Aşılama herkes aşılama yaptırdığı yeri ve ücretini yazsa ne güzsel olur

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
hepsini arayıp tek tek sormak istiyorum, ankarada kim nerede keç liraya yaptırdı, toplu halde buraya yazarsak sonrakilerede yardımcı olur. teşekkürler :13:

Selam, ilk cevabı ben vereyim. 3 gün önce Medicana Çamlıca Hastanesinde yaptırdım. Dr.um Ömer Faruk Vanlıoğlu. Aşılama ücreti 600 TL+ 3 iğne 500 TL.

Şimdi sonucumuzu bekliyoruz :97: Şimdiden hayırlı olsun...

Selam, ilk cevabı ben vereyim. 3 gün önce Medicana Çamlıca Hastanesinde yaptırdım. Dr.um Ömer Faruk Vanlıoğlu. Aşılama ücreti 600 TL+ 3 iğne 500 TL.

Şimdi sonucumuzu bekliyoruz :97: Şimdiden hayırlı olsun...

herseyduzelırmı öncelıkle tesekkurler boyle bır baslık actıgın ıcın bende asılama yaptıracagım
sehır dısından gıdecegım ankaraya ve gıtmeden ucretı hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum bu konuda deneyımlı arkadaslardan bende rica edıyorum ucret bılgısı ve hastane adı paylasabılırlermı acaba?
cevap yazan arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım

herkese merhaba, ben Erdem hastanesinde 350 tl aşılama+sperm yıkama için para verdim, iğne için 80tl + yumurta takibi için de ayrıca para istiyorlar..

selam....
ankara da özel bir kadın doğum hastanesinde aşılamalarımı yaptırdım....aşılamalar diyorum çünkü 3. aşılamamı 2 gün önce yaptırdım....,

ücreti ise şöyle....

ilk muayene de 25 lira veriyorsunuz...sağlık güvenceniz varsa....yumurta takibi ücretsiz....
1. aşılamamı 500
2. aşılama 450+iğneler 475
3. aşılam 450

iğneler ilaçlar kontroller sanırım 3000 tl yi buldu.....

rahim filmi çektirmiştim bir de arada :27: 450 tl de o tuttu....

bla bla blaa :37: sürüp gidiyor....aşılamanın bir anlamı kaalmadı benim için....:31:

kızlar ben zeka tahirde yaptırdım tutacak mı bilmem ama hiç para vermedim, rapor falanda çıkarmadık sadece ilaçlar için katkı payı ödedik 30 liraya falan maloldu toplam, bide eşimin sigortası olmadığı eçen 40-50 gibi bişeyde onun tuttu o kadar

kızlar aşılama yaptıranların son durumu ne tutan varmı? bı de ben bısey sormak ıstıyorum ılk asılama tutmazsa dırek tup bebek yapıyolarmı yoksa 3 4 kez asılama yapmak sartmı?

kızlar merhaba bende aşılama yaptıralı 5 gün oluyor. bursa soranus tüp bebk merkezinde yapıldı. 500 lira aşılama 210 lira ilaçlar sperm testi muayane falan filan 1000lirayı buldu şimdi bekliyorum 10 gün sonra allahın izniyle belli olucak

kızlar aşılama yaptıranların son durumu ne tutan varmı? bı de ben bısey sormak ıstıyorum ılk asılama tutmazsa dırek tup bebek yapıyolarmı yoksa 3 4 kez asılama yapmak sartmı?

Bne henüz aşılamaya felan geçmedim ama araştırdığım ve bildiğim kadarıyla eğer tüp bebeği devletin karşılamasını istiyorsanız 3 kere aşılama yaptırmış olmanız gerekiyor. Ancak o zaman tüp bebeği devlet karşılıyor canım. Ama eğer ben kendi paramla yaptırıcam dersen elbette tüp bebeğe geçebilirsin ancak tüp bebek en son başvurulacak bir yöntemdir. Hem daha zahmetli, hem de daha masraflı. O yüzden aşılama şanslarını dene derim ben şahsen..

Back
X