- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.941
- 798
Ben kızım kv me benzerse diye korkup böyle düşündüğüm için kendime kızıyordum. (içimden geliyor engel olamıyordum.)Boşan. Bunu net söylüyorum çünkü,
Hiç normal bir durum değil .
Esinize çok üzüldüm.
Belki sevgililik zamanlarındaki gibi yine sevgi dolu bakar ve saygılı olur diye bekliyorum bir umut.Benim için bu yetecek diye düşünüyorum.
Niye felaket olsun. Belki bir psikolog işi vardır yada geçicidir.Ah kuzum ah boşanmazsan sonun felâket...
Ikinize de bir iyilik yap : boşanin
Benimkide tartışırken kolumdan itiyornası bi çıkmazdayım ben ya
Gerçekten bende sizin gibi düşünürdüm.Ama evllk içinde olan sorunları biliyosunuzdur.Bide annesi araya girdiyse tanınmaz hale geliyor bazıları.Benim eşimden onlardan biri işte
Psikologlar bile duzeltemez bu durumu...Niye felaket olsun. Belki bir psikolog işi vardır yada geçicidir.
Sadece tipi sorun sa biraz daha deneyin ben çok sevmeden beni seviyor üzmez diye evlendim amaü gerçek yüzünü görünce boşandım çok pişmanım onla evlendiğime maddi anlamda yıprattı beniİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?