Herkes bakımlı mi

Gatsbycim sen 19 yaşında değil misin?
yüZünü Hacışakir sabunla yıkasan da olur ❤️
senelerle beraber yer çekimine karşı mücadele vermeye başlıyorsun.
Aknen var mı?
Evet yaşım küçük ama üstte de yazmıştım sarı alt tonlu bir cildim var. Pandemiden dolayı uzun zamandır düzgün bir sosyal yaşamım yok fakat normalde makyaj yapıyorum o yüzden yakında biraz bakıma ihtiyacım olur gibi geliyor. Kızanlar olur şimdi ama yazın bir sürü tatil planı yaptım artık evde kalamam gençliğimin baharında 😅

Akne beslenme şeklime göre değişiyor ama alın bölgemde çıkar genellikle.

ay ben bunu cok gordum, siparis de verecektim. foreo luna ve ufo var bende duzenli kullaniyorum onlari ama bear cok hosuma gitmisti. mesajinizi gordugum iyi oldu durduk yerde is acmayayim basima.

mesela benim doktorum gua-sha kullanmaya da sicak bakmiyor o lifting hareketleri icin. ayni mantik demek ki. yanaklarimda ve cenemde dolgu var benim de. cok ozeniyordum kadinlari bu gua-sha ile masaj yaparken gorunce.
Ben roller aldım pembe taş olandan. Ama ona üşendim ya yıka, dolaba koy. Göz altım şişerse soğuk kompres için kullanıyorum. Ama bu bear saki sonucu görünce dayanamadım.

Merhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
Bakimliyim ama makyaj yapıp gezmiyorum 🤷pijamayla filan geziyorum evde .

Uğraşamam🤷

Evet yaşım küçük ama üstte de yazmıştım sarı alt tonlu bir cildim var. Pandemiden dolayı uzun zamandır düzgün bir sosyal yaşamım yok fakat normalde makyaj yapıyorum o yüzden yakında biraz bakıma ihtiyacım olur gibi geliyor. Kızanlar olur şimdi ama yazın bir sürü tatil planı yaptım artık evde kalamam gençliğimin baharında 😅

Akne beslenme şeklime göre değişiyor ama alın bölgemde çıkar genellikle.
elektra elektra dediği La Roc Posay tonik, temizleme jeli ve nemlendirici de benimde tavsiye edebileceğim bir marka. Bir tık daha uygun fiyatlı dersen Neutrogena Deep Clean, Ziaja Manuka Tree temizleme jeli, Loreal ışıltı veren 3 etkili tonik, nivea miscellair gül suyu içeren çift bazlı temizleme suyu benim memnun kaldıklarım. Nemlendirici olarak %93 Aloe vera içeren skinfoofd soothing jel’e bayılıyorum. Aloe vera’nın yaraları iyileştiren, tedavi edici bir özelliği var. Bitkisini alıp, suyunu kullananlar da var.
madeleb Selin Ciğercinin kazığıdır. İlk başta Madecassol tanıtıyordu. Onlarla anlaşamayınca taklidi olan madeleb’i kendi çıkardı. Hücre yenileyici etkisi var diyor ama ben inanmıyorum, hiç almadım.

elektra elektra dediği La Roc Posay tonik, temizleme jeli ve nemlendirici de benimde tavsiye edebileceğim bir marka. Bir tık daha uygun fiyatlı dersen Neutrogena Deep Clean, Ziaja Manuka Tree temizleme jeli, Loreal ışıltı veren 3 etkili tonik, nivea miscellair gül suyu içeren çift bazlı temizleme suyu benim memnun kaldıklarım. Nemlendirici olarak %93 Aloe vera içeren skinfoofd soothing jel’e bayılıyorum. Aloe vera’nın yaraları iyileştiren, tedavi edici bir özelliği var. Bitkisini alıp, suyunu kullananlar da var.
madeleb Selin Ciğercinin kazığıdır. İlk başta Madecassol tanıtıyordu. Onlarla anlaşamayınca taklidi olan madeleb’i kendi çıkardı. Hücre yenileyici etkisi var diyor ama ben inanmıyorum, hiç almadım.
Mdecassol ilaç zaten artı tüm yüze uygulanamayacak kadar yoğun bir krem yüksek ihtimal sivilce yapar gözenekleri tıkadığı için. Madelab da dediğiniz gibi fason iyi içerikleri son sırada olan şişirilmiş bir ürün. Krem olarak ben effechta yağlı karma ve effechta onarıcı serumu önerebilirim. Özellikle sivilce varsa serum çok işinize yarar.

Bende karmayım 🤭 makyajını temizlemek için kesinlikle misel su alıcaksın bunda biodermayı tek geçiyorum misel suların babası gibi bir şeydir. Bu ürünü takip et evzanelerde olsun sitelerde olsun 2 li bulursun 500 ml baya uzun götürür. La roche posay in mavi şişeli jeli var onu al birde effaclar diye toniği var onu almalısın. Su bazlı nemlendiricisinide kullanıyorum. Şu anlık bunlara başla oturt yavaş yavaş artırırız bakımlarını🌸
Merhaba 🌺 La roche posay effaclar tonik yağlı ciltler ıcın dıyor lipikar serisine baktım toniğini bulamadım lipikar kuru ve karma dıyor genelde. Suan arayıstayım la rochenın sadece tonığini bulamadım karma cilt ıcın, dıger urunlerınden cok memnunum. Siz de karma ciltliymişsiniz effaclar tonıkten memnun musunuz acaba önermıssınız gercı ama kafama takıldı karmadan cok kuruya daha yatkın cildim var acıkcası

Merhaba 🌺 La roche posay effaclar tonik yağlı ciltler ıcın dıyor lipikar serisine baktım toniğini bulamadım lipikar kuru ve karma dıyor genelde. Suan arayıstayım la rochenın sadece tonığini bulamadım karma cilt ıcın, dıger urunlerınden cok memnunum. Siz de karma ciltliymişsiniz effaclar tonıkten memnun musunuz acaba önermıssınız gercı ama kafama takıldı karmadan cok kuruya daha yatkın cildim var acıkcası
Evet memnunum baya zaten akneye vs meyilli ciltler için önerilen bir tonik gözenek sıkıştırma ölü deri için vs iyi gelen bir ürün bende baya işe yaradı🌸 kurutma falan yapmadı zaten hemen su bazlı nemlendiricisini sürüyorum. Ama kafanızda eğer soru işareti varsa caudalie nin yeşil bir şişede toniği var onada bir bakın isterseniz içinde cadı fındığı mı ne vardı.

Evet memnunum baya zaten akneye vs meyilli ciltler için önerilen bir tonik gözenek sıkıştırma ölü deri için vs iyi gelen bir ürün bende baya işe yaradı🌸 kurutma falan yapmadı zaten hemen su bazlı nemlendiricisini sürüyorum. Ama kafanızda eğer soru işareti varsa caudalie nin yeşil bir şişede toniği var onada bir bakın isterseniz içinde cadı fındığı mı ne vardı.
Tamam bakayım soyledıklerınıze cok tesekkur ederım. Yanaklarımı ve burnumu genelde pul pul dökuyor yaglılar ıcın olan ürünler o yuzden cok tereddüt edıyorum artık ama la roche toniği de denemek istiyorum. olmadı tek alnıma kullanırım artık 😅 tesekkurler 🌺

Tamam bakayım soyledıklerınıze cok tesekkur ederım. Yanaklarımı ve burnumu genelde pul pul dökuyor yaglılar ıcın olan ürünler o yuzden cok tereddüt edıyorum artık ama la roche toniği de denemek istiyorum. olmadı tek alnıma kullanırım artık 😅 tesekkurler 🌺
Benim t bölgem yağlı ne yazık ki ve iyi temizlemeyip bunları kullanmayınca fondoten sürünce pul pul oluyor lanet bildiğin kusuyor cildim banada eczacı bir arkadaşım önermişti iyi geldi. Bazen cilt yapına uygun bir ürün alıyorsun işe yaramıyor o kadar çok ürün kullandım ki markalarda artık hangi markanın hangi ürünü iyi geldi zamanla öğrendim. Birde belli markaların belli ürünleri çok iyi oluyor

Benim t bölgem yağlı ne yazık ki ve iyi temizlemeyip bunları kullanmayınca fondoten sürünce pul pul oluyor lanet bildiğin kusuyor cildim banada eczacı bir arkadaşım önermişti iyi geldi. Bazen cilt yapına uygun bir ürün alıyorsun işe yaramıyor o kadar çok ürün kullandım ki markalarda artık hangi markanın hangi ürünü iyi geldi zamanla öğrendim. Birde belli markaların belli ürünleri çok iyi oluyor
Aynen aynen ben de o sekılde o kadar cok urun denedım kı memnun kaldiğim urunlere devam ederken bile 2.kutularında hep bı sorun oldu, devamlı olarak da kullanamıyorum yani. Maalesef t bolgesı cok sıkıntı. Alnıma uyguladıgım ürün cenemı yanaklarımı pul pul yaparken oraya sürdüğüm krem alnımı yaglandırabılıyor🤦‍♀️ Hala arayıstayım yani bir de soyledıklerınızi deneyeyım.

Aynen aynen ben de o sekılde o kadar cok urun denedım kı memnun kaldiğim urunlere devam ederken bile 2.kutularında hep bı sorun oldu, devamlı olarak da kullanamıyorum yani. Maalesef t bolgesı cok sıkıntı. Alnıma uyguladıgım ürün cenemı yanaklarımı pul pul yaparken oraya sürdüğüm krem alnımı yaglandırabılıyor🤦‍♀️ Hala arayıstayım yani bir de soyledıklerınızi deneyeyım.
Birde bir yerde okudum sürekli aynı ürünü kullanımca cilt alışıyor ve içeriği etki etmemeye başlıyormuş

Birde bir yerde okudum sürekli aynı ürünü kullanımca cilt alışıyor ve içeriği etki etmemeye başlıyormuş
Aynen olabılır bunu deneyerek gordum sımple ı uzun sure kullandım 3. Sette baktım ıse yaramıyor gıbı geldı bıraktım

Cocuklar kucukken bende saldım bayıra Mevlam kayiraydim... Büyüdükçe uşaklar "bakımlı" hatuna doğru bir geçiş yaptım.

Üzülme herşey zamanla oturuyor dengeye, sanal dünyadaki herseye cok itibar etme. Herkes oldugundan farklı.. Kin güdeni var, koca ardinda iş cevireni var, filtre ile gözelleşip inceleni var. Var oğlu var yani...
İnşallah ya bende küçük çocuklar sorumluluklar falan derken kendi bakım rutinimi kaybetmiş durumdayım. Çocuklar büyürse içimde hala bı heves kalırsa bende iyi olurum inşallah

Sağlıklı ve fit bedene sahip bir insan olarak yazıyorum kocam yok çocuğum yok, işten çıkınca salona veya açık havada spora kafama göre vınlayabiliyorum. Bu kadar yazıyorum😁😁

bakım der demez aklıma saçlarım geliyor. 2 yıl önce ombre yaptırdım, öyle bi zarar verdi ki saçıma kazık gibi oldu bir süre elseve mor şampuanı kullandım günü kurtardım. Sonradan dünyaca ünlü davinesin keratinli ürünlerini uyguladım . öyle bi rahatladım ki saçlarım bebk gibi oldu çok güzel sakinleştirdi fakat 2-3 ay sonrası etkisi kaybetmeye başladı. tekrar almayı düşünürken bu kez de arkadaşımın çok memnun kalıp kullandığı liquid keratin ürünlerini deneme şansım oldu. Kendime set halinde alıp 2 ay kullandım. Üstüne tatile gitmeme rağmen saçıma çok güzel etki etti yani şöyle sürekli kullanmak mı bi kez kullanmak mı derseniz 2 tık likit keratin önüne geçti. Kalıcı etkisinin olduğunu zaten çoğu yer de okumuştum 5 ay kadardır tek bakım ile duruyorum tavsiyemdir.

Back
X