik bu kadar zorken, bu duygularla sürdürmek çok çok zor.

Nasıl bu kadar bencil olup insanların basını yakabılıyorsunuz bir soylesenize. Sen sevilmek istediğin gibi eşin de sevilmek istemiyormudur sence ?? Keşke sevdiğin biriyle evlenseydin eşine çok yazık olmuş . Sevmediğin icin katlanamıyorsun onu görmeye. Çocukta ona benzermiymiş bak bak. Ayrıl bence adam da mutlu bir evliliği hakedıyor bence

başlangıçtan beri o adamı beğenmeyerek birlikte olduysanız çok yazık etmişsiniz.
ama severek enlendikten sonra adam size kötü davranarak soğuttuysa suçlusu odur. zaten çirkin biriyse kalkan perde geri gelmez artık. sapyoseksüel biri olarak böyle düşünüyorum.

Insan zamanla sevemez mi? Iyi yanlarını görseniz tekrar sizi onu sevdiren yanlarını. Onun da sevgiye ihtiyacı var. Bir yerden sonra başka kişileri hayatiza sokarsanız ne olacak. Iyi düşünün taşının ama bu işin gidişi iş değil.

Sevdim.
Daha çok sevildiğimi sanarak evlendim.
Ama bence ben daha çok seviyormuşum. Sonradan anladım.

Siz 7-24 Güzel misiniz?
Çirkin göründüğünüzü düşündüğünüz zamanlar yok mu?
Benim var mesela.
Bazen korkunç çirkin hissediyorum.
Eşimi de kızdığım zamanlar hayal kırıklığına uğradığım zamanlar çirkin görüyorum.
Bunun nesine bakmışım diye düşünüyorum.
Tabi geçici duygular.
Sinirim geçince düzeliyor.
Sizin hep duygu durumunuz buysa boşanın.
Sorun büyük demektir ve düzelmez.

Boşan. Bunu net söylüyorum çünkü,

Hiç normal bir durum değil .
Esinize çok üzüldüm.
Ben kızım kv me benzerse diye korkup böyle düşündüğüm için kendime kızıyordum. (içimden geliyor engel olamıyordum.)
Şu an kendim kendime bir tık iyi göründü

Belki sevgililik zamanlarındaki gibi yine sevgi dolu bakar ve saygılı olur diye bekliyorum bir umut.Benim için bu yetecek diye düşünüyorum.

Yine bencillik+!! Adamım seni sevip minnoş gönlünü avutmsi yeterli değil mı senin için sürdürmek için!!

Sen onun gönlünü hoşnut etmek için ne yapıyorsun peki?? Umarım egoistce umduğun o tek taraflı saygıyı ve ilgiyi verme Z De boşanmak ister senden

Benimkide tartışırken kolumdan itiyor nası bi çıkmazdayım ben ya

Gerçekten bende sizin gibi düşünürdüm.Ama evllk içinde olan sorunları biliyosunuzdur.Bide annesi araya girdiyse tanınmaz hale geliyor bazıları.Benim eşimden onlardan biri işte

Bence bu açıklamalarla ilk yazdıklarınız farklı şeyler.
Forumunuzu ilk okuduğumda eşinizin mükemmel derecede iyi huylu ama karısı onu görsel olarak beğenmediği için aşağılanan bir adam olarak algıladım.
Ama şu yazdıklarınız evlilik sürecinde yaşanan problemler ve hayal kırıklıkları yüzünden eşinden soğuyan bir kadın izlenimi veriyor. Bu şekilde yazsanız eminim yukarıda ki eleştirilerin hiç birini almayacaktınız.
Eşine deli gibi aşık olmasa da mantık evliliği yapmış ama eşinin karakteri ile ilgili öngöremediği şeyler yüzünden hata yaptığını düşünen bir kadınsınız... Doğru mu yorumluyorum?

Eğer doğruysa çocuk konusun da fikirlerim yine aynı...

severek beğenerek evlendim de noldu bazen karşıma geçip, sanki kendisinin psikolojimi bozduğu yetmezmiş gibi bi de hayatımın psikolojimin içine eden ailesini savunuyor ya o an buz gibi oluyorum huy hepsinden önemliymiş. ama sizinki bence beğenmemekten ziyade sevmemek. eğer sevseydiniz çirkin bulmazdınız.
güzelsin diye sevmiyorum, sevdiğim için güzelsin demişler.
bi söz daha vardı bi insanı seviyorsan çirkinlikleri bile güzel gelir, sevmiyorsan güzellikleri bile çirkin...

sevmediğin bi adamla da kendine de ona da eziyet etme bence. bırak sevdiğin beğendiğin biriyle evlen, o da sevip sevileceği bi evlilik yapsın onun da hakkı var buna.

Sevmiyorsun eşini sevene sevdiği dünya güzeli gelir. Ben kızım hep babasına benzesin istedim bırak onu beğenmemeyi bende de tam tersi var benimki de anormal sizinki de. Ben de kendimi eşime layık görmem hep arkadaşlarımın eşlerine bakıp “ya benim kocam bu olsaydı” derim içimden bir de ben de aşırı bağımlılık var eşime karşı yani onsuz bir hiçim o olmaSa hiç bir şey halledemezmişim gibi.

Sadece tipi sorun sa biraz daha deneyin ben çok sevmeden beni seviyor üzmez diye evlendim amaü gerçek yüzünü görünce boşandım çok pişmanım onla evlendiğime maddi anlamda yıprattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…